Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές ντροπής.....

Recommended Posts

καντινου έγραψε:

Αλληηηη!!!μια αλλη εκει που ηταν μεσα στο αμαξι(εμενα δεν με βολεψε ποτε)και την επαιρνε κανονικοτατα αυτη δεν καταλαβαινε τιποτα :laugh: και αυτος ειχε πιαστει απο τις χειρολαβες και φωναζε!!!

Εκεινη τον κοιτουσε σαν χανος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

VENI έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

α!!!! το θεικο!!

ειμαστε διακοπες με ενα φιλικο ζευγαρι..

ερχεται ο σερβιτορος και μας λεει τα φαγητα..ειχε γουρουνακι μαγειρεμενο με παραδοσιακο τροπο..και τι ρωτησα βρε?????

το γουρουνακι ειναι ιχθυοτροφειουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?????????

καλα που τα παιδια ειναι φιλοιιιιιιιιιιιιιιιιι και ακομα με δουλευουνε..

και αλλα θα θυμηθω που θα μου παει....εχω κανει και εχω πει..ουυυυυυυυυυυ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγα στο Hondos και ζήτησα κρέμα γάλακτος και η πωλήτρια με κοιτούσε :huh: εεεε κρέμα σώματος δηλαδή :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πριν λίγες μέρες ήμουν στο γραφείο του προϊσταμένου και ενώ μου μιλούσε για σοβαρά θέματα για τη δουλειά ξαφνικά σκύβω το κεφάλι και τι να δω.. φορούσα διαφορετικές κάλτσες!! μουχαχαχαχα

Και ενα άλλο:

η αδερφη μου με τις φίλες της μέρες γιορτινές αποφασίζουν ανβγουν. Στριμώχνονται στο αυτοκίνητο μιας από όλες και οι υπόλοιπες κάθονται όπως όπως στο πίσω κάθισμα. Η κοπέλα νέα οδηγός και για Ν είχε κολλήσει πίσω στο τζάμι ένα χαρτί με ένα Ν τεράστιο με κόκκινο μαρκαδόρο. Φτάνουν στο μπαρ κατεβάινουν από το αυτοκίνητο, και αφού διασχίζουν όλο το μπαρ καθώς πάνε να ξαναβγούν βλέπουν τη μια να έχει κολλημένο το χαρτί με το Ν στην πλάτη της :woohoo: :woohoo: :woohoo: . Από το στριμωξίδι στο αυτοκίνητο ξεκόλλησε και πήγε κι έκατσε το άτιμο στην πλάτη της κοπέλας!! Το γέλιο στο μαγαζί.

Α! να είσαι σε μαγαζί με dvd. Παίρνω ένα και τακ τακ τακ ντόμινο πεφτουν όλα μα όλα κάτω με τη σειρά :blush:

1η Λυκείου βγαίνω από το σπίτι αργοπορημένη να παω στο σχολείο.

Αρπάζω κλειδιά, τσάντα και βγαίνω τρέχοντας από το σπίτι, αφού διανύω τρία τετράγωνα συνειδητοποιώ οτι έχω βγεί απο το σπίτι με τις παντόφλες, ξέρετε αυτές που ήταν σα μεγάλα λούτρινα ζωάκια, κουνελάκια τα δικά μου.

3η Λυκείου αρχές Ιούνιου το τότε αγόρι μου έπαιζε μπάσκετ και εγώ καθόμουν με αρκετά άλλα παιδιά στο κυλικείο. Σε κάποια φάση έρχεται το αγόρι μου με την μπαλα στο χέρι καταιδρωμένο και με αγκαλιάζει, εγώ (που ειμαι και σιχασιαρα) του φωνάζω: "Μπορείς να μη με αγκαλιάζεις, είσαι ιδρωμένος!!!" και αυτός μου φωνάζει "Ναι καλά όταν ιδρώνουμε μαζί δε σε πειράζει!!" Εκείνη ακρίβώς τη στιγμή πέρναγε απο πίσω μας ο φυσικός μας και υποδιευθυντής του σχολείου!

Ένα χρόνο μετά πιάνω δουλειά και αργοπορημένη, ως συνήθως τρέχω στη στάση του λεωφορείου, το λεωφορείο αργούσε και εγώ αγχομένη σταματάω ένα κίτρινο αυτοκίνητο σκύβω στο παράθυρο και λέω στον οδηγό "ελεύθερος;" και αυτός μου απαντά "εεεε δεν είμαι ταξί!!" Και όντως! Δεν ήταν ταξί "Ε τότε γιατί σταματάς ανθρωπέ μου!!!" του λέω. Ευτυχώς ακριβώς απο πίσω ερχόταν ένα άδειο.

