Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

Πηγαινα για το ραντεβου που ειχα στο παιδων στο αλλεργιολογικο...καταιβενω απο το αμαξι κ στηριζομαι στο τακουνι της μποτας με αποτελεσμα το 10ποντο τακουνι να σπασει....με λουζει κρυος υδρωτας μιλαμε για τρελο αγχος που θα με εβλεπαν οι γιατροι ετσι....ο αντρας μου ο λογικος πολυ απλο σπασε κ το αλλο....

ε το εσπασα με δυσκολια κ η μποτα εδειχνε σαν βαρκα....ελπιζω να μην προσεξε κανενας την μποτα μου....

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Απίστευτος ο άντρας σου!Ένα δίκιο όμως το'χε... ;)

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

Νομίζω το έχω ξανααναφέρει

Στην εκκλησία όταν ο παπάς λέει το πατερ υμών και ο κόσμος κάνει το σταυρό του εγώ έχω χτυπήσει παλαμάκια :huh:

Στα μπουζούκια όταν ο κόσμος χειροκροτεί εγώ έκανα το σταυρό μου :huh:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα συνδυάζω αλλά μου βγαίνει πάντα. Στην βάπτιση της μικρής μας κρατούσα τα χέρια μου και το σκεφτόμουν συνέχεια μην αρχίζω να χειροκροτώ όταν οι υπόλοιποι σταυροκοπιούνται.

Α το έχω κάνει και στο λύκειο στην πρωινή προσευχή εγώ χειροκρότησα :blink::blink::blink:

Eisai foverhhhhh!!!! xaxaxaxa!!!

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

...Έχουμε ξεχάσει το μωρό στην παιδίατρο :blush:

...Έχω ξεχάσει το μωρό μέσα στο αμάξι και μάλιστα αναρωτιόμουν πού είναι :huh::blush:

...Έχω πάει σε πάρτυ που γινόταν τις Απόκριες-αλλά δεν ήταν μασκέ-ντυμένη Κλεοπάτρα :laugh: :blush:

...Έχω ξυπνήσει το βράδυ και έχω αναρωτιθεί ''Ποιος κλαίει;'' :dry::blush: (Τι καλή μάνα που είμαι... :( )

Makran ... ap ta kalytera!!!! (Prozekse to thema me to mwro, tha megalwsei kapote kai tha katalavainei!!!!!!! xaxaxaxa!!!!)

Δημοσίευση

18 χρονων ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ

ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ.ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ 20 ΣΚΑΛΙΑ

ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ- ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ.ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΑ 2,3 ΣΚΑΛΑΚΙΑ Κ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ

ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΙΛΑΜΕ.ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ Κ ΠΑΩ ΝΑ

ΓΥΡΙΣΩ Κ ΠΕΡΝΩ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ Κ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΤΩ Κ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΤΑ ΟΡΘΙΑ ΣΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ...ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ

ΒΛΕΠΕΙ Κ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΒΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ???ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩ,ΜΑ

ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑ! ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΜΕΝΑ Κ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ.

ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΑ ...ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ!!!

ΣΤΑ 16 ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ.ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ

ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 8 ΑΓΟΡΙΑ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ

ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΙΧΕ ΛΑΚΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΚΕΣ.ΜΟΥ

ΛΕΕΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΜΟΥ (ΗΤΑΝ Κ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ) ΓΙΩΤΑΚΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ

ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ!ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ-ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΡΛΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΜΕΣΑ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΑΖΩ..ΜΗΗΗΗΗΗΤΣΟ ΕΛΑ Κ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΔΩ ΣΚΥΨΕ Κ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ,ΕΠΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ...ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ

ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ..

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ

ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΨΩΜΑ..ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΕΠΕΣΑ

ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ΜΕΣΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΟΠΟΥ ΛΑΚΟΣ Κ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣΑ ΕΓΩ!

Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΗ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ

ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ.ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Κ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ

ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ.ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ..

ΤΡΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΑΣΕΙ Κ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΘΩΣ ΜΙΛΑΩ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ Κ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΚΟΙΤΑΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ

ΒΛΕΠΩ,ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΣΩ Κ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ

ΤΗΣ ΔΕΗ..ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ....

