Μετάβαση σε περιεχόμενο

poios 3upnaei stis 0500 gia na paei gia douleia???

Recommended Posts

POIOS 3UPNAEI STIS 0500 GIA DOULEIA KURIAKATIKA!!???O EL.VENIZELOS ME PERIMENEI..KAI EGW EXW 3GRUPNISEI!PRIN DUO WRES MPHKA SPITI APO TH DOULEIA ..APO TON ELEY8ERIO ERXOMAI PALI!!SNIFFF...META APO ENA 11WRO STO PODI STHN KATASTASH MOU..EPITEREPETE???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

DOULEUW STA dUTY FREE STA ARWMATA!KAI EXW ALLA 4 PRWINA MPROSTA MOU..MAS ALLA3AN TO PROGRAMMA APO 4HMERO ME DUO REPO EGINE 6HMERO ME 2 REPO!!DEN PISTEUW OTI 8A TA KATAFERW!!FOVAMAI..AN KAI MOU LENE NA KA8OMAI SE ENA SKAMPO POU TO EXOUME NA FTANOUME STA PSILA!!OI WRES EINAI TRELES!GYRNAS STIS 1200 SPITI KAI 3ANAFEUGEIS STIS 0530 APO TO SPITI!EXOUME KAI NYXTERINO!PWS SAS FANHKE?(DOULEUW 8 XRONIA EKEI)

NAI PRIN 7 MERES TO EMA8A!!MEXRI NA PAW STO GIATRO MOU TH tRITH TI NA KANW?NA PARW ANARRWTIKH APO TO PA8OLOGO?EINAI 8EIOS MOU!TO PRWI 8A PAW SIGOURAOMWS GIA DOULEIADEN MPORW NA KANW ALLIOS!

βρε χαζουλα κ βεβαια να παρεις! Ειναι δυνατον να το ρωτας??? Οκ να πας αυριο, το καταλαβαινω....Δουλευεις χρονια εκει κ θελεις να εισαι σωστη...Αλλα ειναι το πρωτο διαστημα της εγκυμοσυνης σου...κ θα πρεπει να ξεκουραζεσαι ...οχι ξενυχτια, να τραβολογιεσαι τοσο μακρυα κ να δουλευεις ολη μερα....ασε κ την ορθοστασια......μην πω κ για τη μυρωδια απτα αρωματα...

Δυστυχως πολλες απο εμας ( κ εγω μαζι) εχουμε εργασια που αντεδεικνυται για εγκυμοσυνη!! Εννοω....λογω καταστασεων που αντιμετωπιζουμε εκει...

Αφου μπορουμε να παρουμε αδεια γιατι να μην το εκμεταλευτουμε για το μικρουλη μας....???

Συμφωνω απολυτα με την Κονστανς.εγω ειμαι νοσηλευτρια και μολις εμαθα πως ημουν εγκυος ,επρεπε να παω για νυχτερι 11 το βραδυ με 7 το πρωι...μαντεψε τι εκανα!!!

πηρα μια αναρρωτικη ολη δικια μου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...