Μετάβαση σε περιεχόμενο

κερνάω πελαργό στιφάδο.......

Recommended Posts

πως γινεται αυτο βρε λιμπερτι;;;;καλα τα τεστ εχουν τρελαθει μου φαινεται!χριστινακι κρατα κ ενα πιατο για μενα!!!!!!!!θα τον μαδισω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να σας πω κοριτσια...μαλλον τα τσισα μου αρεσουν πολυ στα τεστ εγκυμοσυνης που βγαζουν θετικο απο τη χαρα τους...ειναι η 3 φορα που γινεται :dry::dry:

το πουλι πριν το τσουρουφλημα!!!!

Το χερι στην ΦΩΤΟ ειναι της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΑ!!!!

:laugh:

ρε λιμπερτιιιιιιιιιιιιι παρε τον γιατροοοοοο τηλ! Τι ειναι παλι και τουτο? Μηπως εισαι ΑΛΙΕΝ???????? :blink:

Έλα ρε Χριστινάκι μου.... :( :( :angry:

Μη το βάζεις κάτω... που θα πάει;;;;;

Θα γυρίσει ο τροχός και για μας!!

Ελευθερία, μην το αφήνεις στην τύχη του αυτό που λες! Για να'χεις θετικά τεστ πάει να πει ότι υπήρχε σύλληψη. Δε μπορεί 3 φορές τα τεστ να σου βγαίνουν λάθος θετικά! Για ρώτα το γιατρό σου καλού κακού!

Πολλά περνάνε από το μυαλό μου... Καρυότυπο έχετε κάνει;;

Λέγανε ότι ο "πλούτος" είναι τυφλός....Εεεεε τότε ο "πελαργός" τι είναι;

Τυφλός, κουφός, έχει πάθει vertigo; τι στον κόρακα έχει πάθει;

Θέλω κι εγώ τα αχαμνά του σερβιρισμένα στο πιάτο! :angry::angry::angry:

Έχω να αδιαθετήσω από 11-11, έχω ένα μήνα καθυστέρηση δηλαδή, 17-12 αρνητική χοριακή (ούτε 1), 28-12 απόγευμα θετικότατο τεστ και 28-12 βραδάκι αρνητική χοριακή! Περίοδος ακόμα άφαντη, μόνο κάτι καφετιά υγρά (με το μπαρδόν δηλαδή). Προχθές νόμιζα ότι αδιάθέτησα, αλλά μπα! Κάτι σταγόνες και μετά τζίφος!

Δεν είναι που δε φέρνει μωρό, δε φέρνει και περίοδο να ησυχάσω!!!! :angry:

Χριστίνα μου κοπέλα μου λυπάμαι... Θα πας και για δεύτερη φορά?

Ρούλα πάω να διαβάσω κι εγώ το λινκ σου!

Πω πω βρε κορίτσια... τι γίνεται πια με τα τεστ;;;;;

Παλιά λέγαμε πως το αρνητικό μπορεί να'ναι και λάθος, το θετικό είναι πάντα θετικό! Και τώρα τόσα θετικά τεστ που τελικά δεν εξελίχθηκαν σε εγκυμοσύνες... :(

Εγώ το έλεγα και θα το λέω... όχι πια τεστ, μόνο χοριακή...

Καλά μ'έλεγε μια ψυχή "χοριακάκια"...

Όσον αφορά το στιφάδο, είναι κι από τα αγαπημένα μου φαγητά...

Α ρε Χριστίνα... α ρε Χριστίνα... :( :(

Δεν είμαι καλά σήμερα κορίτσια... δεν είμαι καλαααααα....

liberty81 έγραψε:

τι να σας πω κοριτσια...μαλλον τα τσισα μου αρεσουν πολυ στα τεστ εγκυμοσυνης που βγαζουν θετικο απο τη χαρα τους...ειναι η 3 φορα που γινεται :dry::dry:

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΛΙΜΠΕΡΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΑΙΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ....

:laugh: :lol: :laugh: :lol:

crazy έγραψε:

Iφιγένεια, τι είναι αυτό πάλι;;;; :huh:

Μήπως έχεις καμιά κύστη;; Το'χεις κοιτάξει;;; Ο γιατρός τι λέει;;;

Άσ'τα Ρούλα, είχα άδεια την εμβομάδα της Πρωτοχρονιάς και δεν πήγα στο γιατρό μου Κατερίνη, 2 μέρες έλειπε κιόλας!