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝ ΘΥΜΗΘΩ Κ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

Πηγαινα για το ραντεβου που ειχα στο παιδων στο αλλεργιολογικο...καταιβενω απο το αμαξι κ στηριζομαι στο τακουνι της μποτας με αποτελεσμα το 10ποντο τακουνι να σπασει....με λουζει κρυος υδρωτας μιλαμε για τρελο αγχος που θα με εβλεπαν οι γιατροι ετσι....ο αντρας μου ο λογικος πολυ απλο σπασε κ το αλλο....

ε το εσπασα με δυσκολια κ η μποτα εδειχνε σαν βαρκα....ελπιζω να μην προσεξε κανενας την μποτα μου....

xaxaxxaxaxaxaxaxaxa!!! Ante kale, lansares nea moda sta papoutsia, tsarouxia...!!!!

Lena- thess foverhhh!!!

Δημοσίευση

yiotaki!!!! έγραψε:

Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΗ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ

ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ.ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Κ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ

ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ.ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ..

Δημοσίευση

Στη β΄λυκειου ερχετε ενας συμμαθητης μου κ μου λεει ο ταδε θελει να σου μιλησει...παω κ εγω συναμενη κουναμενη κ του λεω τι με θες?Ε να μου αρεσεις κ θελω να τα φτιαξουμε....απαντηση δικια μου ''οχι δεν γινετε, χτυπησε το κουδουνι,δεν μπορω'' κ σηκωνομαι κ φευγω.

Με πιανει ξανα ο συμμαθητης μου στο φροντιστηριο κ μου λεει δεν του φερθηκες καλα επρεπε με καλυτερο τροπο....ναι καλα λεω εγω που εχει κ μουτρα να μου ζητησει σχεση αυτος, δεν κοιταει τα μουτρα του στον καθρεφτη....κ ο συμμαθητης μου λεει να του ζητησεις συγνωμη....

εγινα κατακκοκινη υδρωνα αγχονομουν κ να σου το παλικαρι παλι μπροστα μου...κ εγω ειναι που θα του ζητουσα συγνωμη κ θα μιλουσα ηρεμα...του ειπα...συγνωμη αλλα δεν μπορω....φωναζει ο καθηγητης να μπουμε στην ταξη....

Η απαντησεις ηταν τοσο γρηγορες που δεν προλαβαινε να απαντησει κ εφευγα....

Δημοσίευση

Αχ θυμηθηκα και κατι αλλο!

Οταν ειχαμε αρραβωνιαστει με τον αντρα μου, ειχα μια συζητηση υψηλου επιπεδου με μια θεια του:

Με ρωτουσε συνεχως πραγματα για καποιον Λακη...

Πως περνατε με το Λακη??

Ε καλα λεω εγω..

Και να μη σας τα πολυλογω, με ρωταει σε καποια φαση μενετε κοντα με τον Λακη?? Ε της λεω δεν ξερω μπορει. Καλα με ρωταει δεν ξερεις που μενει ο Λακης??? Ειναι δυνατον???? (μου ειχε σπασει κ τα νευρα εν τω μεταξυ) ωχ τη λεω δεν ξερω κ ολους τους συγγενεις του Τολη!!!! Καλο βλημα κ εγω..

Να σας πω οτι τον αντρα μου τον λενε Αποστολη, ολοι τον φωναζουν Τολη και μονο οι συγγενεις του τον λενε Λακη. Μα Λακη??? Ελεος ρε παιδια ακου εκει Λακη.. Οταν μου το εξηγησε η θειτσα ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει..

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχαχα....καλά κορίτσια έχω λυθεί στα γέλια..έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες και σεκάποια στιγμή δεν μπορουσα να πάρω ανάσα από τα γέλια!!!είστε θεες!!!:) Καλά αυτό με το μαγιώ το έχω πάθει κι εγώ..ήμουν μαζί με την ξαδέρφη μου , τον άντρα τηςκαι τον άντρα μου στη θάλασσα. Και έτσι όπως παλεύαμε παιχνιδιάρικα με τον άντρα μου έκανα κάτι σαν βουτιά και βγαίνω με τεντωμένο το στήθος έξω από το νερό και με το ένα βυζί να πετάγεται όλο καμάρι σαν πορνοστάρ!!Ηταν το καλοκαίρι αφου γέννησα το Δημητράκη , οπότε και θηλαζα και ήταν κάπως πιο ...φουσκωτο!!χαχχαχαχαχα..

