Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΙΑ Κ ΕΧΩ ΠΗΤ 26/01 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΕ ΕΙΔΕ Κ ΚΟΛΠΙΚΑ Κ ΕΧΩ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ Κ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΚΕΤΟ Κ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να σουπω... εγω ειχα παει στο γιατρο με διαστολη 2 γυρισα σπιτι κ μετα απο δυο ωρες με επιασανν αφορητοι πονοι, πηγα στην κλινικη κ γεννησα 1 ωρα μετα!!! Με τοκαλο σου ευχομαι!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΝΑ ΜΟΥ...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 1 ΕΔΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΣΕΙ...

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ Κ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Κ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΠΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...

TETOIA PONAKIA K ETSI ME DIASTOLI 1 MIA VDOMADA PRIN GENNISW.

STIS 37 EVDOMADES.

MIA MERA PRIN GENNISW PIGA GIA APLO KARDIOTOKOGRAFO K EIXA DIASTOLI 2

KAI MOU EIPE MPOREI APO SIMERA PARASKEUI MEXRI K TI KIRIAKI K TIN EPOMENI

SAVVATO GENNISA.

Σοφάκι μου αυτές είναι οι συσπάσεις και για να ξεκινήσεις για μαιευτήριο οι συσπάσεις θα είναι του 5λεπτου και θα έχεις και πετρώματα στην κοιλίτσα σου. Όμως επικοινώνησε πάλι με τον γιατρό σου και να του αναφέρεις ξανά αυτά που σε πιάνουν για να είσαι σίγουρη. Αυτός ξέρει. Άντε με το καλό το μωράκι!!! Περιμένω νέα σου σύντομα!!!! :kiss::kiss:

ενταξει αν δεις κεφαλακι....ξαναχωστο μεσα και πηγαινε νοσοκομειο...δεν ειναι τιποτα ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣ

ξερω ξερω στον τιτλο διεκρινησες οτι θες βοηθεια απο ΜΑΝΟΥΛΕΣ αλλα δεν μπορουσα να μην μπω να ευχηθω μωρεεεεεε αλλα ειπα και την εξυπναδα μου ετσι να σπασει ο παγος!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :woohoo:

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :kiss:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΙΑΚΙ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΓΕΛΑΓΕ,ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ...

ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Κ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...

Κ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΟΝΑΩ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ "ΗΠΙΕΣ" ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?????? :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

Με το καλό σου εύχομαι και με έναν πόνο! Ναι, μπορεί και να γεννάς σήμερα :) Εγώ τη μέρα που γέννησα είχα πόνους περιόδου αλλά σε άσχετες φάσεις (όχι ανα μισάωρο και τέτοια). Μετά από 5-6 ώρες μου έσπασαν και τα νερά και τότε άρχισαν οι τακτικοί πόνοι και τα βογγητά! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το γερό σου το παιδάκι!!!

με το καλο σου ευχομαι!

η διαστολη ειναι λογικο να υπαρχει μερες πριν ετσι ειναι το φυσιολογικο,νομιζω

ειναι λογικο αυτο

εγω δεν ειχα καθολου!

κ γεννησα στην πητ μου με προκληση επι προκλησεων!!!αστα!!

κ απο το 0 πηγα απευθειας στο 8 διαστολη κ μετα απο 20 λεπτα στο 10 τελεια!!! :woohoo:

γεννησα μεσα σε 30 λεπτα!

:P

σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικα

παντως θα το καταλαβεις οταν ερχονται εκεινοιοι πονοι δε σε κραταει τιποτα, :S

μην αγχωνεσαι :)

σου ευχομαι να γεννησεις στο πιτς φυτιλι! :kiss:

Φιρφιρίκο είχα μέρες να σε "διαβάσω" κάπου,και νόμιζα ότι γέννησες.Βιαστηκα,ε; :P

Όλα με το καλό κοριτσάκι,να μην ανησυχείς,όποτε θα είναι έτοιμος θα έρθει ο κούκλος σου!

Καλά η διαστολή 1, δεν λεει κάτι. Να προσεχεις την συχνότητα των συσπάσεων σου.

