Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΙΑ Κ ΕΧΩ ΠΗΤ 26/01 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΕ ΕΙΔΕ Κ ΚΟΛΠΙΚΑ Κ ΕΧΩ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ Κ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΚΕΤΟ Κ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

Δημοσίευση

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ Κ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Κ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΠΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...

Δημοσίευση

Σοφάκι μου αυτές είναι οι συσπάσεις και για να ξεκινήσεις για μαιευτήριο οι συσπάσεις θα είναι του 5λεπτου και θα έχεις και πετρώματα στην κοιλίτσα σου. Όμως επικοινώνησε πάλι με τον γιατρό σου και να του αναφέρεις ξανά αυτά που σε πιάνουν για να είσαι σίγουρη. Αυτός ξέρει. Άντε με το καλό το μωράκι!!! Περιμένω νέα σου σύντομα!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ενταξει αν δεις κεφαλακι....ξαναχωστο μεσα και πηγαινε νοσοκομειο...δεν ειναι τιποτα ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣ

ξερω ξερω στον τιτλο διεκρινησες οτι θες βοηθεια απο ΜΑΝΟΥΛΕΣ αλλα δεν μπορουσα να μην μπω να ευχηθω μωρεεεεεε αλλα ειπα και την εξυπναδα μου ετσι να σπασει ο παγος!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :woohoo:

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :kiss:

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΙΑΚΙ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΓΕΛΑΓΕ,ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ...

ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Κ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...

Κ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΟΝΑΩ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ "ΗΠΙΕΣ" ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?????? :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

Δημοσίευση

Με το καλό σου εύχομαι και με έναν πόνο! Ναι, μπορεί και να γεννάς σήμερα :) Εγώ τη μέρα που γέννησα είχα πόνους περιόδου αλλά σε άσχετες φάσεις (όχι ανα μισάωρο και τέτοια). Μετά από 5-6 ώρες μου έσπασαν και τα νερά και τότε άρχισαν οι τακτικοί πόνοι και τα βογγητά! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το γερό σου το παιδάκι!!!

Δημοσίευση

με το καλο σου ευχομαι!

η διαστολη ειναι λογικο να υπαρχει μερες πριν ετσι ειναι το φυσιολογικο,νομιζω

ειναι λογικο αυτο

εγω δεν ειχα καθολου!

κ γεννησα στην πητ μου με προκληση επι προκλησεων!!!αστα!!

κ απο το 0 πηγα απευθειας στο 8 διαστολη κ μετα απο 20 λεπτα στο 10 τελεια!!! :woohoo:

γεννησα μεσα σε 30 λεπτα!

:P

σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικα

παντως θα το καταλαβεις οταν ερχονται εκεινοιοι πονοι δε σε κραταει τιποτα, :S

μην αγχωνεσαι :)

σου ευχομαι να γεννησεις στο πιτς φυτιλι! :kiss:

Δημοσίευση

Καλά η διαστολή 1, δεν λεει κάτι. Να προσεχεις την συχνότητα των συσπάσεων σου.

Εγω ειχα παει Πέμπτη και ειχα διαστολή 1. Δεν ήξερα τι σήμαινε αυτό!! (Θυμαμαι κατι μέρες πριν ειχα και γω κατι ισχυρά "τσιμπήματα" σαν της περιόδου). Κυριακή με πιάνουν κατι ψιλοπόνοι (χαιδέματα!!!!) και παω να με δουν. Πάλι διαστολή 1. Λέω με το φτωχό μου το μυαλό: Τη Πέμπτη 1, σήμερα 1......΄ζήσε Μάη μου..!! Θα το χωνέψω το παιδί!! (Ειχα παρει 3 μερες απο τον 10ο!) Μου λενε μην φας πολυ και τα συναφή γιατι σήμερα αυριο ισως να γεννήσεις. (Με δουλευουν ελεγα απο μέσα μου). Το μεσημέρι οι πόνοι σταματούν. Τυχαίνει μου είπαν καμια φορά να σταματήσει ο τοκετός. "Αφού το ξερα" ελεγα στο σύζυγο, "εγώ δεν γεννάω, θα με χώσουν αυτοί μεσα. Η μικρή δεν το χει σκοπό"!!. Να χουν ανησυχήσει όλοι εκτός απο μένα, και καλά γιατι σταμάτησε ο τοκετός? Την επομένη στις 7,15 σπάνε τα νερά και με πιάνουν κατευθείαν πόνοι γέννας ανα 5λεπτο. στις 9,30 ειχα την μπουμπού.

