Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γειας σας κοριτσια μου!Καλη Χρονια να χουμε!τα νεα μου ειναι πως μετα την αποβολη που ειχα στις 23 οκτωμβριου,περιοδος μου ρθς στις 30 νοεμβριου,απο την 9η μερα με παρακολουθουσε η γιατρος μου,για να βρουμε ωορηξια ,και τελικα ειχα την 17η μερα,σημερα ειναι 6 ιανουαριου,και περιοδος δεν μου ηρθα;λετε ρε κοριτσια;Χρονια Πολλα και σε οσες και οσους γιορταζουν!!

• Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα. Λοιπόν αν κατάλαβα καλά έχεις καθυστέρηση ε? Πως και δεν έκανες τεστ εγκυμοσύνης να δεις? Αντε γρήγορα για τεστ!!! Σου εύχομαι να έχεις ενα ΘΕΤΙΚΟΤΑΚΟ αποτέλεσμα.

Περιμένουμε τα εύχαριστα νεα σου....

Δημοσίευση

eyxomai να ειναι θετικο,να εχεις ενα σπορακι μεσα σου ομως η συμβουλη περιμενε μεχρι τη δευτερα και μετα κανε μια β-χοριακη οχι τεστ στα ουρα γιατι αν ειναι πολυ μικρο δεν δειχνει ενω στο αιμα ειναι σιγουρο......ακου με ειμαι παρασκευαστρια και γνωριζω τη δουλεια μου.....κανε λιγη υπομονη και ευχομαι να ειναι γεματη η κοιλιτσα σου......κοριτσια αντε και σε εμας οσες δεν εχουμε ας το 2010 να μας μπει καλα και να μας φερει μια εγκυμοσυνη....

Δημοσίευση

Αν υπολογισουμε πως εχεις κυκλο 30 ημερών,εχεις καθυστερηση τωρα 6-7 μέρες. ;) Θερμόμετρο έβαλες?

σου εύχομαι μεσα απο την καρδια μου να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα νέα.

Τι σκεφτεσαι να κανεις,χοριακη ή τεστ?

Δημοσίευση

ο κυκλος μου ειναι 32-34 μερες,λεω να περιμενω μεχρι δευτερα για τεστ,ειμαι ηρεμη αυτη την φορα,θα σας πω απο δευτερα!το θεμα μου ειναι να εξελιχθει καλα,δεν ειμαι απαισιοδοξη,απλα συγκρατημενη..αντε να γινουμε μανουλες οσες προσπαθουμε καιρο και ειχαμε ατυχιες!!

Δημοσίευση

Geia sas koritsia xronia polla k kali xronia...euxomai to 2010 na ferei stn kathe mia apo sas oti pothei perissotero...Vasika eimai kainourgia edw k tha ithela tn voitheia sas...loipooooon...exw ta sumptwmata ts periodou(dld prismeno stithos,ponos katw xamila)alla gia prwti fora exw k nautia k pono xamila stn mesi...afiste pou simera eidika to prwi me pethane to stomaxi mou..zalizomoun kiolas...den mporousa na sikwthw apo to krevati..kata to mesimeri mou perase k twra pali exei arxisei na me enoxlei...an eimai egkuos tha exoun perasei 11 meres apo tn sullipsi..lete na eimai????? :cheer:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακι!Καλη χρονια κ σε εσενα.Λοιπον για αυτο που ρωτας...δεν υπαρχει απαντηση.Εγω θα ευχηθω να εισαι εγκυος κ ολα αυτα που νοιωθεις να στα προκαλει το σπορακι σου που μεγαλωνει.Δυστηχως απο τα συμπτωματα σχεδον ποτε δεν βγαζουμε ακρη...Χαλαρωσε κ κανε υπομονη (δυσκολο το ξερω) κ αν εχεις καθυστερηση,που το ευχομαι,κανε ενα τεστακι.Δεν υπαρχει αλλος τροπος.Πολλα φιλια κ καλη επιτυχια!!!

Δημοσίευση

Euxaristwwww zoumpi...na sai kala...makari na mn mou erthei aurio...na se rwtisw ligo k kati allo??kapoioi mou lene oti na perimenw na exw 10 meres kathusterisi k meta na kanw to test k alloi mou lene oti deixnei apo 5 meres kathusterisis..epeidi den exei tuxei na ksanakanw test(einai i prwti fora pou niwthw kapws perierga)Mipws mporeis na mou peis esu an ksereis pote prepei na ginei to test gia na deiksei???euxaristw prokatavolika k an den exeis paidaki sou euxomai olopsuxa na apoktiseis grigora ena...!!!!

Δημοσίευση

Apo tn prwti mera????eimai foititria nosileutikis k an ola pane kala meta apo autin tn eksetastiki tha to parw to ptuxiouli mou...auto prwti fora to akouw...les na paw vre vaster mou na kanw b xoriaki???entwmetaksu twra 2 meres niwthw oti i thermokrasia mou einai pio psili alla vazw thermometrok einai 36.8 dld sta fusiologika ts...exei auto simasia??thelw na pw einai simadi oti mporei na eimai egkuoula??i praksi egine tn mera pou eixa woriksia..sou euxomai k sena k mena ena ninaki k grigoraaaa..

