Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ


Recommended Posts

Ξέρω ότι το πρόβλημα μου δεν είναι σοβαρό αλλά θα ήθελα από εσάς μια συμβουλή. Έχω ένα κοριτσάκι 13 μηνών που δυστυχώς δυσκολεύεται στον ύπνο. Δηλαδή, ξυπνάει τη νύχτα 1-2 φορές, και το πρωί (4:00 ή 5:00 ή 6:00) αφού πει το γάλα της δεν ξανακοιμάται, θέλει κούνημα και τις πιο πολλές φορές ούτε έτσι κοιμάται και τον τελευταίο καιρό θέλει να κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι μας. Εγώ θέλω να της κόψω το να έρχεται στο κρεβάτι μας και να κοιμάται στην κούνια της μόνη της και χωρίς κούνημα, και σημειωτέων ούτε το μεσημέρι κοιμάται πολύ (το πολύ μισή με μία ώρα). Εντωμεταξύ, στις γιαγιάδες (την κρατάνε το πρωί γιατί δουλεύω) κοιμάται μια χαρά και χωρίς να την κουνάνε, κοιμάται μόνη της. Βασικά, σε μένα δυσκολεύεται να κοιμηθεί όπως και να φάει. Τώρα τελευταία πήρα μια καρέκλα στο δωμάτιο της και την άφηνα να κλαίει αλλά να με βλέπει, μόλις κουραζότανε έπεφτε να κοιμηθεί και κάθε λίγο σήκωνε το κεφαλάκι της για να δει αν είμαι εκεί. Αν δεν ήμουν σηκωνότανε και έκλαιγε.

Παρακαλώ πολύ θα ήθελα τη συμβουλή σας πως να αντιμετωπίσω το θέμα. Να την αφήνω να κλαίω? να την κουνάω μέχρι να κοιμηθεί? Να κάθομαι εκεί να με βλέπει χωρίς να κάνω τίποτα? Να την παίρνουμε στο κρεβάτι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τα εχω περασει αυτα με τα κουνηματα και το να θελουν το κρεβατι μου.στο τελευταιο ,εκ πειρας μιλαω ,πρεπει να ειναι καθετος ο μπαμπας ,να εξηγησει στο παιδακι οτι αυτο ειναι του μπαμπα και της μαμας το κρεβατι και δε κοιμαται αλλος κανεις(χωρις βεβαια να απαγορευονται τα παιχνιδια και οι αγκαλιτσες) στο κρεβατι της μαμας. επειτα να το βαζεις στην κουνια του για υπνο να του δινεις το γαλα το να του σιγοτραγουδας να του χαιδευεις την πλατουλα να του δινεις το αρκουδακι του να το κανει αγκαλιτσα. τα περασα απο τα δυο παιδια μου . το τριτο δεν το κουνησα ουτε μια φορα και δεν εμαθε. βλεπεις τα κουνηματα μας τα μαθαινουν οι γιαγιαδες και μετα τα τραβαμε εμεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...