Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Recommended Posts

Ελλάδα, η βασίλισσα χώρα στη χρήση του κινητού τηλεφώνου. Ζούμε στην ακμή ή στην παρακμή της κινητής τηλεφωνίας και οι γνώμες για τη χρήση της διχάζονται. Εδώ θα διαβάσετε τις δέκα μεγαλύτερες και πιο χτυπητές γουρουνιές που μπορούν να γίνουν με ένα κινητό. Ο αρθρογράφος μας, λάβρος καταγγέλλει...

1. Όσους τηλεφωνούν με απόκρυψη.

2. Τις αναπάντητες κλήσεις.

3. Όσους αφήνουν τα ακουστεί όλο το ακαταλαβίστικο ντριν ντριν του ringtone πριν απαντήσουν.

4. Όσους βρίσκουν χαριτωμένο το να αλλάζουν ringtone/logo/τηλεφωνητή κάθε εβδομάδα.

5. Τα βαρετά εικονομηνύματα με αρκουδάκια, αγκαλίτσες, καρδούλες κλπ. σε κινητό οποιουδήποτε ηλικίας άνω των 12.

6. Όσους κοιτάνε κάθε δίλεπτο το κινητό τους για να δουν αν έχουν κλήση.

7. Όσους λαμβάνουν sms από άτομο στην ίδια παρέα και δεν έχουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη να μη το κάνουν βούκινο.

8. Τους αναλυτικούς λογαριασμούς σταθερών και κινητών.

9. Το ότι υπάρχουν ταυτόχρονα 4 χαμηλότερες χρεώσεις στα sms.

10. Τις διαφημίσεις κινητών με ξεμαλλιασμένα, άπλυτα και αποχαυνωμένα παιδιά(;).

+1: Τα κινητά - πολυμίξερ - ελβετικοί σουγιάδες με ενσωματωμένη βιντεοκάμερα, θερμιδομετρητή, τηλεόραση, ραδιόφωνο, τρίφτη τυριού, μιξεράκι φραπέ, σεσουάρ ταξιδίου, ανοιχτήρι μπύρας και δονητή.

Αυτά ήθελα να πω και τώρα σας αφήνω γιατί χτυπάει το τηλέφωνο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραιο, αληθινο κ ακρως πραγματικο!!!!

Εμενα ξερετε τι μου τι σπαει τρομερα ???

Οταν σε παιρνει καποιος τηλ κ το αφηνει να χτυπησει δυο τρεις φορες...μετα το κλεινει!!! Ετσι σε υποχρεωνει να τον παρεις πισω, αφου δεν "προλαβες" να το σηκωσεις...........

Τσιφουτηηηηηηηηηηηηηηηηηη :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Konstans έγραψε:

Ωραιο, αληθινο κ ακρως πραγματικο!!!!

Εμενα ξερετε τι μου τι σπαει τρομερα ???

Οταν σε παιρνει καποιος τηλ κ το αφηνει να χτυπησει δυο τρεις φορες...μετα το κλεινει!!! Ετσι σε υποχρεωνει να τον παρεις πισω, αφου δεν "προλαβες" να το σηκωσεις...........

Τσιφουτηηηηηηηηηηηηηηηηηη :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

konstans Κυπραία είσαι?

Οχι Μπελλα μου.. Αθηναια!!

Εχω ερθει στην Κυπρο ομως, πριν 3 χρονια!! Πω πω....ολα ωραια, αλλα αυτο το μαλλι δεν καθοταν με τιποτα απο την υγρασια!!!!

Το τσιφουτη το λετε εκει?? Θυμηθηκα τη διαφημιση που το ελεγε :woohoo: :woohoo:

Δεν είμαι Κύπρια εγώ! είμαι απο Αλεξ/πολη.

Απλα μου έκανε εντύπωση η έκφρασή σου "να σε πάρει πίσω" που

έιναι ακριβής μετάφραση του I will call you back.