Γι αυτό όπως σου είπε και μια μαμά από δω κάθε τοκετός ειναι δια-φο-ρε-τι-κός. Σου εύχομαι όλόψυχα γέννα σαν την δική μου και ακόμα γρηγορότερη. Οσο για το επώδυνη... ειναι το λιγότερο! Τα ξεχνάς μπροστά στο μεγαλείο της φύσης.

Δημοσίευση

Mpempoulina_mou έγραψε:

Φιρφιρίκο είχα μέρες να σε "διαβάσω" κάπου,και νόμιζα ότι γέννησες.Βιαστηκα,ε; :P

Όλα με το καλό κοριτσάκι,να μην ανησυχείς,όποτε θα είναι έτοιμος θα έρθει ο κούκλος σου!

Ναι καλη μου βιαστηκες!! εδω ειμαι...απλα ελπιζω οχι για πολυ ακομα!!!χι χι

ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσίευση

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΛΕΟΝ Κ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΩΡΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΩΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Η ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΛΕΤΕ???

Δημοσίευση

firfirikos η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Εγώ είχα διαστολή 2 την Πέμπτη που είχα πάει σο γιατρό και την Δευτέρα ξημέρωμα τελικά στις 2 η ώρα την νύχτα ξεκίνησαν οι πόνοι.Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως αν δεις βλέννη με αίμα τότε το μωράκι σου έρχετε ή αν δεις αμνιακό υγρό.Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά,με έναν πόνο και μην φοβάσαι,το μωράκι σου θα έρθει σε λίγο ότι πιο γλυκό!!

Δημοσίευση

bembini έγραψε:

firfirikos η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Εγώ είχα διαστολή 2 την Πέμπτη που είχα πάει σο γιατρό και την Δευτέρα ξημέρωμα τελικά στις 2 η ώρα την νύχτα ξεκίνησαν οι πόνοι.Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως αν δεις βλέννη με αίμα τότε το μωράκι σου έρχετε ή αν δεις αμνιακό υγρό.Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά,με έναν πόνο και μην φοβάσαι,το μωράκι σου θα έρθει σε λίγο ότι πιο γλυκό!!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ BEMBINI ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ... :)

Δημοσίευση

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...

ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ....

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΗΓΚΙΠΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φιρφιρίκα μου.....

Όπως προείπες κ εσύ η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,μπορεί να πάρεις όλες τις μέρες μπορεί κ όχι...Πάντως σίγουρα το οτι έχεις συσπάσεις είναι πολύ καλό,θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι ο γιατρός μου μου είχε πει "όσο πιο πολύ πονέσεις πριν γεννήσεις τόσο πιο εύκολα θα ισχύσει αυτό που λένε με έναν πόνο στη γέννα!!"...Κ πραγματικά δε ξέρω αν γεννήσεις σύντομα ή λιγότερο σύντομα αλλα σου εύχομαι απο καρδιάς να γεννήσεις πανεύκολα κ να είστε κ οι 2 τετράγεροι!!!!

Εγώ πάντως είχα πάρει κ 4 μέρες απο τον 10ο μήνα, είχα διαστολή 2 μία βδομάδα πριν αλλα τελικά μπήκα με πρόκληση,παρόλο που εκείνο το πρωί (της γέννας) είχα διαστολή 4!