Αλλη μια φορά που ξεφτιλίστικα ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε, μετά την άτυχη εγκυμοσύνη και είχα ακόμη λίγο αίμα. Ήθελα λοιπόν να βουτήξω λίγο στη θάλασσα. 40 μέρες είχα σκάσει χωρίς μια βουτια. Ήμουν με τους γοείς μου , τον άντρα μου, τον βαπτιστηκό του με τον αδερφό του και τους γονείς τους. Είπα λοιπόν να βουτήξω μια γρήγορη και θα έμπαινα αμέσως μετά στο ξυλινο δωματιάκι στην παραλία να αλλάξω. πήγα λοιπόν με τη σερβιέτα και τα ρουχα μου να ντυθώ στο δωματιάκι(σαν τα δοκιμαστήρια ένα πράγμα) το οποίο βέβαια δεν έκλεινε από μέσα!! Γδύνομαι λοιπόν κανονικότατα κι αρχίζω να σκουπίζομαι..έτσι όπως ήμουν ακουω έναν θόρυβο..λέω <<εμπρός;>>και το επόμενο δευτερόλεπτό έχει ανοιξει διάπλατα η πόρτα του κι εγώ με μια κραυγή έχω μείνει σε στάση ΄Μέριλυν Μονρό όταν της σηκώθηκε η φουστα μονο που εγώ ήμουν ολοτσίτσιδη να με βλέπει ολη η παραλία!!!!!!!Δεν ήταν κανένας φυσικά!!!Ο αέρας την είχε ανοιξει!!Κι όχι τίποτε άλλο αλλά έπρεπε όπως ήμουν να κάνω ένα βήμα μπρος να πιάσω την πόρτα που είχε φύγει και να την φέρω στη θέση της!!!!!Και σα να μην έφτανε αυτό , ξανανοιξε πάλι όσο ντυνόμουν αλλά ευτυχώς αυτή τη φοά είχα βάλει το εσώρουχό μου και μια μπλουζα!!!

Τι ξεφτίλα ήταν αυτή...αξέχαστη θα μου μείνει!!!

αααα...και άλλη μια που μουρθε τώρα!!Ήμουν γύρω στα 17 και ήμουν μόνη μου στο σπίτι. Είπα λοιπόν να βγώ να ταίσω το σκυλάκο μου..όμως ήμουν ήδη με το εσώρουχο(στρινγκ!!!) και μια μπλουζα και βαριόμουν να πάω να ντυθώ..ευτυχώς έξω από την πόρτα μας είχε και ένα τοιχαλάκι γύρω στο 1,50 ξμέτρο οπότε δε θα με έβλεπε κανείς!Ετσι βγήκα με το εσώρουχο και μπαμ!!!κλείνει η πόρτα!!!!!Δεν ήξερα τι να κάνω...φώναξα τη γειτόνισσα απο κάτω η οποία ήταν 2 χρόνια μικρότερη μου αλλά ειχε και άλλες αδερφές που δεν χώνευα και της είπα τι έγινε και αν μπορεί να μου δανείσει ένα σορτσάκι...ευτυχώς μου έδωσε ένα και κατένηκα μετά σπίτι της να ενημερώσω τους γονείς μου!!!

Δημοσίευση

Καλέ κορίτσια...θα γεννήσω από τα γέλια!!!!!!!!!!!

Το καλό είναι ότι πολλά από αυτά τα έχω πάθει κι εγώ!!!

Έχω πάει στο φούρνο με τις παντόφλες!

Παραλίγο να μπω σε αυτοκίνηυτο άλλου που τον πέρασα για τον άντρα μου!

Έχω κάνει το σταυρό μου περνώντας από σούπερ μάρκετ!!!!!

Παλαμάκια σε εκκλησία όμως δεν έχω χτυπήσει!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!Πόλύ γέλασα μ' αυτό!!!!!!!!!!!!!!

Νέλλυ, αυτό με το παιδί στον παιδίατρο, ξεκαρδίστηκα, αλλά το φοβάμαι πολύ και για μένα όταν γεννηθεί με το καλό το μωρό γιατί είμαι τραγικά αφηρημένη! Ο άντρας μου με φοβάται!!!

