Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Απο την Πρωτοχρονια εχω αυτο το συμπτωμα και νιωθω και κατα το πλυσιμο την ουρηθρα ερεθισμενη..

Εκανα καλλιεργεια ουρων και βγηκε αρνητικη..

Μηπως ειχατε κατι παρομοιο κι εσεις στην εγκυμοσυνη;;

Δημοσίευση

θυμαμαιειχα ενα τσουξιματακι και ειχα και πολλα γρα εκει κατω και νομιζα οτι ηταν μυκητες τςλικα βγηκε αρνητικο και χαλαρωσα

αν δεν εχει δειξει κατι η καλιεργεια ουρων δεν νομιζω να χρειαζεται να ανυσηχεις

αν συνεχιζει να σε προβηληματιζει ομως συζητησε το και με τον γιατρο σου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Apis μου,αφού βγήκε αρνητικό το τεστ ούρων μην ανησυχείς!!Τα σενάρια είναι δυο:

1.ή το συγκεκριμένο σαπούνι που χρησιμοποιείς ερεθίζει τα τοιχώματα της εισόδου της ουρήθρας και γι αυτό νιώθεις αυτό το τσούξιμο

2.ή μεταφέρονται υγρά από τον κόλπο (που μπορεί να περιέχουν λίγους μύκητες από την εγκυμοσύνη) και να ερεθίζουν την είσοδο της ουρήθρας.

Ρώτα τον γιατρό σου και κάνε μία κολπική καλλιέργεια αν δεν έχεις κάνει πρόσφατα!!!

Δημοσίευση

Ωχ ωχ ωχ. Ελπιζω Friday να ειναι το σαπουνι (το οποιο ομως χρησιμοποιω σπανιοτατα )

Σεξ δεν κανω απο την αρχη της εγκυμοσυνης επειδη στην προηγουμενη μου εγκυμοσυνη ειχα παθει και κολπιτιδα :angry:

Απ οτι θυμαμαι δεν η κολπικη καλλ/γεια στην εγκυμοσυνη δεν γινεται με το μηχανημα εκεινο που σε ανοιγει Αλλα απλα παιρνου λιγο υγρο αφου ανοιξεις απλα τα ποδια

Παντως τα υγρα μου ειναι τελειως αοσμα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...