Με το καλό γλυκιά μου,η Παναγία μαζί σας!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ τι όμορφη εμπειρία! Να την κρατήσεις στην καρδιά σου για τις δύσκολες μέρες! Με το καλό το αγοράκι σου, είναι έρωτας όπως όλα τα παιδάκια φυσικά!  Άντε να παίρνουμε σειρά... Ρένα αυριο ε; Θα είσαι 12 ακριβώς;; Νομίζω έχουμε 6 μέρες διαφορά και εγώ θα είμαι 12 ακριβώς την τρίτη που έχω την αυχενικη.
    • Καλημέρα! Εγώ σταδιακά έκοβα θηλασμούς από 9-10 μηνών. Αρχικά δεν έδινα ξένο, απλώς έκοβα τους θηλασμούς όταν έτρωγε καλύτερα το εκάστοτε γεύμα, χωρίς αντικατάσταση. Όταν μείναμε στο θηλασμό πρωί βράδυ δηλαδή κάπου 11 μηνών αρχικά έδωσα ξένο ως συμπλήρωμα μετά το θηλασμό το βράδυ και κράτησα μόνο θηλασμό το πρωί, μετά σταμάτησα το θηλασμό το βράδυ και του έδινα μόνο ξένο και τέλος τώρα στους 14 μήνες παρά έκοψα τον πρωινό θηλασμό και έδωσα κατευθείαν μπουκάλι και το πήρε μια χαρά. Να σημειώσω όμως ότι εμένα δεν μου κοιμόταν στο στήθος. Θηλαζαμε, μετά διαβάζαμε παραμύθι, μετά δόντια και μετά τον έβαζα στο κρεβατάκι του και κοιμόταν οποτε δεν το είχε συνδέσει. Επίσης από 10 μηνων δεν του δίνω γάλα κατά τη διάρκεια της νύχτας γιατί δεν το ζητούσε οπότε δεν είχα να κόψω και αυτό. Έχω την εντύπωση ότι το βασικό για να πάει καλά ο αποθηλασμος είναι η αποσύνδεση του στήθους από τον ύπνο. Δεν ξέρω αν βοήθησα. Καλή επιτυχία!
    • Καλα κορίτσια με τ μωρο ηρθαμε 😅 κ τ αντρα μ μαζί. Την έχει στο καροτσι εδω γυρω για παν ενδεχόμενο.  @Sotiria_94 γιατί εχεις αποφασισει ότι θα μείνεις σπιτι να μεγαλώνεις τ μικρό? Προσωρινό δεν είναι? Του χρόνου το Σεπτέμβριο να σκεφτεσαι οτι ανετα τον στέλνεις σχολειο κ μπορεις να κάνεις κ πάλι οτι θέλεις.  
    • Κορίτσια βοηθήστε με ..εσείς πως αποθηλασατε? Μαχαίρι ή σταδιακα? Έχω ένα κοριτσάκι κοντεύει 13 μηνών. Κόψαμε τους ημερησιους . Πάντα έδινα κ μπουκάλι για συμπλήρωμα οπότε είναι γνώριμο. Πριν τον ύπνο δίνω μπουκάλι,πινει γύρω στα 100 ml και μετά στήθος  κ κοιμάται. Τώρα το κάνω κ πρωί με σκοπό να κόψω τον πρωινό θηλασμό.  Πινει γύρω στα 60 με 70ml και συνεχίζει από το στήθος. Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν πινει πολύ ότι δεν έχω κ εγώ πια πολύ Γάλα.  Πείτε μου κ εσείς..  ευχαριστώ!
    • Σας ευχαριστώ πολυυ ολες για τις ευχές σας❤️❤️❤️ οι εγκυουλες στείλτε μπεμπεδοσκονη 🙏🙏🙏❤️🥰🎂🌈
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...