Εγω ειχα παει Πέμπτη και ειχα διαστολή 1. Δεν ήξερα τι σήμαινε αυτό!! (Θυμαμαι κατι μέρες πριν ειχα και γω κατι ισχυρά "τσιμπήματα" σαν της περιόδου). Κυριακή με πιάνουν κατι ψιλοπόνοι (χαιδέματα!!!!) και παω να με δουν. Πάλι διαστολή 1. Λέω με το φτωχό μου το μυαλό: Τη Πέμπτη 1, σήμερα 1......΄ζήσε Μάη μου..!! Θα το χωνέψω το παιδί!! (Ειχα παρει 3 μερες απο τον 10ο!) Μου λενε μην φας πολυ και τα συναφή γιατι σήμερα αυριο ισως να γεννήσεις. (Με δουλευουν ελεγα απο μέσα μου). Το μεσημέρι οι πόνοι σταματούν. Τυχαίνει μου είπαν καμια φορά να σταματήσει ο τοκετός. "Αφού το ξερα" ελεγα στο σύζυγο, "εγώ δεν γεννάω, θα με χώσουν αυτοί μεσα. Η μικρή δεν το χει σκοπό"!!. Να χουν ανησυχήσει όλοι εκτός απο μένα, και καλά γιατι σταμάτησε ο τοκετός? Την επομένη στις 7,15 σπάνε τα νερά και με πιάνουν κατευθείαν πόνοι γέννας ανα 5λεπτο. στις 9,30 ειχα την μπουμπού.

Γι αυτό όπως σου είπε και μια μαμά από δω κάθε τοκετός ειναι δια-φο-ρε-τι-κός. Σου εύχομαι όλόψυχα γέννα σαν την δική μου και ακόμα γρηγορότερη. Οσο για το επώδυνη... ειναι το λιγότερο! Τα ξεχνάς μπροστά στο μεγαλείο της φύσης.

Mpempoulina_mou έγραψε:

Φιρφιρίκο είχα μέρες να σε "διαβάσω" κάπου,και νόμιζα ότι γέννησες.Βιαστηκα,ε; :P

Όλα με το καλό κοριτσάκι,να μην ανησυχείς,όποτε θα είναι έτοιμος θα έρθει ο κούκλος σου!

Ναι καλη μου βιαστηκες!! εδω ειμαι...απλα ελπιζω οχι για πολυ ακομα!!!χι χι

ευχαριστω πολυ!!!

alkost έγραψε:

αχ δεν ξερω να σου απαντησω,κι εγω το πρωτο περιμενω..

με το καλο ευχομαι και με εναν πονο!!

ευχαριστω κοπελα μου!! κ εσυ με ενα πονακι ευχομαι!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΛΕΟΝ Κ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΩΡΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΩΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Η ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΛΕΤΕ???

firfirikos η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Εγώ είχα διαστολή 2 την Πέμπτη που είχα πάει σο γιατρό και την Δευτέρα ξημέρωμα τελικά στις 2 η ώρα την νύχτα ξεκίνησαν οι πόνοι.Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως αν δεις βλέννη με αίμα τότε το μωράκι σου έρχετε ή αν δεις αμνιακό υγρό.Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά,με έναν πόνο και μην φοβάσαι,το μωράκι σου θα έρθει σε λίγο ότι πιο γλυκό!!

bembini έγραψε:

firfirikos η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Εγώ είχα διαστολή 2 την Πέμπτη που είχα πάει σο γιατρό και την Δευτέρα ξημέρωμα τελικά στις 2 η ώρα την νύχτα ξεκίνησαν οι πόνοι.Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως αν δεις βλέννη με αίμα τότε το μωράκι σου έρχετε ή αν δεις αμνιακό υγρό.Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά,με έναν πόνο και μην φοβάσαι,το μωράκι σου θα έρθει σε λίγο ότι πιο γλυκό!!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ BEMBINI ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ... :)

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...

ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ....

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΗΓΚΙΠΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

VOULA MOY ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ :):):):)

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

Κ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ!!!

Φιρφιρίκα μου.....

Όπως προείπες κ εσύ η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,μπορεί να πάρεις όλες τις μέρες μπορεί κ όχι...Πάντως σίγουρα το οτι έχεις συσπάσεις είναι πολύ καλό,θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι ο γιατρός μου μου είχε πει "όσο πιο πολύ πονέσεις πριν γεννήσεις τόσο πιο εύκολα θα ισχύσει αυτό που λένε με έναν πόνο στη γέννα!!"...Κ πραγματικά δε ξέρω αν γεννήσεις σύντομα ή λιγότερο σύντομα αλλα σου εύχομαι απο καρδιάς να γεννήσεις πανεύκολα κ να είστε κ οι 2 τετράγεροι!!!!

Εγώ πάντως είχα πάρει κ 4 μέρες απο τον 10ο μήνα, είχα διαστολή 2 μία βδομάδα πριν αλλα τελικά μπήκα με πρόκληση,παρόλο που εκείνο το πρωί (της γέννας) είχα διαστολή 4!

Με το καλό γλυκιά μου,η Παναγία μαζί σας!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...