Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το βαρος μας ειναι χαμηλο!

silber

Recommended Posts

Κοριτσια μολις γυρισα απο τον γυναικολογο και ειμαι χαλια παλι....

Ειμαι στην 35 εβδ. και το βαρος του παιδιου 1978 gr,ειναι μικρο μου ειπε και να κανω doppler μου ειπε και μπορει να νοσηλευτω στο νοσοκομειο μου ειπε .....

Μιλησε και για ανεπαρκεια πλακουντα και οτι ισως χρειαστει να το παρουν νωριτερα.

Φοβαμαι μηπως το μωρο δεν τα καταφερει....

Και κλωτσαει συνεχεια εδω και 4 ωρες.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ,ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ!

ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1900 Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3150 !!!!!!!!!!!

ΣΙΓΟΡΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ !!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!

Kαλησπερα κοπελα μου!Δε μπορω να σε βοηθησω κ πολυ,για τον πλακουντα δε ξερω!Αλλα να εχεις υποψη σου οτι οι μετρησεις του βαρους δεν ειναι κ πολυ αξιοπιστες...εμενα μου ελεγε συνεχεια οτι ειναι αδυνατο κ αδυνατο,να τρωω καλα,πρωτεινες κτλ κ οτι δε πιστευει οτι θα βγει πανω απο 2,5 κιλα κ τελικα η μπουμπου μου βγηκε 3100!!!Κ απορησε κ αυτος!!!

Μην αγχωνεσαι κ προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι εισαι κ σε κρισιμη περιοδο κ το μωρακι σου τα καταλαβαινει αυτα κ ολα θα πανε καλα!!Σου ευχομαι τα καλυτερα :kiss:

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3500 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2950.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η' ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΠ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

κοριτσακι μου μην ανυσηχεις οτι δεν θα τα καταφερει το παιδι αυτο δεν υφισταται, λοιπον στην πρωτη μου εγκυμοσυνη εγινε ετσι με εμενα, 34η εβδομαδα ειχαν πεσει τα αμνιακα και δεν ετρεφε καλα ο πλακουντας και δεν περναμε πολυ βαρος, εκανα ενεσεις για να ωριμασουν τα πνευμονια του μωρου επειδη ωριμαζουν τελευταια και ετσι να μην εχει προβλημα να αναπνευση απο μονο του, 2 ενεσεις ειναι μην φανταστεις και το αφησαμε μια εβδομαδα, μετα πηγα για doppler τα πραγματα ειχαν βελτιωθει λιγο και περιμενα αλλη μια εβδομαδα, μετα δεν υπηρχε αλλο περιθωριο και γεννησα 36η εβδομαδα ο μικρος βγηκε 2080, ανεπνευσε μονος του δεν χρειαστηκε απολυτος τιποτα απλα επειδη ηταν μικρος σε κιλα δεν μου τον φερναν στο δωματιο αλλα τον ειχαν κρατησει στον οροφο που ειναι η απλη μοναδα απλα για να μην κολησει κανενα μικροβιο σαν πρωορος που θεωρουταν, στις 5 μερες που βγηκα απο το μαιευτηριο τον πηρα κανονικα μαζι μου στο σπιτι, μη σε πιανει πανικος συμβαινει σε πολλες μανουλες να ωριμαζει ο πλακουντας και δεν ειναι κατι που εκανες εσυ γιατι στην δευτερη εγκυμοσυνη μου δεν μου συνεβει, ολα καλα θα πανε το μωρακι σου μια χαρα θα ειναι απλα θα σε παρακολουθει ο γιατρος πιο στενα μεχρι να δει ποτε θα πρεπει να γεννησεις, και αν τελικα το παιδακι δεν στο φερνουν στο δωματιο να επιμεινεις να το θηλασεις και αν δεν σε αφηνουν να ζητησεις θηλαστρο να του πηγαινεις το δικο σου γαλατακι, εγω ετσι εκανα γιατι οι σκυλες κατω στη μοναδα δεν με αφησαν να θηλασω, φιλια πολλα και μην ανχωνεσαι κανεις κακο στο μωρακι

Εχω ακούσει μεγάλες διαφορές μεταξύ μετρήσεων και πραγματικού βάρους. Και προς τα πάνω και προς τα κάτω...

Το μωρό δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει. Σε μία εβδομάδα κλείνεις την 36η εβδομάδα και ακόμα και να χρειαστεί να γεννήσεις θα πάνε όλα καλά και πιθανόν να μη χρειαστεί το μωρό ούτε καν υποστήριξη! Σε τέτοιες περιπτώσεις αν χρειαστεί γίνονται και κάποιες ενεσούλες κορτιζόνης για να ωριμάσουν τα πνευμονάκια του εμβρύου.

Ανεπάρκεια πλακούντα είχα κι εγώ, γέννησα τη μικρή μου στις 38,5 εβδομάδες (κάναμε νωρίτερα πρόκληση η οποία κατέληξε σε καισαρική) και πήγαν όλα πολύ πολύ καλά!

Αλλά τι κάθομαι και σου λέω? Περίμενε να κάνεις πρώτα το doppler ...

Το μωρό σου δεν έχει σταματήσει να σε κλωτσάει γιατί το άγχωσες κι αυτό και δε φταίει σε τίποτα το καημένο!

;)

Όλα καλά θα πάνω, μην ανησυχείς! :cheer:

Σε φιλώ! :kiss:

Δεν ξερω τιποτα σχετικα με το θεμα γιατι ειμαι νεα εγκυουλα.απλα ηθελα να σου πω νασαι ηρεμη να ξεκουραζεσαι για να μην καις θερμιδες και να παρει οσο το δυνατον περισσοτερο το νινι σου.μη φοβασαι τιποτα!ολα θα πανε καλα!!!να σκεφτεσαι θετικα ,αυτο βοηθαει παντα σε ολες τις περιπτωσεις. ;)

εχω δει μωρακι 500 γρ που τα καταφερε!!!ηταν σαν νεογεννητο κουταβακι!

το δικο σου ειναι σουπερ!!!καθε βδομαδα περνει πολλα γραμμαρια μην φοβασαι κουκλιτσα μου!!!ευχομαι τα καλυτερα για σενα και το νινι σου!!!

Eυχαριστω πολυ για τη στηριξη καλες μου !!!

Με εχουν πιασει κατι αυπνιες ......ταχυκαρδιες....

Αυριο πρωι -πρωιθα κλεισω ραντεβου για ντομπλερ!

Καλησπερα σας και παλι!

Εκανα ντομπλερ στο γενεσης τελικα , απο τις 6¨30 ημουν στα τηλεφ.

Εκλεισα ραντεβου τελικα μετα απο ωρα και πηγα.....

34+1 και το βαρος 1940γρ. και μονηρης ομφαλικη αρτηρια με ενα μονο αγγειο.

Δεν βλεπουν να εχει κατι αλλο , αλλα θα με παρακουλουθει πιο συχνα απο εδω και στο εξης.

Παντως μαλλια εχει πολλα (εκαναν και χιουμορ ...)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...