Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 141
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Το βαπτιστικό μου είναι Νεφέλη αλλά με φωνάζουν Νέλλυ! ;)

Mamoli λατρεύωωωωωωωω το όνομα σου!!! :laugh:

hope_89 kai egw to diko soy!!!γιατι ετσι θα βγαλω το θαυματάκι μου!!!!Νεφέλη,ωραιο ονομα με ωραια ιστορια :):):) ποτε γιορταζεις???

α!!!ειμαι η ΝΑΤΑΣΑ!!!!

Δημοσίευση

ΝΑΝΙ2004 έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΑΤΑΣΑ. ΤΟ ΝΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΑΣΑ - ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΧΑΡΗΚΑ!

χαχα και εμεις ειμαστε Νατασα και Νικος :))))Χαρηκα!!!!

Α!!!Να σας πω να γελασετε σε λιγο καιρο θα ειμαστε η Νατασα, ο Νικος και η Νεφέλη...τα 3 -Ν- :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ-ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΤΣΥ-ΑΠΑΤΣΙ.ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΟΜΑ.ΧΑΧΑΧΧΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 39 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ..ΦΕΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΝΟΜΙΖΩ 13 ΜΑΙΟΥ..

Δημοσίευση

yolle όπως είπε και η Πάτσυ-Απάτσι( :laugh: )γιορτάζουμε 39 μέρες μετά το Πάσχα.

...και πιο συγκεκριμένα...

Η Νεφέλη εορτάζεται την ιδια μέρα με την "Ανάληψη του Ιησού" όπου ο Χριστός "εν μέσω Νεφελών ανελήφθη εις τους ουρανούς".

Η γιορτη είναι κινητή με ημερομηνία γιορτής +39 ημέρες μετά το Πάσχα.

Δημοσίευση

hope m(Nelly).....:):):)ερωτηση κρισεως Νο2....Σε θυμουνται στην γιορτη σου???!!!Γιατι εμενα το χανουν λιγο :)ολοι νομιζουν οτι γιορταζω το πασχα...

Patsi-Apatsi m εχω κανει ολοκρηση ερευνα και κατεληξα στο ονομα...οι γιαγιαδες μας δεν ξερω αν χαρηκαν αλλα...εσυ πως το αποφασισες εχεις αλλον στην οικογενεια η ετσι??? ¨)))

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλημέρα.... Μάλλον άκυρος ο συναγερμός!! Έκανα εχθές κ άλλα τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά ακόμη κ της ίδιας εταιρείας!!😢😢 Δεν ξέρω τι έγινε;; Ακόμη δεν έχω έρθει περίοδο δεν ξέρω αν από το άγχος ή έστω δύο φορές που πρόλαβα να βάλω προγεστερόνη κολπικά μετά από σύσταση της γυναικολόγου!!  Αυτή την στιγμή επειδή μας απασχολεί κ ένα άλλο θέματακι που χρήζει διερεύνηση δεν με απογοήτευσε τόσο πολύ ( πρέπει βέβαια να έρθω περίοδο για να πάω σε συγκεκριμένες ημέρες κύκλου να κάνω μια μαγνητική στο στήθος !! )  Υ.Γ. με αγχωνει λίγο η ηλικία επειδή είμαι 39 , έχω αλλά δύο παιδάκια μεγάλα 20-21 χρόνων. Απλά με τον σύντροφό μου θέλουμε άλλο ένα παιδάκι γτ εκείνος δεν έχει !! Βέβαια λέγαμε μετά τον γάμο ο οποίος θα γίνει πρώτα ο Θεός 25 Απριλίου! Απλά κάνουμε ελεύθερα μήνες τώρα και δεν έχει έρθει και εκεί προβληματίζομαι!! 🥴🥴🥴
    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...