Δημοσίευση

καλα ενταξει...εχω λυθει στα γελια...απιστευτες ολες ειστε..να μη μιλησω για στιγμες λιποθυμιας...να εχω ταβλιαστει σε εκκλησια και στο πεσιμο να εχω ριξει και αλλον μαζι μου... :dry::blush:

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

καλα ενταξει...εχω λυθει στα γελια...απιστευτες ολες ειστε..να μη μιλησω για στιγμες λιποθυμιας...να εχω ταβλιαστει σε εκκλησια και στο πεσιμο να εχω ριξει και αλλον μαζι μου... :dry::blush:

Ένα ένα μου τα θυμίζετε! Έχω λιποθυμήσει σε εκκλησία, σκοτείνιασαν όλα γύρω μου και συνέρχομαι και συνειδητοποιώ ότι με κουβαλάει ένας επίτροπος έξω κι έτσι όπως με έχει σηκώσει όοοοοολοι οι δεξιά μου έχουν δει κανονικά το βρακί μου!!!! Μα τί βλάκας!!!!

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

ΠΕΘΑΙΙΙΙΙΙΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑ

ΣΟΒΑΡΑ???

ΝΤΟΜΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????????

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

pepita έγραψε:

liberty81 έγραψε:

Ένα ένα μου τα θυμίζετε! Έχω λιποθυμήσει σε εκκλησία, σκοτείνιασαν όλα γύρω μου και συνέρχομαι και συνειδητοποιώ ότι με κουβαλάει ένας επίτροπος έξω κι έτσι όπως με έχει σηκώσει όοοοοολοι οι δεξιά μου έχουν δει κανονικά το βρακί μου!!!! Μα τί βλάκας!!!![/quote:uz0095kj]

ΧΑΧΑΧΑ....ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ??? ΑΚΟΜΑ ΠΕΣΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ!!!ΧΑΧΑΧΑ :laugh:

Δημοσίευση

ΠΑΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΣΑΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ.ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ Κ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΜΕ ΧΑΡΑ Κ ΛΕΩ Ο ΡΕΜΟΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΟΥ....ΠΕΡΝΑΝΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ,ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΟΟΟΟΣ.ΕΓΩ :ohmy::huh::blink: :silly: :woohoo:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΜΑ..ΚΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟΤΕ,ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΧΑΖΗ :silly: .

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΩΠΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.

Δημοσίευση

pepita έγραψε:

Ένα ένα μου τα θυμίζετε! Έχω λιποθυμήσει σε εκκλησία, σκοτείνιασαν όλα γύρω μου και συνέρχομαι και συνειδητοποιώ ότι με κουβαλάει ένας επίτροπος έξω κι έτσι όπως με έχει σηκώσει όοοοοολοι οι δεξιά μου έχουν δει κανονικά το βρακί μου!!!! Μα τί βλάκας!!!!

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

Νομίζω το έχω ξανααναφέρει

Στην εκκλησία όταν ο παπάς λέει το πατερ υμών και ο κόσμος κάνει το σταυρό του εγώ έχω χτυπήσει παλαμάκια :huh:

Στα μπουζούκια όταν ο κόσμος χειροκροτεί εγώ έκανα το σταυρό μου :huh:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα συνδυάζω αλλά μου βγαίνει πάντα. Στην βάπτιση της μικρής μας κρατούσα τα χέρια μου και το σκεφτόμουν συνέχεια μην αρχίζω να χειροκροτώ όταν οι υπόλοιποι σταυροκοπιούνται.

Α το έχω κάνει και στο λύκειο στην πρωινή προσευχή εγώ χειροκρότησα :blink::blink::blink:

δεν υπάρχει δεν υπάρχει έχω πεθάνει στα γελια σε κάνω εικόνα στο μυαλό μου και έχω λιώσει στο γέλιο!!! respect

Δημοσίευση

θα σας πω μια στιγμη ντροπης για μια φιλη μου γιατι στισ δικες μου εχω παθει αλτσχαιμερ..δεκαετια του 80 15 χρονων τοτε η φιλη βγαινει απο το σπιτι και προσπαθει να βρει ταξι γινεται ενας πανικος δεν βρισκει τιποτα και ξαφνικα βλεπει ενα κιτρινο μπαινει μεσα στο πισω καθισμα και λεει στο σταθμο των πατησιων ,ειχε ραντεβου με τον τωρινο συζηγο..

