Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ Κ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Αφροδίτη συμφωνα με το βιβλίο της Πατσούρου Άννας που διαβάζω μπορείς να συνεχίσεις κανονικά τον θηλασμό χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.Θα στο πουν βέβαια και μαμάδες που είχαν αντίστοιχη εμπειρία.Με το καλό το νέο σου μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπορει να συνεχισει τον θηλασμο μεχρι και που θα γεννησει. Και μετα να θηλαζει και τα δυο της παιδια!! :):)

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ;;;

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; :dry:

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ! ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ("ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ" ;) ) ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!

Ευχαριστώ για την πληροφορία!

Βασικά έχω μία κόρη 11 μηνών κ την θηλάζω ακόμα (της δίνω κ στερεές τροφές).Τον περασμένο μήνα μου ήρθε περίοδος και τώρα δεν μου έχει έρθει ακόμα, δεν ξέρω αν είμαι έγκυος. Έχω καθυστέρηση μία βδομάδα σχεδόν. :)

Πολύ χαίρομαι που υπάχρουν γυναίκες σαν κ εμένα, πορωμένες με τον θηλασμό... Έγω θα την θηλάσω μέχρι να γίνει 12 μηνών. Αυτός ο μήνας μου έμεινε! Μπράβο σου!

Αφροδίτη ο κυκλος οταν θηλάζεις ειναι λιγο ατακτος χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εισαι εγκυος . Με το καλο σου ευχομαι αφου το επιθυμεις . Με το θηλασμο δεν θα χεις θεμα αφου εχεις σκοπο εξάλλου να αποθηλασεις συντομα :)

Ντενι η εγκυμοσύνη δεν ειναι αντενδειξη για το θηλασμο . Υπάρχουν πολλες μητέρες που συνεχίζουν ναθηλάζουν στην περιοδο της εγκυμοσύνης τους οταν βεβαια ολα κυλουν ομαλα . Αν ψαξεις γαι tandem nursing θα βρεις πολλά .

Μετα τον 8ο μηνα που κανει την εμφανιση του το πρωτογαλα πολλα μωρα σταματούν να θηλάζουν γιατι δεν τους αρεσει η γευση ενω αλλα συνεχίζουν .

Με το καλο σου ευχομαι και θα τα ξαναπουμε αν χρειαστει :)

Η αλήθεια είναι ότι θέλω κ δεύτερο παιδάκι... Να είναι κοντά κοντά. Άσε που θέλω το δεύτερο να το έχω κάνει μέχρι τα 36. Το μόνο που με τρομάζει είναι η καισαρική πάλι. Ο πόνος που τράβηξα μετά, αυτό σκέφτομαι... Και μου έχουν πει ότι η δεύτερη καισαρική πονάει περισσότερο. Αλλά όλα τα ξεχνάμε όταν έρχεται στην ζωή αυτό το γλυκό πλασματάκι... Είμαι πολύ υπέρ του θυλασμού κ δεν θέλω να σταματήσω αν είμαι έγκυος...

Μπορεις να μην κανεις δευτερη καισαρική ! Υπάρχουν γιατροι που κανουν φυσιολογικό τοκετο μετα απο καισαρικη για ψαξτο λιγο , νομιζω εχει κι θεμα εδω στο φορουμ .

Τελικα δεν θα αποθηλάσεις τον αλλο μηνα? Μας μπεδρεψες ! Οπως και να χει με τοκαλο :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! :)

ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ! ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ 2ο!

Ναι θα αποθηλάσω τον άλλο μήνα, στις 5/2 γίνεται ενός έτους οπότε θα σταματήσω και σκέφτομαι να την αρχίσω με φρέσκο γάλα (θα μου πει κ η παιδίατρος).

Έχω ακούσει ότι γίνεται μετά από καισαρική φυσιολογική γέννα αλλά μετά από κάποια χρόνια. Εγώ έτσι κ είμαι έγκυος είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα. Εσύ πώς γέννησες?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...