Δημοσίευση

katekargi έγραψε:

Euxaristwwww zoumpi...na sai kala...makari na mn mou erthei aurio...na se rwtisw ligo k kati allo??kapoioi mou lene oti na perimenw na exw 10 meres kathusterisi k meta na kanw to test k alloi mou lene oti deixnei apo 5 meres kathusterisis..epeidi den exei tuxei na ksanakanw test(einai i prwti fora pou niwthw kapws perierga)Mipws mporeis na mou peis esu an ksereis pote prepei na ginei to test gia na deiksei???euxaristw prokatavolika k an den exeis paidaki sou euxomai olopsuxa na apoktiseis grigora ena...!!!!

Sorry που δεν απαντησα αμεσως(μαγειρευω κι'ολας).Λοιπον επειδη τον τελευταιο καιρο που προσπαθω για το 2ο(εδω κ 15 μηνες),εμαθα καλα πολλα πραγματα κ εφαγα κ πικρες επειδη παντα βιαζομουν κ εκανα τεστ,θα σε συμβουλευσω να περιμενεις.Ακομα κ για χοριακη περιμενε να εχεις 5 μερες καθυστερηση κ πανω.Και ολα αυτα για να μην απογοητευτεις.Πολλα λεγονται αλλα πιστευω τον γιατρο μου που μου λεει να μην εμπιστευομαι τα τεστ φαρμακειου κ για χοριακη να περιμενω πρωτα μια καλη καθυστερηση κ μετα.Η ορμονη της εγκυμοσυνης δεν αχνινευεται σε ολες τις γυναικες στον ιδιο χρονο η η συλληψη εχει γινει αργοτερα απο τοτε που υπολογιζεις..για αυτο εσυ παρε το σιγουρο δρομο κ καλη επιυτχια!Αληθεια εχεις καθυστερηση;ο κυκλος σου ποσες μερες ειναι;

Δημοσίευση

A na xairesai to paidaki sou tote zoumpi mou k me to kalo k sto deutero....loipon exw kuklo 28 hmerwn k kanonika perimenw simera...alla akomi den mou irthe.. :) Exeis dikio oti mporei na mn egine k i sullipsi tn mera pou upologizeis...emeis eimastan diakopoules k einai k duskolo na pw me akriveia pote egine...pantws otan eixa woriksia kaname agkalitses..tha perimenw ligaki opws les gia na mn apogoiteutw...

Oso gia sena vaster sou euxomai ta kalutera....ante tha perimenw nea sou..elpizw i xoriaki sou na einai sta ypsiiiiii!!! ;)

Δημοσίευση

συμφωνω με την ζουμπι,η ωορρηξια δεν ειναι σιγουρη ποια μερα ακριβως γινεται και διαφερει απο οργανισμο σε οργανισμο και απο κυκλο σε κυκλο.....εγω πριν 2,5 χρονια που ειχα μεινει εγκυος εμεινα πανω στην καθυστερηση,τοτε εγινε η συλληψη δηλαδη εκει που περιμενα να μου ερθει περιοδος εγω εμεινα εγκυος βεβαια οταμ ημουν 2 μηνων απεβαλλα αλλα δεν πειραζει εχει και ο θεος για μας....και που λες ειχα κανει τεστ στα ουρα βγαινει αρνητικο κανω β-χοριακη παλι αρνητικο παιρνω τηλεφωνο τη γιατρο μου και μου λεει αν δεν σου ερθει μεχρι τελος μηνα παρε πριμολουτ να σου ερθει,ερχεται τελος μηνα και λεω δεν κανω αλλη μια χοριακη ετσι απλα πριν παρω τα χαπια και το ειχα σιγουρο το αποτελεσμα αρνητικο ελα που ομως βγηκε θετικο,τελος παντων παντων θελω να πω οτι οταν εισαι στις πρωτες μερες η πρωτες 2 εβδομαδες δεν φαινεται,καλο ειναι κοριτσια vaster kai katekargi να περιμενετε μεχρι δευτερα και μετα β-χοριακη και σας ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικα τα αποτελεσματα και να ερθει συντομα και η δικη μας ωρα....

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ katekargi μακαρι γιατι το θελω παρα πολυ εδω και 3,5 χρονια που προσπαθουμε με μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη πριν 2 χρονια......και εννοειται πως αν εισαι θελει προσοχη ειδικα που εισαι νοσηλευτρια απα πα αν εισαι εγκυος να σταματησεις αμεσως,εγω ειμαι παρασκευαστρια δουλευω στα εργαστηρια και οταν ανεβουμε πανω στις κλινικες για αιμοληψιες απο τους ασθενεις δεν μπορω,δεν αντεχω την μυρωδια και ολα τα σχετικα που εσεις οι νοσηλευτες το ζειτε περισσοτερο.

Δημοσίευση

Auto einai ena megalo thema...asta na pane ta nosokomeia stn Ellada einai sta xalia tous...egw eimai stn monada entatikis therapeias k kourazomai perissotero giati ekei nai men antistoixei enas nosileutis se 2 astheneis alla exoume eksoloklirou tn frontida tous k den sou kruvw oti den einai k oti kalutero..eidika an eimai egkuoula...to na sikwnw vari k na eimai oli tn wr orthia den nomizw na mou kanei kalo..alla ti na kanoume???etsi einai oi douleies...les na eimai vre ksenia mou???ax to theloume tooosoo polu...parolo pou den to eixame programmatisei...

Δημοσίευση

συνηθως εκει που δεν το περιμενουμε μας ερχεται και καποιοι πιανουν και με την πρωτη μακαρι να εισαι και εσυ απο αυτους τους καποιους και σταματα να αγχωνεσαι αν εισαι δεν κανει καθολου καλο στο μωρο.εχεις σταθερη περιοδο καθε μηνα ποτε περιμενες να σου ερθει???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...