Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και πάνω που νόμιζα πως είμαι η μόνη μανούλα που στα ενδιάμεσα των γευμάτων του μικρού τα αλλάγματα τα μαγειρέματα και τα καθαρίσματα του σπιτιού έχω το βίτσιο να ξαναμαγειρεύω στο cafe μου αλλά και να καλλιεργώ στη φάρμα μου κάθε μέρα ανακαλύπτω πως όλο και περισσότερες μανούλες κάνουν το ίδιο ακριβώς! Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας μερικά κολπάκια που έχω ανακαλύψει και που βοηθούν είτε στην εξοικονόμησει χρόνου (πράγμα άκρως αναγκαίο ιδίως όταν τα μικράκι γκρινιάζει...) αλλά και στην γρηγορότερη εξέλιξη επιπέδων.

Για να κερδίζετε χρόνο και στα δύο παιχνιδάκια περιορίστε είτε το μάγειρα σας είτε το αγρότη σας έτσι θα κάνει τις δουλειές εξ αποστάσεως και δεν θα χρειάζεται να πηγαινοέρχετε χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Πχ στη φάρμα εντοπίστε που ακριβώς εμφανίζετε και περικυκλώστε τον απο εμπόδια έτσι θα καλλιεργεί θα μαζεύει δέντρα ζώα και όλα τα σχετικά απο εκεί που βρίσκετε ;)Όσο για τον μάγειρα περιορίστε τον εκεί που είναι οι κουζίνες ώστε να μην χρειάζετε να πηγαινοφέρνει πιάτα στους πάγκους. Για να ανεβαίνετε τώρα γρηγορότερα πίστες στην φάρμα σας κάθε φορά που θα έχετε χρόνο κάντε το εξής καλλιεργήστε σε όλο σας το χωράφι soybeans που δίνουν δύο xp και στοιχίζουν 15 coins. Για κάθε Plow που κάνετε δίνετε 15 coins και κερδίζετε 1xp. Στη συνέχεια διαγράψτε το τετραγωνάκι που καλλιεργήσατε και επαναλάβετε όσες φορές σας παίρνει μέχρι να ξυπνήσει το μωρό ή να βγεί το πλυντήριο ή να γίνει το φαί...Έτσι με 30 coins την φορά κερδίζετε 3 xp όταν αγοράζοντας πχ ένα κτήριο που κάνει 800.000 coins κερδίζετε μόνο 8000 xp δηλαδή 1 xp σας στοιχίζει 100 coins!!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα και αν κάποια κοπέλα έχει ανακαλύψει τίποτε άλλο ας το μοιραστεί μαζι μας. Φιλάκια σε όλες τις αγρότισσες μαγείρισσες και μανούλες του mammy! B)

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια ήμουν από τους πρώτους που ξεκίνησαν να παίζουν Farmville, έπρηξα όλους μου τους φίλους να παίξουν και αυτοί και ύστερα από λίγο καιρό τρελού κολλήματος, έκανε block το application να μην λαμβάνω πια τίποτα και να μην ξαναπαίξω! Δεν άντεχα άλλο, χεχεχε, όριζα τη ζωή μου με βάση το πότε έπρεπε να μαζέψω τα λαχανικά μου! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cafe world ψιλοπαίζω, αλλά δεν έχει τόση... δράση όσο το Farmville και το ψιλοβαριέμαι... Έτοιμη είμαι να το μπλοκάρω και αυτό!

Δημοσίευση

Xaxaxaxaxaxa De sas pisteuo!!!

Ego to farm town den to allazo me tpt!! To farmville mou fainetai polu antipathitiko.

Pantos kapoia stigmi katantisa na paizo 5 paixnidia tautoxrona!!! Ta anoiga ola mazi se ksexorista parathura kai mexri na futepso sto 1 mageireua sto allo!! xaxaxa

Milame gia trelo kollima!

Kala ksemperdemata koritsia!!

Δημοσίευση

Bravo sou gia tis symvoules sou!!!

Kai anarwtiomoun giati se merikes farmes pou paw

exoun periorismeno ton agroth tous!! Twra ematha! :)

Nai eimai kai egw mia apo tis kollhmenes!!

Paliotera me to Farmtown kai twra me Farmville,

Cafe world! Alla h megalh mou kapsoura einai h

Fairyland!!!! O khpakos mou!! :laugh:

Koritsia peite mou ta onomata sas sto facebook

na sas kanw add gia na ginoume geitones! ;)

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια κ εγω είχα κολλήσει με τη farmville αλλά τώρα δεν πολυπαίζω...Πάντως εχω γραφτεί σε πολλά παιχνίδια...Έχω φάρμες,κατοικίδια, ενυδρεία,καφετέρια,κλπ,κλπ...Τώρα να φανταστείτε κάνω τις επισκέψεις μου στο pet society,διαβάζω στο mammyland και το μωρό κοιμάται στα χέρια μου!!!