Την ίδια χρονιά το ίδιο "τότε αγόρι" μου θα ερχόταν να με πάρει απο τη δουλειά με το ασημί αυτοκίνητο του. Σχολάμε κατεβαίνω τις σκάλες, βγαίνω από το κτίριο, ανοίγω την πόρτα του ασημί αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά μου, κάθομαι στο κάθισμα και λέω, "δεν αργήσαμε σήμερα ε?!?!"

Γυρίζω και φυσικά δε βλέπω το αγόρι, αλλά το αγόρι της συναδέλφου μου που είχε το ίδιο αυτοκίνητο με το αγόρι μου.

Φανταστείτε και το βλέμμα της συναδέλφου μου, να μας κοιτάει με το αγόρι της απορημένη έξω από το αυτοκίνητο!!

Έχω κάνει και άλλα αμίμητα (οσκαρικά πεσίματα, εντυπωσιακές συγκρούσεις σε κολώνες κλπ), αλλά να μη σας κουράσω!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κι άλλο!Κι άλλο!!! :laugh: :laugh:

Πολλές Γκουφιές...

Μία την οποία έχω αναφέρει παλαιότερα, είναι ότι φεύγοντας από καφετέρια,μαζί με το παλτό πήρα και την κρεμαστή κρεμάστρα!!!

Άντε να την επιστρέψεις στη θέση της... :blush:

ΥΣ.Σισσιώ πολύ γέλασα!!!Ιδιαίτερα με τα πασουμάκια... :laugh:

Από ποιο τρελοκομείο το έσκασες! :laugh:

liberty81 έγραψε:

veni σε ευχαριστω πολυ για το καρματακι...και εγω εχω πεθανει στο γελιο...να χαιρεσαι τον κουκλο στη φωτογραφια

στελλα...ενταξει..τι να πω τωρα....απο τη ζαχα θα το περιμενα αλλα απο σενα?? :P:P:P

xaxaxa!!!Λες να κρυβω μεσα μου μια ζαχαρενια????Μπααααα....μια ειναι η Ζαχα :P !!!!

Εχω κανει τοοοοοσσσαα πολλα κ δε μπορω να τα θυμηθω :silly: !!

Sissio φοβερη!!!!!Αυτο με τις παντοφλες το εβλεπα συνεχεια στον υπνο μου μικρη,σαν εφιαλτη!!!

katrina έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κι άλλο!Κι άλλο!!! :laugh: :laugh:

Πολλές Γκουφιές...

Μία την οποία έχω αναφέρει παλαιότερα, είναι ότι φεύγοντας από καφετέρια,μαζί με το παλτό πήρα και την κρεμαστή κρεμάστρα!!!

Άντε να την επιστρέψεις στη θέση της... :blush:

ΥΣ.Σισσιώ πολύ γέλασα!!!Ιδιαίτερα με τα πασουμάκια... :laugh:

Από ποιο τρελοκομείο το έσκασες! :laugh:

Μα καλά αυτό πως το κατάφερες?!?! :blink: :laugh: :laugh:

Sissio έγραψε:

katrina έγραψε:

Μα καλά αυτό πως το κατάφερες?!?! :blink: :laugh: :laugh:[/quote:15xyjyys]

Την ίδια απορία έχω κι εγώ!!! Αχαχαχα... Γεια σου φιλενάδα μου με τις γκουφιές σου!!!

Το ότι έχω μπει κι εγώ σε λάθος αυτοκίνητο.. Ναι, το έχω κάνει. Και επειδή είχα νεύρα με τον φίλο μου -είχαμε μαλώσει άσχημα-, ούτε που γύρισα να τον κοιτάξω (τον οδηγό δλδ, παντελώς άγνωστο), απλά αναγνώρισα το ταμπλό του αυτοκινήτου (ή μάλλον δεν το αναγνώρισα -έτσι κατάλαβα ότι μπήκα σε λάθος αυτοκίνητο). Ο φίλος μου που ήταν 2 αυτοκίνητα από πίσω τα έχασε. Κατάλαβε μετά τι παίχτηκε και γελούσε, γελούσα κι εγώ, ε και τα βρήκαμε στο τέλος!

