Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ....ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??

Recommended Posts

Βρε γλυκες μου μανουλιτσες....να σας ρωτησω...τα αγγελουδακια σας τα συνηθισαν ποτε τα φρουτα???Και αν ναι ποτε?

Ειμαστε 6 μηνων κ ειμαστε στη 2η βομαδα φρουτοκρεμας κ δε τρωμε πανω απο 3 κουταλιες με τιποτα!!!Θα φαει ποτε ικανοποιητικη ποσοτητα :dry: ?

Η παιδιατρος μου ειπε να μη την πιεζω για να μη μισησει τα φρουτα τελειως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

prospauoyme na fame froytokrema περιπου 1 μηνα

μην στεναχωριεσαι αλλες φορες θα τρωει και αλλες δεν θα θελει να δει κρεμα ουτε ζωγραφιστη

με το μηλο εκανα ενα κολπο που μου ειπε μια κοπελα και το εψηνα οταν το εδινα μονο του και ετρωγε 5-6 κουταλιτσες

χθες δεν ηθελε να φαει ουτε ρυζαλευρο ουτε φρουτοκρεμα

σημερα της εδωσε ο μπαμπας μπανανα και εφαγε λιγακι

μην στεναχωριεσαι δεν υπαρχει λογος :kiss::kiss:

Ευχαριστω συμπασχουσες μανουλες :) !

Δε τη πιεζω,σκεφτομαι κ εγω οτι ισως εχω τελειως αρνητικο αποτελεμα αν τη ζορισω,οποτε την αφηνω οσο θελει...

Το βραζω κ εγω λιγο το μηλαρακι οπως μου ειχε πει η Denim αλλα τωρα που προσθεθηκαν κ αλλα φρουτα δε συγκινειται!!

Με το ρυζαλευρο ειναι λιγο καλυτερα...τρωει 5-6 κουταλιες :P

Που θα παει λεω κααααααποια στιγμη θα φαει!!!

καλημερα αγγελάκι! ;)

εμεις ξεκινησαμε φρουτοκρεμα πριν 2 εβδομαδες κ κατι περιπου..καλουτσικα τρωμε,περιπου το μισο μπολακι,αλλά σιγα σιγα!του δινω μικρες κουταλίτσες,ωστε να μην μπουκωνεται κ δε βιαζομαι να του δωσω την επομενη..

επίσης,ενα..κολπακι που εμπνευστηκα τυχαια..!κραταω την πιπίλα κοντα του,ανοιγει το στοματακι να την παρει κ του βαζω ενα κουταλάκι μεσα!αμεσως βαζω κ την πιπιλα για να μη μου το φτυσει! :P:P:P;)

αυτο βεβαια το κανω για λιγα κουταλάκια,μετα δυσανασχετει κ δε το θελουμε αυτο! ;)

υπομονή,θα φαει!για τα μικρουλια μωρε ειναι περιεργη διαδικασια το κουταλάκι,ακομη κ το να καταπινουν τη στερεα τροφη!φιλάκια κ καλό φρουτοφαγοποτι!! :kiss::kiss:

Xαχαχα Lucky μου ωραιο το κολπακι σας :P !!Τι σκεφτονται οι μανουλες για να φανε τα αγγελουδια ;) !!

Εγω εχω τον μπαμπα σαν κολπο...τον φωναζω κ μολις τον βλεπει τρελλαινεται...ανοιγει χερια,στομα...χωνω το κουταλακι αλλα μετα απο λιγο δεν ψαρωνει παλι :P !!!

Υπομονη εχω φουλ,φημιζομαι!!!Περναει κανα 45λεπτο που παλευω με τις κρεμες αλλα αμα μου κλαιει δε θελω να την πιεζω :( !

Το ξερω οτι ειναι δυσκολο το θεμα με τα κουταλακια κ ειναι κ αρχη απλα αναρωτιεμαι..!Θα φαει που θα παει...κανεις δεν εμεινε νηστικος!!Ολοι φαγαμε :P !!

:kiss::kiss:

θα φαει συντομα,θα δεις!να φανταστεις εμενα καποιες φορες ανοιγει μονος του το στοματακι για να φαει,σα να εχει μαθει τη διαδικασια! :P:P

οσο φανε καλο ειναι!όπως διαβασα κ κάπου:

ενα μωρο που δεν τρωει,καποτε θα φαει

ενα μωρο που τρωει με πιεση,δε θα σταματησει ποτε! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...