Την πρωτοάκουσα εδώ στην Κύπρο και ομολογουμένως μου φάνηκε ... κάπως

όταν μου την ειπαν. :blush:

κοριτσακια ολα τελεια δουλευα σε ομιλο εταιριων κινητης τρια χρονια και το πιστευτε ή οχι ακομα και αυτος που παιρνει με αποκρυψη αν θελουμε μπορουμε να βρουμε το τηλ του με τρεις κινησεις μεσα απο το κινητο :woohoo:

evhdal έγραψε:

κοριτσακια ολα τελεια δουλευα σε ομιλο εταιριων κινητης τρια χρονια και το πιστευτε ή οχι ακομα και αυτος που παιρνει με αποκρυψη αν θελουμε μπορουμε να βρουμε το τηλ του με τρεις κινησεις μεσα απο το κινητο :woohoo:

Δωσε μας τα φωτα σου!!!Πως γινετε αυτοοο;;;;;

ζουμπι έγραψε:

evhdal έγραψε:

Δωσε μας τα φωτα σου!!!Πως γινετε αυτοοο;;;;;[/quote:1lpn286f]

αυτα δυστηχως ειναι τα μυστικα του επαγγελματος μου το εκανε ενα παιδι απο το service αλλα τα μισα πραγματα προλαβα να δω μου ειπε φερε μου οτι κινητο θες αλλα δεν σου δειχνω πως το κανουμε γιατι θα μας πανε μεσα ολους :(

bell έγραψε:

Δεν είμαι Κύπρια εγώ! είμαι απο Αλεξ/πολη.

Απλα μου έκανε εντύπωση η έκφρασή σου "να σε πάρει πίσω" που

έιναι ακριβής μετάφραση του I will call you back.

Την πρωτοάκουσα εδώ στην Κύπρο και ομολογουμένως μου φάνηκε ... κάπως

όταν μου την ειπαν. :blush:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

βρε Μπελα...τωρα που το λες οντως!!! Ειναι ακριβης μεταφραση χαχαχαχαχα κ δεν το ειχα καταλαβει...το λεω κ συχνα....αραγε πως ακουγεται :(:(:blush::blush::dry::dry:

Αυτή η τσιφουτιά μου τη δίνει κι εμένα απίστευτα!!!!!!!!!!

Κι εγώ μια πρώην του επαγγέλματος. Δούλευα πριν 10 χρόνια σε κατάστημα της πιο μεγάλης αλυσίδας κινητών τηλεφώνων. Τα κόλπα αυτά για την απόκρυψη δεν υπήρχαν τότε. Να φανταστείτε τότε το πιο super wow κινητό ήταν το nokia 8210 που όταν πρωτοκυκλοφόρησε είχε 202.000 δρχ!!!

Ααααααα!!!!! Πριν μήνες πήρα τηλέφωνο μία φίλη μου με απόκρυψη. Δεν είχα λόγο να την πάρω με απόκρυψη (κολλητή μου μιλάμε...) αλλά ήθελα να την κάνω πλάκα. vod κινητό έχει. Ε, κι εκεί που περίμενα να ακούσω το τραγούδι της beyonce που είχε για welcome tone, ακούω το εξής μήνυμα (στο περίπου)... Για να δεχθεί ο καλούμενος την κλήση θα του γίνει άμεσα γνωστό το νούμερο του καλούντους... Αν δε θέλετε να συνεχίσετε κλείστε το τηλέφωνο (κάπως έτσι...). Ε, πάει η πλάκα! Με ξεβράκωσε η vod! :P

Όταν τη ρώτησα με είπε ότι έχει κόλπο και το έκανε μετά από αίτησή της στην εταιρεία (με κάποιο μικρό κόστος νομίζω) γιατί την είχανε πρήξει στις αναπάντητες με απόκρυψη!

Αχ αυτη η τσιφουτια..εγω τωρα δεν καλω πισω οσους κανουν αναπαντητη..ας βαλουν καρτα.

Αχ εμεις σωθηκαμε με το οικογενειακο του στρατου...μεταξυ μας δωρεαν κ χωρις παγειο φοβερο...εγω δεν μιλαω κ καθολου στο κινητο μετα απο αυτο που εγινε οποτε με συνφερει αφου μονο με τον συζηγο μιλαω.