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τα έφτιαξε μετά από καιρό με μία γνωστή μου, και όταν βρεθήκαμε σε ίδια παρέα, μου θύμισε το περιστατικό...

little-angel έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh:

Θυμηθηκα κ εγω κατι!!Εχει κανα δυο χρονια,ειχα ραντεβου με τον αντρα μου(ανυπαντροι τοτε)στο σταθμο του τραινου να ερθει να με παρει με το αμαξι.Ως συνηθως...φτανω κ περιμενα :angry:

Ξαφνικα βλεπω το αμαξι,του κανω νοημα σαν τρελλη να με δει,κοβει ταχυτητα ,ανοιγω την πορτα....κ δεν ηταν αυτος :woohoo: !!Τον κοιταω καλα καλα κ ηθελα να πεθανω απο ντροπη "χιλια συγνωμη!Λαθος!!!" του λεω κ εξαφανιστηκα!!!

Το λεγα στον αντρα μου κ γελαγε..."να χαιρεσαι που δεν εφυγα μαζι του" του λεω μετα απο το στησιμο :silly: :P

Αχαχαχαχα!!!! Εσύ του έκοψες και τη φόρα.. Εμένα ήταν τουλάχιστον παρκαρισμένος έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ!

Όσο για τον άντρα μου... Αν τον ρωτήσεις, δεν το θυμάται! Γι'αυτό και με παντρεύτηκε!!! :laugh: :P

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Παιδιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! Θα σκάσω απο τα γέλια !!!!!!!

Ifigeneia έγραψε:

Το ότι έχω μπει κι εγώ σε λάθος αυτοκίνητο.. Ναι, το έχω κάνει. Και επειδή είχα νεύρα με τον φίλο μου -είχαμε μαλώσει άσχημα-, ούτε που γύρισα να τον κοιτάξω (τον οδηγό δλδ, παντελώς άγνωστο), απλά αναγνώρισα το ταμπλό του αυτοκινήτου (ή μάλλον δεν το αναγνώρισα -έτσι κατάλαβα ότι μπήκα σε λάθος αυτοκίνητο). Ο φίλος μου που ήταν 2 αυτοκίνητα από πίσω τα έχασε. Κατάλαβε μετά τι παίχτηκε και γελούσε, γελούσα κι εγώ, ε και τα βρήκαμε στο τέλος!

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τα έφτιαξε μετά από καιρό με μία γνωστή μου, και όταν βρεθήκαμε σε ίδια παρέα, μου θύμισε το περιστατικό...

εχω παθει κατι κλασσικο και διαχρονικο ψανταζομαι :dry::dry::dry: ...καλοντυμενη σε ρεστοραν και η Ελευθερια παει να περασει απο τζαμαρια...δεν την ειδα και ντοιγκκκκκκκ :P:P παρε με κατω..παει και η γοβα πανε ολα

το τι γελιο εριξα.... δεν λεγεται... οπως επισης (μιας και ειμαι εγκυουλα) διακοψα αρκετες φορες για τουαλετα λογω γελιου!

liberty81 έγραψε:

εχω παθει κατι κλασσικο και διαχρονικο ψανταζομαι :dry::dry::dry: ...καλοντυμενη σε ρεστοραν και η Ελευθερια παει να περασει απο τζαμαρια...δεν την ειδα και ντοιγκκκκκκκ :P:P παρε με κατω..παει και η γοβα πανε ολα

Που είναι η ζαχα να πει την πετυχυσιά της!!! :P

Όπως είπες... Κλασικό! Ε μα και αυτοί! Με το azax που τα κάνει αόρατα καθαρίζουν? :huh:

katrina άσε... μικρός δε λες τίποτα!

Μόλις χθες ανακαλύψαμε με τη Μαρίνα ότι η γιαγιά της είναι από το ίδιο χωρίο με τη θεία μου (αδερφή της μαμάς μου, από το χωριό του άντρα της δλδ). Ανέφερε το επίθετο της θείας μου στη μαμά της και το γνωρίζει το σόι! Η γιαγιά της που μένει και στο χωριό.. Θα τους γνωρίζει και προσωπικά! Φάγαμε κόλλημα!

Λες αυτός που μούντζωσες να είναι ο πρώτος ξάδερφος του μπατζανάκη της συνυφάδας της κουμπάρας μου? Και να βρεθούμε όλοι μαζί στην ίδια παρέα και να σου την πει? :P

liberty81 έγραψε:

εχω παθει κατι κλασσικο και διαχρονικο ψανταζομαι :dry::dry::dry: ...καλοντυμενη σε ρεστοραν και η Ελευθερια παει να περασει απο τζαμαρια...δεν την

ειδα και ντοιγκκκκκκκ :P:P παρε με κατω..παει και η γοβα πανε ολα

Kala auto einai klassiko eikonografimeno!!

