Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καναμε την επέμβαση πέριση τον Φεβρουάριο.Περιμένα να περάσει το 4μηνο και κάναμε σπερμοδιάγραμμα.Το οποίο βγήκε ανεβασμένο αλλά όχι στα επίπεδα που περίμενε ο γιατρός.Μας δώσανε προθεσμία μέχρι τα Χριστούγενα και μας είπαν αν δεν έχετε εγκυμοσύνη μέχρι τότε καλύτερα να πάτε εξωσωματική.Τώρα είμαι στη διαδικασία.Αρχιζω ενέσεις τον άλλο μήνα!Τελικά εσείς τι απόφαση πείρατε?Θα κάνετε την επέμβαση?Τι σου είπε ο γιατρός σου?Εμείς προσπαθούσαμε 2και1/2 χρόνια γι αυτο και δεν είχα άλλα περιθώρια υπομονής!!!

Δημοσίευση

TERI ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 12-2 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 30 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ :( ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ (ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ..ΚΑΙ..ΚΑΙ.. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

Δημοσίευση

Κανε υπομονή!Κι εγώ αν μπορούσα θα εξαντλούσα όλα τα περιθώρια!Αλλά με μας δεν υπάρχει άλλη λύση!Κάνε οτι πρέπι να κάνεις.Εχε εμπιστοσύνη στο γιατρο.Πες του τι νοιώθεις και αυτός θα σου πεί τι να κάνεις!Καταλαβαίνω πως νοιώθεις αλλά υπομονή!!!Συγνώμη για την λέξη,ξέρω οτι δεν αντέχεις να την ακούς,αλλά....!φιλακια

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...