Μετάβαση σε περιεχόμενο

2os μηνας προσπαθειων με serpafar!!!!!


Recommended Posts

χρονια πολλα κ καλη χρονια φιλεναδιτσες μου!!!οπως σας ειπα εχω μπει στον 2 μηνα προσπαθειων με τα σερπαφαρ....σημερα ειμαι στην 10η μερα περιοδου κ πηγα στην γιατρο μου κ μου βρισκε 2 αυγουλακια αυτο το μηνα κ εδωσε στον αντρα μου να πινει βιταμινες;;;;γιατι αυτο;;;;δεν ξερω :S !!!ευχομαι αυτος ο μηνας να ναι ο τυχερος μας...την δευτερα θα ξαναπαω να κανουμε κολπικο υπερηχο να δουμε που βρισκομαι μιας κ θα ναι η 14ημερα!!!!το καλο με την γιατρο ειναι οτι εκτος απο Ανθρωπος κ καλη επαγγελματιας καθε φορα που την επισκευτομαι για παρακολουθηση δεν μου περνει ουτε ενα ευρω βρε κοριτσια...εχει να μου παρει λεφτα απο το τελος σεπτεμβρη που εκανα τεστ παπ!!απο τοτε παω τουλαχιστον 3 φορες τον μηνα κ δεν μου χει παρει μια!!!!!ευχομαι σε ολες μας να ναι ο τυχερος μας χρονος!!!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να σε κάνω να νιώσεις σούπερ θα σου πω ότι είμαι έγκυος μετά απο το 2ο μήνα προσπάθειας με serpafar !!!! :silly: :silly: :silly:

Άντε λοιπόν με το καλό να έχουμε ευχάριστα και απο σένα.

Λογικό να δώσει βιταμίνες στον άντρα σου αφού προσπαθεί με φυσικό τρόπο να βοηθήσει την κατάσταση και απο τις 2 πλευρές.

Χαίρομαι που ακούω ότι υπάρχουν γιατροί-άνθρωποι πάνω απο όλα. Και εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αν και έχω γιατρό με μεγάλη τρέλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALLI καλή χρονιά και σε σένα κούκλα μου, χρόνια πολλά, καλά κι ευλογημένα!!!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις την τύχη της nina.

Δεν έχω βιώσει την απογοήτευση του να θες ένα παιδάκι τόσο πολύ και να μην έρχεται (εμάς μας ήρθε αναπάντεχα, ούτε καν παντρεμένοι δεν ήμασταν), αλλά μπορώ στο ελάχιστο να καταλάβω πως είναι. Και δε θέλω καμία μα καμία γυναίκα να βιώνει τέτοια συναισθήματα. Το ξέρω πως δε γίνεται, γι' αυτό η Παναγία να ευλογήσει τη δική σου κοιλίτσα αλλά και των υπολοίπων που προσπαθούν καιρό σύντομα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νινα μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το κουραγιο μακαρι να μεινω τωρα κ γω εγκυος!!!στον αντρα μου εδωσε το eviol να πινει ενα την ημερα!!!!

ιφιγενεια μου κ γω κοπελιτσα μου την κορη μου αναπαντεχα την επιασα ουτε καν παντρεμενοι δεν ημασταν κ εδω κ 3 χρονια ππροσπαθουμε για μωρακι αλλα μονο 2 παλλινδρομες μου ετυχαν!!!!μακαρι να ναι τυχερος ο μηνας αυτος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι εχω ενα κοριτσακι 5.5 χρονων ...την γεννησα 19 χρονων...αυτο κ εαν ηταν αναπαντεχο......αλλα η μονη μας σκεψη ηταν να παντρευτουμαι αμασα οπως κ εγινε..εγω 18.5 κ ο αντρας μου 27 ανεβηκαμε τα σκαλια της εκκλησιας σε ενμαν ανοιχτο γαμο κ με κοιλια τουρλα!!!!!αλλα τωρα που το θελουμε τοσο πολυ δεν ερχεται!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALLI5 μου να σου ζησει το κοριτσακι σου και να σου ευχυθω συντομα ξανα μανουλα! Καλη συνεχεια! Εμεινες εγκυος 3 φορες θα ξαναμεινεις σιγουρα!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚALLI ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΜΕ CLOMIPHINE (ΙΔΙΑ ΜΕ SERPAFAR) ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ 1 Ή 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ? ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ? ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ έμεινα έγκυος στον τρίτο μήνα με serpafar! Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που περιμένουν να δουν θετικά τεστ!

Μαγδαληνή, εγώ έπαιρνα 2 την ημέρα. 1 πρωί - 1 βράδυ. Τα ξεκινούσα την 5η μέρα περιόδου και πήγαινα για υπέρηχο 12η με 13η. Καλά αποτελέσματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαγδαληνη μου εγω τα αρχισα την 3η μερα του κυκλου εως την 7η μερα κ μετα την 10η κ την 14η παω να με βλεπει...τωρα ειχα 2 αυγουλακια σε αυτον τον κυκλο κ την δευτερα θα ξαναπαω για υπερηχο...α ξεχασα να σου πω επερνα ενα χαπι το πρωι κ ενα το βραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...