Kathe anthropos pou sebetai ton eauto tou mia tzamaria tin exei parei mazi tou!!

Axaxaxaxaxa!!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :)

Ifigeneia έγραψε:

liberty81 έγραψε:

Που είναι η ζαχα να πει την πετυχυσιά της!!! :P

Όπως είπες... Κλασικό! Ε μα και αυτοί! Με το azax που τα κάνει αόρατα καθαρίζουν? :huh:

katrina άσε... μικρός δε λες τίποτα!

Μόλις χθες ανακαλύψαμε με τη Μαρίνα ότι η γιαγιά της είναι από το ίδιο χωρίο με τη θεία μου (αδερφή της μαμάς μου, από το χωριό του άντρα της δλδ). Ανέφερε το επίθετο της θείας μου στη μαμά της και το γνωρίζει το σόι! Η γιαγιά της που μένει και στο χωριό.. Θα τους γνωρίζει και προσωπικά! Φάγαμε κόλλημα!

Λες αυτός που μούντζωσες να είναι ο πρώτος ξάδερφος του μπατζανάκη της συνυφάδας της κουμπάρας μου? Και να βρεθούμε όλοι μαζί στην ίδια παρέα και να σου την πει? :P[/quote:2kuxj1fg]

Axaxaxaxa!! Peite ki alla!!Exo adeia aurio kaide thelo na pao gia upno!!!

Ιφιγένεια φοβερή!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Έτσι λοιπόν...μπράβο!!!Το αίμα μίλησε νωρίτερα! :);)

Σισσιώ μου όντως...βήχεις και γίνεται θέμα!!! :laugh:

Liberty αυτό έγινε σε γνωστή μου και κατέληξε με ράμματα!!! :ohmy:

Αόρατα παλιοτζάμια!!!Επεισοδιακό δείπνο... :laugh:

Χαρουλίνι :laugh: :laugh: :laugh:

katrina έγραψε:

Σισσιώ μου όντως...βήχεις και γίνεται θέμα!!! :laugh:

quote]

Plaka plaka re Katerina auto pos antexetai???

An kati mou aresei stin athina einai auti i anonumia pou prosferei!

Sissio έγραψε:

Axaxaxaxa!! Peite ki alla!!Exo adeia aurio kaide thelo na pao gia upno!!!

Εγώ φιλενάδα αν και δε δουλεύω αύριο, αποχωρώ! Κλείνουν τα άρρωστα μάτια μου.. Πάλι με ίωση είμαι, κι από τις 10 το πρωί δεν κάθισα καθόλου. Ξεστόλισα κιόλας το βραδάκι, αδιαθέτησα μετά από 1 μήνα καθυστέρηση -έγκυος ήξερα ότι δεν είμαι- (katrina ακους? το σενάριο που σκεφτόμουν άκυρο!) και είμαι λιώμα!!!

Άσχετο με το θέμα, αλλά ήταν ευκαιρία να μάθεις νέα μου! :P

Φιλιά πολλά!!! Καλή ξεκούραση αύριο! Φιλιά στη Χαριλίνα!

Και εσύ katrina στην μπουμπουκίτσα μου!

Καληνύχτα!!!!!!!!!!!

Για τις ατασθαλίες σου πας αλλού!!! :laugh:

Προσωπικά δεν με αγχώνει, ούτε με ενοχλεί...αλλά σίγουρα είναι κάπως...

απλά πάμε βόλτα και χαιρετώ τη μισή πόλη και ο σύζυγος εξοργίζεται...

αλλά πλέον του αρέσει γιατί επίσης έχει εδραιωθεί...

μία στιγμή πραγματικής ντροπής μου...

ήμουν 16 χρονών και αγωνίστηκα σε αγώνες κολύμβησης με περίοδο...

εξερχόμενη φόρεσα το μπουρνούζι, γύρισα την πλάτη στο κοινό και αθλητές και ήμουν κατακόκκινη!!!έπειτα βέβαια αντιλήφθηκα ότι ήταν σύνηθες φαινόμενο στον χώρο...

όσο για την κρεμάστρα;;;την έχω ενθύμιο... :laugh: :laugh: :laugh:

αστειεύομαι βεβαίως-βεβαίως...

Ifigeneia έγραψε:

Sissio έγραψε:

Εγώ φιλενάδα αν και δε δουλεύω αύριο, αποχωρώ! Κλείνουν τα άρρωστα μάτια μου.. Πάλι με ίωση είμαι, κι από τις 10 το πρωί δεν κάθισα καθόλου. Ξεστόλισα κιόλας το βραδάκι, αδιαθέτησα μετά από 1 μήνα καθυστέρηση -έγκυος ήξερα ότι δεν είμαι- (katrina ακους? το σενάριο που σκεφτόμουν άκυρο!) και είμαι λιώμα!!!