φτανουν στο σταθμο και λεει ποσα χρωσταω λεει ο ανθρωπος κοριτσακι μου δεν ειμαι ταξι απλως σε λυπηθηκα μονο σου στο δρομο και αφου πηγαινες κοντα στο σπιτι μου σε εφερα.....ρομπα η δικια μου το μονο που προλαβε να πει ηταν συγνωμη και εφυγε :blink:

Δημοσίευση

Και εγώ θυμήθηκα μερικά ακόμη (δύο που έχουν να κάνουν με αφηρημάδα και δύο απ'τα φοιτητικά μου χρόνια):

Όταν πήγαινα δημοτικό μία μέρα σχολάσαμε και έφυγα απ' το σχολείο χωρίς να πάρω τη τσάντα μου :blink: και άλλη μια μέρα είχα ξεχάσει να πάρω τον αδερφό μου απ' το νηπιαγωγείο το οποίο συστεγάζονταν με το δημοτικό μας και σχολάγαμε τις ίδιες ώρες :blush: .

Όταν ήμουν φοιτήτρια μία φορά κοιμήθηκα πάνω στο έδρανο σε μάθημα ιστορίας :lol: και άλλη μία φορά καθόμασταν στο κυλικείο (το οποίο ήτανε γεμάτο κόσμο)και πίναμε καφέ περιμένοντας να περάσει ή ώρα για να πάμε στο μάθημα και έτσι όπως άνοιξα τη τσάντα μου για να βγάλω το κινητό, έπεσε στο πάτωμα μία σερβιέτα :S την οποία μου έδωσε ένα παιδί που καθόταν πίσω μου :blush:

Δημοσίευση

1994 1η Δεκεμβρίου Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS.(εγώ μικρή, αθώα και άβγαλτη) :P

Φοιτήτρια τότε στη Φιλιπούπολη και έχω βγεί

μετά το μάθημα για καφέ στον πεζόδρομο της πόλης με

την κολητή μου. Εκεί που περπατούσαμε, βλεπουμε μια ομάδα κοπελιών

με καπελάκια που γράφανε "DUREX" να μοιράζουν στον κόσμο ένα έντυπο

και απο ένα κουτάκι. Μας πλησιάζει μία, μου δίνει το έντυπο και ένα κουτάκι κόκκινο που απ' έξω είχε μία φραουλίτσα, ένα πορτοκάλι και ένα φυλαράκι μέντας. "τσίχλες" σκέφτηκα. "θα είναι καινούριο προϊον και το διαφημίζουνε".

Η κοπέλα μου εξήγησε τι ήταν αλλά τα βουλγάρικά μας δεν ήταν και τόσο καλά για να καταλάβουμε. (ήταν στην αρχή της 1ης χρονιάς που διδασκόμαστε ακόμη τη γλώσσα).

Εκτός αυτού, στα βουλγάρικα η λέξη AIDS μεταφράζεται CΠΙΝ (σπιν)που 1η φορά την άκουγα και είναι η ακριβής μετάφραση του ακρωνυμίου AIDS.

Την ευχαριστήσαμε, έβαλα το κουτάκι στη τσέπη μου, και προχωρήσαμε

λίγα μέτρα. "Άνοιξε το ρε να δοκιμάσουμε! ΣΚΡΟΥΤΖ!" μου λέει η φίλη

μου. Το αμοίγω μέσα στη μέση του δρόμου, και τότε .... :woohoo: :woohoo: κατάλαβα τι ήταν !!!!! :S:blush::blush: και το καταχώνιασα αμέσως στη τσέπη του μοντγκόμερυ μου!

