Μετάβαση σε περιεχόμενο

κραμπα στη κοιλια


Recommended Posts

κοριτσακια μου εχω ενα θεμα,ειμαι οπως θα ξερετε οι περισσοτερες στον 3ο μηνα,μεχρι τωρα ο ιατρος μου μου λεει οτι ολα πανε τελεια και πραγματικα δεν ειχα κανενα προβλημα εκτος απο αναγουλες και εμετους που αυτα ειναι ασχετα με την υγεια του μωρου μου.

Το προβλημα μου ειναι οτι σε 3 ημερες εχω παθει 2 φορες κατι σαν κραμπα στην κοιλια,ακριβως δεξια απο τον ομφαλο.διαρκει περιπου 30 δευτερολεπτα και μετα περναει.ειναι ομως τρομακτικο γιατι συμβαινει αποτομα χωρις να προηγειται πονος η καποιο τσιμπηματακι.την τελευταια φορα συνεβη οταν αλλαξα πλευρο στο κρεβατι.τι ειναι????μηπως συνεβη σε καμια κοπελα???

επισης εχω κατι τσιμπηματακια τα οποιαδεν δινω και πολυ σημασια και η κοιλια μου ειναι τουρλα,σαν να τεντωθηκε.μεχρι τωρα δεν ημουν καθολου φουσκωμενη αλλα εχει 3-4 μερες που νιωθω σαν πρισμενη στην κοιλια μου. αυτα σας τα λεω για να εχετε μια ολοκληρωμενη αποψη γιατο τι μου συμβαινει :S

αμα ξερετε τιποτα πειτε μου γιατι ανησυχωωωωωω!!!Δευτερα παω για αυχενικη και τρεμω μην επαθε τιποτα το νινι μου!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα με πονουσε γυρω απο τον οφαλο οταν κουραζουν και ηταν αρκετα ενοχλητικο η γιαγια μου μου ελεγε οτι μεγαλωνει η κοιλια οταν ποναει ο οφαλος σου :):):)

δεν ξερω παντως ρωτα τον γιατρο σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρώ και 'γω έχω περίεργες ενοχλήσεις και πονάκια στη κοιλιά και την μέση και όταν αλλάζω πλευρό πονάω λες και τσιτώνεται η κοιλιά απο το πλευρό που γυρνάω και στον αφαλό πολλές φορές νιώθω κάτι σαςν μούδιασμα και πονάκια δεξια και αριστερά πως όταν παρατεντώσεις κάτι και πονάει, έτσι!!!!!!!!!

Η μαία του γιατρόυ μου,μου είπαι πως μετά την 12η εβδομάδα υπάρχουν πονάκια στην κοιλιά γιατί μεγαλώνει η μήτρα και ανεβαίνει!!!!!!!!! Και ένα βιβλίο που έχω αναφέρει για τους πόνους όταν αλλά ζουμε πλευρό στο τέταρτο μήνα και τον πέμπτο και λέει πως είναι φυσιολογικό και είναι καλύτερα να γυρνάμε σιγα σιγά για να μην πονάμε!!!!!!!!! Πάντως έχω και σουβλιές κυρίως στη δεξιά πλευρά!!!!!!!! Ελπίζω να βοήθησα!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss :kiss::kiss: :

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρούλα μου, δεν είσαι η μόνη που νιώθει αυτά τα πονάκια. Νομίζω πως λίγο πολύ όλες το νιώθουμε. Κι εγώ τα ίδια έχω, όταν ρώτησα το γιατρό μου, μου είπε πως είναι φυσιολογικό αλλά όταν το νιώθω πολύ έντονα ίσως να είναι και σημάδι πως χρειάζομαι ξεκούραση αλλά να μην ανησυχώ. Χαλάρωσε κι όταν πας στο γιατρό σου να τον ρωτήσεις για να είσαι σίγουρη. Αν πάλι έχεις αγχωθεί πάρε ένα τηλ σήμερα για να είσαι πιο ήρεμη.

Φιλάκια πολλά :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου ναστε καλα που μου απαντησατε γιατι τρομοκρατηθηκα!!!Δευτερα παω και για αυχενικη και ηδη ειμαι αγχωμενη !!!ευτυχως που εχω εσας και με βοηθατε!!!ναστε καλα κοπελαρες μου!!!ευχαριστω απο καρδιας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρούλα μου μην ανυσηχείς,...είναι φυσιολογικο να έχεις πονάκια στην κοιλια γιατί μεγαλώνει και αλλάζει θέση η μήτρα (μετακινείται πιο ψηλά).... περιμένω ανυπόμονα νέα σου για τα αποτελέσματα της αυχενικής!!!!! ευχομαι να πάνε όλα καλα κοπελίνα μου!!!! και να δείτε και φύλο!~!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι γιατί όχι! Δεν απαγορευτεί κάτι!!! Κάνει θαύματα σου λεωωω!!! Βασικά οδεύει με σωστά βήματα κ καθοδηγεί! Γιάννης Κουτουλακης ! Σε μια εβδομάδα!
    • Ναι θα ήθελα το όνομα του αν είναι εφικτό 🤗...Να είσαι επιφυλακτική αν αυτό δε βοηθάει 🤗 πότε θα ξανά πας ?
    • Κορίτσια χωρίς να σας ξέρω μου δίνετε δύναμη Κ κουράγιο!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Δεν ξέρω η καθεμία από εσάς σε τι φάση είστε αλλά εύχομαι να έχετε όλες αυτό που ποθειτε! Θα δείξει. .είμαι λίγο πιεσμένος αυτή τη περίοδο με τη δουλειά κάνω κ κοσμήματα Κ έχω Κ κάποια φεστιβάλ.αν θελετε να τα δείτε mariemma Art είναι σε ινστα και φβ!!!! Αυτό μου δίνει δύναμη Κ ξεχνιέμαι πάντα όταν δε είμαι καλά...κάθομαι Κ δημιουργω....
    • Τέλεια!! Τι να σου πω κορίτσι μου; Όντως δεν έχει λογική!! Αλλά γι αυτό ακριβώς δεν χρειάζεται να κοιτάξεις άλλο τη χοριακη από τη στιγμή που είδατε έμβρυο που αναπτύσσεται και ακούσατε και καρδιά ❤️ ❤️!! Λογικό να είσαι επιφυλακτική με το τι θα γίνει στη συνέχεια αλλά πιστεύω αυτό το σπορακι φαίνεται να είναι αποφασισμένο να μείνει!! Να έχεις μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρίς άλλα απρόοπτα εύχομαι! Αν θελήσεις μας λες τα νέα σου από τον υπέρηχο την επόμενη εβδομάδα! Οτιδήποτε θελήσεις είμαστε εδώ!!!
    • Σε μια βδομάδα πάλι!!!! Και ότι γίνει!!! Μακάρι βρε κορίτσια δεν ξέρω τι να πω!! Πως γίνεται να έπεσε χτες η χοριακη στα 2.500 και να φάνηκε σήμερα ένα μωρό μεγάλο κ καρδιά? Ενώ ο σακος ήταν κενός με 3.500...τώρα τι έγινε???
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...