Δημοσίευση

Mamoli έγραψε:

Αχ κορίτσια ήμουν από τους πρώτους που ξεκίνησαν να παίζουν Farmville, έπρηξα όλους μου τους φίλους να παίξουν και αυτοί και ύστερα από λίγο καιρό τρελού κολλήματος, έκανε block το application να μην λαμβάνω πια τίποτα και να μην ξαναπαίξω! Δεν άντεχα άλλο, χεχεχε, όριζα τη ζωή μου με βάση το πότε έπρεπε να μαζέψω τα λαχανικά μου! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cafe world ψιλοπαίζω, αλλά δεν έχει τόση... δράση όσο το Farmville και το ψιλοβαριέμαι... Έτοιμη είμαι να το μπλοκάρω και αυτό!

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!!Ετσι την έπαθα και γω!!τρομερό κόλλημα με το φάρμβιλ..οπώτε πήρα την αποφαση να μην ξαναπαιξω..γιατι θα έχανα το μυαλό μου!!! :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Εγω παλι ειχα πορωθει με το pet μου!!Ειχα τρελλαθει να του φτιαξω την σπιταρονα του!!!Κολλημα τρελλο!Μεχρι που βαρεθηκα αποτομα,πρεπει να εχει ψοφησει τωρα το καημενο αταιστο κ βρωμικο :silly: :P !

Δημοσίευση

Αααα μια απο τα ιδια και γω!Farmville,CafeWorld και Fishville τα εχω σκισει!χαχαχαχαχαχαα!Και μιας που το αναφεραμε για να παω να μαζεψω τα μαρουλια μου και τις λεβαντες μου!χαχαχαχαχαχαχα!Να γινουμε γειτονοι βρε παιδια!Τρελο κολλημα!Οταν ταιζα τον μπεμπη ανα τριωρο την νυχτα εδινα ρεστα!Εκεινο το διαστημα ξεπερασα τον εαυτο μου! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Και εγω και εγω στο κλαμπ

Εγω παιζω μονο φαρμα, γιατι με ηρεμει :dry: :silly: :woohoo: .Ειμαι στην 42 πιστα και βαζω μονο Peas γιατι δινουν 3χρ και πολλα λεφτα.Μαλιστα τυχαια βρηκα ενα σωρο βιντεακια στο you tube για διαφορα..

Δημοσίευση

Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα πως παίζονται αυτά τα μαραφέτια..

Όλοι μιλάνε για εξάρτηση, όλοι μου λένε να κάνω φάρμα και να γίνουμε γείτονες, όταν τους λέω ότι δεν έχω φάρμα με κοιτάνε λες και κατέβηκα από τον Ποσειδώνα... :blink:

Τι να πω?

Δημοσίευση

Μπραβο βρε yuki, θα το πω στον αντρ μου που ξυμεροβραδυαζεται με το να αρμεγει αγελαδες και να φυτευει δεντρα! :laugh:

Την αλλη φορα ετρεχε πανικοβλητος για να μην του καει το φαγητο!

Θα διωξει λεει και τον "Γιαννη" απο σερβιτορο δεν κανει! :blink:

Τι αλλο θα ακουσω:!

Να, τωρα μου λεει να τελειωνω να μπει εκεινος!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Μπραβο βρε yuki, θα το πω στον αντρ μου που ξυμεροβραδυαζεται με το να αρμεγει αγελαδες και να φυτευει δεντρα! :laugh:

Την αλλη φορα ετρεχε πανικοβλητος για να μην του καει το φαγητο!

Θα διωξει λεει και τον "Γιαννη" απο σερβιτορο δεν κανει! :blink:

Τι αλλο θα ακουσω:!

Να, τωρα μου λεει να τελειωνω να μπει εκεινος!

χαχαχαχαχαχα!! Γεια σου βρε καντινου με τα ωραια σου!! Πες του αντρα σου να γραφτεί κι αυτος στο μαμμυ. Θα χει γειτόνισσες... ουουουουουουουουου!!!

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

κ γω παιζω το cafe world

μαζεψα 2200000 εκατομυρια κ περιμενω τη επεκταση..

βερεθηκα να την περιμενω :angry::angry::angry:

Πέστα!!! Το έχουν αφήσει στη μοίρα του και είναι πολύ βαρετό... Το βαρέθηκα! Γκρρρρρρ!!

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

a kai epishs γιατι καποιες φορες βρωμιζει η κουζινα κ καποιες οχι οταν μπαινεισ μετα απο ωρεσ ???

Έχει να κάνει με το φαγητό που μαγειρεύεις... Αν θέλει δύο ώρες για να γίνει, πρέπει να επιστρέψεις μάξιμουμ 4 ώρες μετά για να το σερβίρεις, αλλιώς... σαπίζει! Αν θέλει δύο μέρες, μπορείς να επιστρέψεις μέσα στις επόμενες τέσσερις! Δηλαδή, όσο χρόνο θέλει για να γίνει, άλλο τόσο μπορείς να το αφήσεις στην κουζίνα χωρίς να χαλάσει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...