Μετάβαση σε περιεχόμενο

βρεφικος σταθμος?βοηθηστε κοριτσια!

Recommended Posts

καλησπερα!εχω πολυ καιρο να μπω,περιπου 4 μηνες.θυμαμαι τι ωραια συντροφια μου κρατουσατε στην εγκυμοσυνη.ευχαριστω κοριτσια.ψαχνω ενα βρεφονηπιακο σταθμο για το κοριτσακι μου και απο μια μικρη ερευνα βρηκα 1 που ειναι κοντα στο σπιτι μου.''ο νηπιακος κηπος''.το ξερετε?οσες κοπελες ξερουν για το βρεφικο του τμημα θα ηθελα να μου πουν την αποψη τους.βρηκα και εναν κρατικο ''ο μεγας αλεξανδρος''.αλλα απο κατι πληροφοριες που ειχα δεν λενε και τα καλυτερα.ακομη και αν δεν τους γνωριζετε θα ηθελα να μου πειτε στην περιοχη κατω τουμπας θεσσαλονικης αν ξερετε κανενα αλλον.περιμενω!!!!! :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω να σου συστησω καποιο σταθμο δεν ζω στην Ελλαδα. Εγω στη θεση σου θα πηγαινα μια βολτα να δω απο κοντα και να δω τι παιζει. :)

• 2 weeks later...

κοριτσια βρηκα και εναν ακομη σταθμο δημοτικο τον ''μεγα αλεξανδρο''στην κατω τουμπα,αν καμια μαμα παει το παιδι της εκει θα ηθελα να μου πει την αποψη της για το βρεφικο τμημα ενδιαφερομαι.

myl mia gnwsti mou ekane tin praktiki ths sto mega alexandro kai den mou elege ta kalutera. oi kopeles den prosexan opws eprepe ta mwrakia kai sinithws kathontan oles mazi se mia gwnia (les kai itan se kafe) :angry: kai koutsompoleuane dixws na dinoun pragmatiki simasia sta paidia. auto bebaia prin 2 xronia, oso gia to nipiako kipo den exw idea na sou pw! egw ekana tin praktiki mou sto koperti pou brisketai stin olgas alla den exei brefiko tmima. nomizw omws pws kalo einai na pas esu apo ekei na deis ti paizei! xwris na tous exeis eidopoihsei prwta!

mantarini ευχαριστω για τις πλυρφοριες σου θα το ψαξω, το κοπερτι νομιζω ειναι ιδιωτικο αλλα εκτος απο αυτο εγω ψαχνω κατι κοντα στο σπιτι περιοχη τουμπας για να μην πληρωνω και μεταφορα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...