Να σημειώσω ότι κάτι μέρες πριν άλλη ομάδα κοριτσιών μοίραζε σοκολάτες milka. ....Γ΄αυτό μπερδευτήκαμε! :blush:

Δημοσίευση

Καλημέέέέέέέραααααααααα!Χρόνια πολλά,καλή χρονιά...!Ετεροχρονισμένα βέβαια,αλλά δε βαριέσαι;

Θα πω κι εγώ τι έπαθα το ζώον,μόλις πριν λίγες μέρες.

Στο μαγαζί που δουλεύω,είμαι με 3μηνη σύμβαση.Είχα λοιπόν ένα άγχος αν θα μου την ανανεώσουν,που φύσαγα και ξεφύσαγα σαν ατμομηχανή.

Τέλος πάντων,τη Δευτέρα το πρωί,έπιασα δουλειά στις 06:00.Καλά μέχρι εδώ.Εκεί λοιπόν που μίλαγα με μια συνάδελφο τακτοποιώντας τα πράγματα στα ράφια (δουλεύω σε super market) ,με ρωτάει η κοπέλα:

"Τι θα γίνει ρε συ με τη σύμβασή σου;Ανανεώθηκε;"

"Κολοκύθια" της απαντάω "και πολύ φοβάμαι ότι ο ΟΑΕΔ θα αποκτήσει κι άλλο μέλος.Πάντως,αν είναι ν'ανανεωθεί η σύμβασή μου,μέχρι και που θα του καθόμουν του boss που λέει ο λόγος"

Η κοπέλα αρχίζει να γελάει.

"Τι γελάς μαρή;Δεν είναι κι άσχημος,μη λέμε βλακείες.Οκ,είναι λίγο νευρικός,αλλά είναι και κούκλος.Σκάω τώρα,γιατί κολάστηκα η ρουφιάνα."

Η κοπέλα έχει κατουρηθεί στα γέλια.

"Καλά,γέλα εσύ...ας ήταν καμιά δεκαριά χρόνια νεότερος και γω ελεύθερη,και θα σου'λεγα.Έχω γνωρίσει κι έχω γνωρίσει αφεντικά,αυτός ανήκει στο Νο 1"

Η κοπέλα έχει κάτσει σ'ένα τελάρο και κρατάει το στομάχι της από τα γέλια.

Και ξαφνικά μια φωνή από πίσω μου:

"Δήμητρα,έρχεσαι λίγο στο γραφείο που σε θέλω;"

Όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα συμφώνησαν ότι η φωνή που άκουσα ήταν ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΟΥ.

Η κοπέλα τώρα είχε χάσει το χρώμα της από τα γέλια...

"Πες μου με τρόπο πόση ώρα ήταν πίσω μου..."

"Απ'όταν άρχισες να μιλάς" μου λέει η κοπέλα ξελιγωμένη.

"Οκ" της λέω "πάω να υπογράψω την απόλυσή μου κι έρχομαι να σε χαιρετήσω"

Ανεβαίνω στο γραφείο του,αυτός με ένα χαμόγελο από το ένα αυτί μέχρι το άλλο.Ν'ανοίξει η γη να με καταπιεί όμως...Ευτυχώς δεν είπε τίποτα.

Για την ιστορία...αντί για την απόλυση που δικαιολογημένα περίμενα,υπέγραψα σύμβαση αορίστου...

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

θα σας πω μια στιγμη ντροπης για μια φιλη μου γιατι στισ δικες μου εχω παθει αλτσχαιμερ..δεκαετια του 80 15 χρονων τοτε η φιλη βγαινει απο το σπιτι και προσπαθει να βρει ταξι γινεται ενας πανικος δεν βρισκει τιποτα και ξαφνικα βλεπει ενα κιτρινο μπαινει μεσα στο πισω καθισμα και λεει στο σταθμο των πατησιων ,ειχε ραντεβου με τον τωρινο συζηγο..

φτανουν στο σταθμο και λεει ποσα χρωσταω λεει ο ανθρωπος κοριτσακι μου δεν ειμαι ταξι απλως σε λυπηθηκα μονο σου στο δρομο και αφου πηγαινες κοντα στο σπιτι μου σε εφερα.....ρομπα η δικια μου το μονο που προλαβε να πει ηταν συγνωμη και εφυγε :blink:

χαχαχα!!!Πολυ καλο!!!Υπηρχαν ακομα ανθρωποι τοτε :laugh: !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...