Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσι μου μην δίνεις βάση στα λόγια του ,αυτοί νομίζουν ότι περνάνε τα ίδια με μας ,θέλοντας και μη είναι πιο ανώριμοι και πιο αδύναμοι από εμάς ,τις περισσότερες φορές αλλά εννοούν και άλλα λένε !!! Και εγώ τα μωράκια μου ταγμένα τα έχω και το είχαμε πάρει απόφαση από κοινού !!!! Η Παναγία να είναι μαζί μας να μας βοηθήσει να πάνε όλα καλά και να έρθουν στον κόσμο υγιει και όλα τα άλλα να χάμε να λέγαμε !!!! Πέρσες το πρώτο μαξιλάρακι και εσύ ,συνεχίζουμε .....
    • Καλημέρα! Και γω για αρχές Σεπτέμβρη είμαι, ΠΗΤ 8/9! Αν γίνεται και νωρίτερα, έχει καλ΄ό βάρος η μπέμπα και ανυπομονώ να τη γνωρίσω! 🥰
    • Από το σπίτι κάνω μαθήματα αλλά ναι... 10/09 τελειώνω...
    • Καλημέρα κορίτσια!!!! @almira Χαίρομαι κορίτσι μου που είσαι καλύτερα σίγουρα ο χρόνος βοηθάει αντε να σου έρθει και περίοδος να επανέλθει ο οργανισμός σου πλήρως και βλέπετε πως συνεχίζεται.. Εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή με γερό μωράκι-α!!!! Εγώ κορίτσια @pennaki Δεν ξεκίνησα ακόμη για πρώτη φορά η περιοδος έκανε 30 μερες να μου έρθει ενώ έχω κυκλο γύρω στις 26 μερες. Μέρα την ωοληψια μου ήρθε κανονικά τώρα στον 2ο κυκλο είχα την καθυστέρηση ίσως ορμονικο.. Σήμερα αρχίσε να μου έρχεται θα μιλήσω με τον γιατρό γιατί πέφτει ΣΚ κ δεν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις και Δευτέρα θα είναι 4η μέρα και στην πρώτη διεγερση πάλι έτσι είχε τύχει... Μακάρι να είναι καλές οι εξετάσεις να αρχίσουμε!!! Αντε ωραία ξεκίνησες εσύ πολύ πολύ καλή επιτυχία!!! @melitiniღ Τι όμορφα νεα χαίρομαι που το μωράκι αυτό τα πηγαίνει τόσο καλά!!! Με το καλο και στην αγκαλια σου!!! Ε ναι μωρέ όσο και να θέλουν να μας νιώσουν νομίζουν πως μπορούν.... σωματικά δεν νιώθουν τίποτα...Είναι περίεργο για αυτούς αλλά για εμάς είναι άλλο πράγμα εντελώς.. Οπότε ναι πάλι καλά τα σκέφτηκε καλύτερα και κατάλαβε..  Και όταν έχεις περάσει δυσκολίες το τάμα είναι κάτι πολύ συνηθισμένο αλλά όπως λες μπαίνουν και 2 ονόματα σιγά... 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...