Μετάβαση σε περιεχόμενο

θα γίνω καλή μανούλα????


Recommended Posts

καλημέρα σε όλες σας... με έχουν πιάσει οι ανασφάλειες μου...προχτες των θεοφανειων πήγαμε μια επίσκεψη σε κάτι φίλους και εκεί ήταν ένα ζευγάρι με ένα κοριτσάκι 3 ετών, πραγματικά πολύ έξυπνο για την ηλικία του και πολυ ομιλητικό!!! λοιπόν κορίτσια με έπιασε απόγνωση... έκανε τόση φασαρία, μιλούσε τόσο πολύ και τόσο γρήγορα, ρωτούσε για τα πάντα, και εγώ αισθανόμουν τόσο άβολα....η μαμα του ξέρετε του έπιανε την κουβέντα και έπαιζε μαζί του, και εγώ αισθάνθηκα τόσο περίεργα γιατί εγώ δεν μπορούσα να το κανω αυτό.... και από τοτε με εχουν πιάσει οι ανασφάλειες μου για το αν θα γίνω καλή μανούλα... τι λέτε οι υπόλοιπες εγγυούλες? έχετε ανάλογους προβληματισμούς??? έχουν καμμιά βάση αυτοι οι προβληματισμοί????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα γινεις καλη μανουλα κοριτσι μου .. ετσι ειναι . στο πρωτο παιδακι εχουμε πολλα ερωτηματα επειδη δεν ξερουμε.αλλα επειδη φαινεται οτι σε νοιαζει για αυτο διαπιστωνω οτι θα γινεις καλη μαμα. πανω απο όλα ειναι η αγαπη . αυτη μας κανει καλους γονεις.

και οσο μεγαλωνουν δε σου κρυβω οτι συνεχιζεται η αυτοκριτικη και καλο ειναι να τσεκαρουμε τον εαυτο μας καθε τοσο ωστε να ξερουμε που βαδιζουμε και να διορθωνόμαστε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rena μην ανησυχείς και εγώ έτσι ήμουνα με τα παιδιά άλλων και τα ίδια με εσένα πίστευα και χειρότερα.Όταν όμως γίνεσαι μανούλα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.Προσπαθείς για το καλύτερο και δίνεις το 100% του εαυτού σου για να πάνε όλα τέλεια και η κάθε αμφιβολία που είχες πριν φεύγει.Τουλάχιστον αυτό έπαθα εγώ μέχρι στιγμής.Είναι υπέροχο να είσαι μανούλα αφού αναρρωτιέμαι τώρα γιατί δεν προσπαθούσα για μωράκι απο πιο πριν.... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω έτσι αισθανόμουν πολύ αβόλα...! Όμως μην στεναχωρίεσαι να έρθει και η δική σου μέρα...! Και εγω ακριβώς τα ίδια έλεγα, όμως ο θεούλης ξέρει τι κάνει! Κάποιες γυναίκες πιάνουν αμμέσως χωρις να περνάνε αυτές τις καταστάσεις και άλλες μέσα απο αυτές τις δυσκολίες γίνονται πιο καλές και πιο δυνατές μανούλες....! Εγω έμεινα έγκυος μετά απο 5 μήνες προσπάθειας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Θα περιμένουμε λοιπόν τα νέα σου!! 😃😃
    • Ναι γιατί όχι! Δεν απαγορευτεί κάτι!!! Κάνει θαύματα σου λεωωω!!! Βασικά οδεύει με σωστά βήματα κ καθοδηγεί! Γιάννης Κουτουλακης ! Σε μια εβδομάδα!
    • Ναι θα ήθελα το όνομα του αν είναι εφικτό 🤗...Να είσαι επιφυλακτική αν αυτό δε βοηθάει 🤗 πότε θα ξανά πας ?
    • Κορίτσια χωρίς να σας ξέρω μου δίνετε δύναμη Κ κουράγιο!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Δεν ξέρω η καθεμία από εσάς σε τι φάση είστε αλλά εύχομαι να έχετε όλες αυτό που ποθειτε! Θα δείξει. .είμαι λίγο πιεσμένος αυτή τη περίοδο με τη δουλειά κάνω κ κοσμήματα Κ έχω Κ κάποια φεστιβάλ.αν θελετε να τα δείτε mariemma Art είναι σε ινστα και φβ!!!! Αυτό μου δίνει δύναμη Κ ξεχνιέμαι πάντα όταν δε είμαι καλά...κάθομαι Κ δημιουργω....
    • Τέλεια!! Τι να σου πω κορίτσι μου; Όντως δεν έχει λογική!! Αλλά γι αυτό ακριβώς δεν χρειάζεται να κοιτάξεις άλλο τη χοριακη από τη στιγμή που είδατε έμβρυο που αναπτύσσεται και ακούσατε και καρδιά ❤️ ❤️!! Λογικό να είσαι επιφυλακτική με το τι θα γίνει στη συνέχεια αλλά πιστεύω αυτό το σπορακι φαίνεται να είναι αποφασισμένο να μείνει!! Να έχεις μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρίς άλλα απρόοπτα εύχομαι! Αν θελήσεις μας λες τα νέα σου από τον υπέρηχο την επόμενη εβδομάδα! Οτιδήποτε θελήσεις είμαστε εδώ!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...