Μετά που γέννησα είχα κάνει μία κυστούλα λειτουργική και αφού αδιαθέτησα μετά από 3 μήνες, ήταν όλα οκ, ήμουν πεντακάθαρη! Έχω να πάω από πέρυσι τον Ιανουάριο για το ΠΑΠ και χαζά χαζά είναι οι μέρες μου να κάνω.

Αν δε μου έρθει μέχρι την άλλη Παρασκευή, θα πάρω μία μέρα άδεια και ΣΚ και θα κατέβω να με δει. Φοβάμαι για παλλίνδρομη. Δεν ξέρω... Στην παλλίνδρομη αλήθεια, η χοριακή είναι αρνητική ή η τιμή είναι πολύ πολύ χαμηλή? Εμένα μου βγήκε κάτω από 1 και τις δύο φορές! Ξέρεις να με πεις?

Αν ξαναδώσω ευρώ τσακιστό για αυτά τα τεστς... :angry: Αλλά είναι η εύκολη λύση. Στο μπάνιο του σπιτιού σου, αποτελέσματα σε 2 λεπτά... ΑΛλά θα μου πεις αν είναι να σου δίνει λάθος αποτελέσματα τι να το κάνεις???

Εσύ τι έχεις καρδιά μου και είναι στα down σου?

Ε liberty προσκυνώ!!!! :woohoo:

Τότε που'χα την παλίνδρομη είχα φτάσει 6η εβδομάδα και η χοριακή ήταν σε χιλιάδες, τώρα 4000; 5000; δε θυμάμαι.. μετά άρχισε να μην υπερδιπλασιάζεται, δεν είχαμε και καρδιακό παλμό και τελικά πήγα για απόξεση.

Οπότε, φαντάζομαι πως στη δικιά σου περίπτωση μάλλον δε θα'ναι παλίνδρομη. Βασικά, αν υπήρχε εγκυμοσύνη, στις 17 δε θα'χες έστω λίγη χοριακή;; Μήπως μετά έγινε μια σύλληψη που δεν προχώρησε και σου'δωσε θετικό τεστ; Αλλά μετά την άλλη μέρα, αρνητική χοριακή.. πότε πρόλαβε και μηδένισε;;; Ουφ... ζαλίστηκα!!!

Να υποθέσω δεν έχεις ξανακάνει τεστ ή χοριακή από τότε εε;;;

Καλέ, μπας κι είναι μάπα το μικροβιολογικό;;; Μπας και του χάλασαν τα αντιδραστήρια και σου τα βγάζει άλλα αντ' άλλων;;; (θα' θελα εε;...)

Χμ... Ναι, αυτό λέω κι εγώ... Αν είχα παλλίνδρομη το πρώτο δε θα έβγαινε θετικό? Και το δευτερο θα μηδένιζε κιόλας? Ουφ.. εγώ ζαλίστηκα! Εσύ θα τη γλίτωνες?

Ότι είναι να γίνει ας γίνει! (Από τότε εννοείται δεν έκανα άλλη... Απλά περιμένω)

Α! Σε 2 διαφορετικά εργαστήρια τα έκανα!!! Οπότε το σενάριο που πολύ θα ήθελα να ισχύει... Απλά δεν παίζει! :(

Ρε τον πελαργό καψόνια που μας κάνει! :unsure:

Συνταγή για πελαργό στιφάδο!!!!

Σας γράφω και τη συνταγή γιατί βλέπω οτι είμαστε αρκετές αυτές που τον έχουμε στη μπούκα και δεν βλέπω να φτάνει για όλες η κατσαρόλα....

υλικά

1 πελαργός παχύς παχύς

1 κιλό κρεμμύδια

ντοματουλες

λαδάκι

αλατι- πιπέρι

Εκτέλεση

παίρνοθμε τον πελαργό τον ξεπουπουλιάζουμε τον χτυπάμε 40 φορές να σιτέψει, τον κόβουμε κομματάκια.....

Αχ!!!! γράφω μ@@@@ ιες για να μην βάλλω τα κλάματααααααααα

zaxarenia έγραψε:

το πουλι πριν το τσουρουφλημα!!!!

Το χερι στην ΦΩΤΟ ειναι της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΑ!!!!

:laugh:

ρε λιμπερτιιιιιιιιιιιιι παρε τον γιατροοοοοο τηλ! Τι ειναι παλι και τουτο? Μηπως εισαι ΑΛΙΕΝ???????? :blink:

...και μετά το μαγείρεμα

;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...