Ιφιγενεια το ειχα αγορασει αυτο το κινητο το μικρουλι σε κοκκινο...φοβερο...αν κ τωρα δεν θα εδινα λευτα για κινητο...να φαναστεις μου εφερε απο κοσοβο ο συζηγος ενα αφης σε τιμη εξεφτιλιστικη κ οταν μου το εφερε νομιζα οτι εδωσε 700 ευρω κ επαθα εν σοκ..οταν μου ειπε την τιμη λεω δεν επερνε αλλα 5 ετσι να τα εχουμε...

ραφαέλ κι εσένα Κόσοβο ο σύζυγος? Κι εμένα είχε πάει πέρυσι και με είχε φέρει και του πουλιού το γάλα. Αλλά κινητό όχι. Είχα ήδη ένα πολύ καλό. Το πήρα 50 ευρώ με 2 αναβαθμίσεις που είχαμε...

Εγώ στο κατάστημα κάθε φορά που παραλαμβάναμε καινούργιο κινητό, το χρησιμοποιούσα προσωπικά εγώ για καμιά 10αριά μέρες για να μάθω τις λειτουργίες του και να αντιμετωπίζω τα μικροπροβληματάκια των πελατών.

Όταν είχα πάρει το 8210 το είχα βάλει σε 2 θήκες από το φόβο μη μου πέσει και σπάσει, γρατζουνιστεί, κτλ.

Και μετά ήρθε το θεϊκό 8810 (νομίζω), το νίκελ με το πορτάκι! Τέλειο ήταν!

Κι εγώ να δώσω τόσα λεφτά για κινητό? Απαπαπαπαπα!!! :ohmy:

ασε το τι μας εχει φερει απο καλλυντικα, γυαλια...αφου του λεω να ξαναπαει να μου παρει κ ενα ρολοι gucci που εχω δει κ ειναι πανακριβο εδω...κ ολα αυτα τα πηρε απο το συγκεκριμενο καταστημα τους.

Πηρε κ απο κοσοβαρικα οπως τα λεμε κ ειναι γνησια κ πολυ φθηνα..εμεις γιατι τοσο ακρίβεια δεν εχω καταλαβει...

Ifigeneia έγραψε:

ραφαέλ κι εσένα Κόσοβο ο σύζυγος? Κι εμένα είχε πάει πέρυσι και με είχε φέρει και του πουλιού το γάλα. Αλλά κινητό όχι. Είχα ήδη ένα πολύ καλό. Το πήρα 50 ευρώ με 2 αναβαθμίσεις που είχαμε...

Εγώ στο κατάστημα κάθε φορά που παραλαμβάναμε καινούργιο κινητό, το χρησιμοποιούσα προσωπικά εγώ για καμιά 10αριά μέρες για να μάθω τις λειτουργίες του και να αντιμετωπίζω τα μικροπροβληματάκια των πελατών.

Όταν είχα πάρει το 8210 το είχα βάλει σε 2 θήκες από το φόβο μη μου πέσει και σπάσει, γρατζουνιστεί, κτλ.

Και μετά ήρθε το θεϊκό 8810 (νομίζω), το νίκελ με το πορτάκι! Τέλειο ήταν!

Κι εγώ να δώσω τόσα λεφτά για κινητό? Απαπαπαπαπα!!! :ohmy:

και εγω οταν πηγα πρωτη μερα στην δουλεια μου δωσανε το lg chocolate το πρωτο με πληκτρα αφης :woohoo: πολυ ρουφιανος αυτο το τηλ επαιρνε τηλ μονο του το ειχα δωσει σε μια κυρια κατι πατησε προσπαθησα να το κλεισω και λεω την γλυτωσα και εκει που εξυπηρετω αλλο πελατη καποιος με περνει τηλ το σηκωνω και μου λεει νευριασμενος γιατι τον παιρνω τηλ :blink:

Ifigeneia βολτααααααα και εσυ;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...