Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσα παιδάκια θέλετε να κάνετε;

Recommended Posts

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοιτα...τώρα που είναι ένα σκέφτομαι να απο΄κτήσω στο σύνολο τρία αλλά όταν γεννηθεί και το 2ο και θα δω τα σκουρα με βλέπω να μενω στα δυο!!χεχεχεχεχε...θα ήθελα πολύ όταν τα παιδιά μου θα είναι γύρω στα 12 να κάνω ακόμη ένα και να είναι και κορίτσι(επιτέλους πια!!! χεχεχεχεχε) αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα τα βλέπει ο Θεος και γελά!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάτσε Φανή γιατί χάθηκα. :P Κοριτσάκι δεν είναι τελικά το δεύτερο;Είχα δει ένα σχετικό τικεράκι εγκυμοσύνης που είχες :blush:

ΟΟΟΟΟχιιι!!!!! Αγόρι είναι τελικά...μου την έφερε το παλιόπαιδο...μας το έδειξε καθαρά ο γιατρός της ξαδέρφης μου...(αυτός πουκάνει τις αυχενικές και τις β επιπέδου στο νοσοκομείο) αν και ο δικός μου λίγες μέρες πριν μου είχε πει κορίτσι...τρέχα γυρευε!!!χαχαχαχα...ασε που εχθέςπου πήγα στο γιατρό την ώρα που μου έκανε υπέρηχο έβγαλε μια μπλε οθόνη και κάπου έγραφε female...τι να πω...εμένα εννοουσε;; το έμβρυο εννοουσε;;; Ποιος ξέρει...πάντως λέμε αγόρι!!

DEN ΞΕΡΩ , ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΩ ΟΣΑ 8ΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ( ΜΗ ΕΧΟΥΜΕ 4-5 Κ ΖΟΥΜΕ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ , 3 ΤΟ ΛΑΔΙ 3 ΤΟ ΞΥΔΙ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ...)

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ 1 Κ ΙΣΩΣ Κ ΑΛΛΟ 1 ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΜΙΚΡΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ... :P:P:P:angry: )

Τζούλια,ναι,σίγουρα ο αριθμος των παιδιών συμβαδίζει με την οικονομική κατάσταση.Όπως λες και εσύ έχουν πολλές ανάγκες,ειδικά όσο μεγαλώνουν.

Φανή μου φαίνεται την ημέρα του τοκετού θα μάθεις 100% :laugh:

Ετσι πιστεύω κι εγω..λες να βρεθώ προ εκπληξεων;; Να έχω αγοράσει αγορίστικα φορμάκια και κουβερτουλα και να είναι κορίτσι;;;; Ουτε στο όνειρό μου!!!

κοριτσια εγω θελω 3 αλλα αναλογα και τα οικονομικα,γιατι οπως λετε τι να τα εχεις κ να πεινατε ολοι καλυτερα να κανουμε αριθμο παιδιων οσο παει το πορτοφολι μας.

ΑΑΑΑ δεν σας ειπα εγω ξερω μια οικογενια που εχουν 11 ΠΑΙΔΙΑ,ωωω ναι 11.

Χμ,συμφωνώ... :unsure:

Εμείς πάντως είμαστε τέσσερα αδέρφια με ικανοποιητική ηλικιακή διαφορά,θα έλεγα.Οι αδερφές μου είναι 24 και ο αδερφός μου 6,5(Με το νέο έτος :P )

Κάπως έτσι φαντάζομαι και εγώ την δική μου οικογένεια.Τα δυο πρώτα κοντά κοντά,το επόμενο μόλις θα έχουν μεγαλώσει λίγο τα μεγαλύτερα και το μικράκι με αρκετή διαφορά! ;)

Kαλησπέρα κορίτσια! Εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι. Όμως επειδή δε θα ήθελα ο Πανούλης μου να μείνει μοναχούλης κάποια στιγμή θα προσπαθήσω και για δεύτερο :cheer:

Αν8η μου να το χαιρεσαι !

βεβαι επειδη το να μη μεινει μονος του ειναι πολυ σχετικο... (ειμαι μοναχοπαιδι , η κολλητη μου εχει 3 αδερφια κ καμια επαφη με κανεναν)

Το 2 παιδι πιο πολυ για εμας νομιζω οτι ειναι ... δεν ξερω κιολας ...

Γεια σας

εγω παντα ελεγα οτι ηθελα 3 αγορια

τα 2 τα καναμε στο καπακι

αλλο ενα νομιζω οτι θα προσπαθησουμε ουτως η αλλιως μια γεννα εχουμε κανει! χα

τωρα για τα μοναχοπαιδια που λες

θα συμφωνησω με την Τζουλια

καποιες φορες ειναι καλυτερο να εισαι μοναχοπαιδι

απο το να σφαζεσαι ολη μερα.

βεβαια αυτο το κανουν οι γονεις

ας ειμαστε καλα να ναι και τα παιδια μας

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ:

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ (ΛΕΝΕ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ )

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΜΕΣΑΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ..

Φεγγαρένια αυτό το έχω ακούσει και εγώ.Δεν νομίζω όμως να ισχύσει 100% και σε όλες τις οικογένειες...Σίγουρα έχει βάση όμως! :)

Όσο για τα διδυμάκια θα'θελα και εγώ.Νομίζω έχω πιθανότητες μιας και οι αδερφές μου είναι δίδυμες και ο καλός μου έχει δίδυμη αδερφή :woohoo:

εγω εχω ηδη τρια αγορια και θα ηθελα και τεταρτο.θα ηθελα κοριτσακι για αλλαγη οχι τοσο για μενα αλλα για τους μικρους μου αντρες που το ζητανε σαν τρελοι.ολοι μου λενε βεβαια οτι αν κανω θα κανω αγορι.το 5 θα ειναι κοριτσι αλλα δεν θα το μαθουμε ποτε.τα πραγματα εχουν στενεψει οικονομικα και οι απαιτησεις τριων παιδιων αρκετες.να μου ταεχει καλα ο θεος και ειμαστε μια χαρα.τωρα αν θελει ο θεος.....να στειλει και κανα αλλο ...τελεια θα ηταν!!!!!!!

Εγω κοριτσια εχω 2 κοριτσακια!

Θα κανω ενα τριτο μπας και κανω τον γιο αλλα....

Αν δεν τα καταφερουμε δεν θα κανω τεταρτο!

Οχι γιατι δεν μου αρεσουν τα παιδια!

Τα παιδια καλα ειναι αλλα δεν ειναι ευκολο να τα μεγαλωσεις!

Εκτος απο τα εξοδα που εχουν, η γυναικα πρεπει να εχει βοηθεια εστω και απο τον αντρα της!

hope_89 έγραψε:

Φεγγαρένια αυτό το έχω ακούσει και εγώ.Δεν νομίζω όμως να ισχύσει 100% και σε όλες τις οικογένειες...Σίγουρα έχει βάση όμως! :)

Όσο για τα διδυμάκια θα'θελα και εγώ.Νομίζω έχω πιθανότητες μιας και οι αδερφές μου είναι δίδυμες και ο καλός μου έχει δίδυμη αδερφή :woohoo:

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ..ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ΜΙΚΡΗ..

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...