Άσχετο με το θέμα, αλλά ήταν ευκαιρία να μάθεις νέα μου! :P

Φιλιά πολλά!!! Καλή ξεκούραση αύριο! Φιλιά στη Χαριλίνα!

Και εσύ katrina στην μπουμπουκίτσα μου!

Καληνύχτα!!!!!!!!!!![/quote:i6mtujuo]

Ma kala pote eginan ola auta ta kosmoistorika kai den pira xampari???? :blink::blink::blink:

Ego paradosiaka tha ksestoliso meta tou Ai Giannou!

Eisai dikaiologimeni IFi mou!!

Eksallou exo kai tin Paraskeui adeia opote auri bradu den ksefeugeis!! xexe :P:P:lol:

θυμηθηκα κι εγω!!!

ημουνα φοιτητρια στην αγγλια, και ταξιδευα πολυ συχνα με το τραινο,... παντα διαλεγα θεση που εχει και τραπεζακι που ειναι πιο ανετα οι θεσεις. :P

περναει το τρολλεϋ με τα ροφηματα κτλ,... παιρνω μια ζεστη σοκολατα, ....οπου στην αγγλια ειναι ....καυτη κατακριβεια.... και χρειαζεται λιγη ωρα για να κρυωσει.... εκλεισα τα ματια μου για λιγακι αλλα με πηρε ο υπνος...πρωτη φορα... και ξυπναω με το που ακουω μια ανακοινωση του τραινου, και ξαφνιαστηκα τοοοοσο πολυ που φωναξα λιγο δυνατα ΑΑΑ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

και εσπρωξα τη ζεστη σοκολατα καταλαθος, και "δια μαγειας" :blink: εμφανιστηκε ακριβως απεναντι μου ενας κυριος business style, αγγλος φυσικα, με το κουστουμι του το πανακριβο και διαβαζε εφημεριδα.... :S

περιττο να σας πω πως ολοκληρο το πλαστικο ποτηρακι με την ζεστη σοκολατα ....το λουθηκε!!! του εδωσα χαρτι.... :blink::blink::blink:

επρεπε να βλεπατε το προσωπο του! ευτυχως ειχε τελειωσει απο τη δουλεια! :blush:

ασε που ηταν τοοοοοοοσο high class κυριος και φαινοταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ κουστουμι, και φοβομουν μην μου ζητησει κανενα εξωφρενικο ποσο!!! :blush:

η ντροπη που ενιωσα... δεν περιγραφεται.... :blush:

λεγοντας την ιστορια σε αλλους αρχισα να γελαω! :silly:

katrina έγραψε:

Για τις ατασθαλίες σου πας αλλού!!! :laugh:

Προσωπικά δεν με αγχώνει, ούτε με ενοχλεί...αλλά σίγουρα είναι κάπως...

απλά πάμε βόλτα και χαιρετώ τη μισή πόλη και ο σύζυγος εξοργίζεται...

αλλά πλέον του αρέσει γιατί επίσης έχει εδραιωθεί...

μία στιγμή πραγματικής ντροπής μου...

ήμουν 16 χρονών και αγωνίστηκα σε αγώνες κολύμβησης με περίοδο...

εξερχόμενη φόρεσα το μπουρνούζι, γύρισα την πλάτη στο κοινό και αθλητές και ήμουν κατακόκκινη!!!έπειτα βέβαια αντιλήφθηκα ότι ήταν σύνηθες φαινόμενο στον χώρο...

όσο για την κρεμάστρα;;;την έχω ενθύμιο... :laugh: :laugh: :laugh:

αστειεύομαι βεβαίως-βεβαίως...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Pantos de me peitheis na ksereis!! :lol::lol::lol: Den einai oti o,ti kaneis mathainetai, einai oti auta pou DEN kaneis kai legontai, me enoxloun. A oste einai "ksenos" o antras sou!! xaxaxa :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
    • Περαστικά βρε κοριτσάκι μου.. σε νοιωθω.. δυσκολευόμαστε που δυσκολευόμαστε στην ανάσα πλέον με το μωράκι να συμπιέζει κάθε κύτταρο μας, άντε να είσαι και μπουκωμενη και να καταφέρεις να κοιμηθείς...! Απλά πάρε και τη συμβουλή του γιατρού σου πρώτα και ότι σου πει αυτός!! Καλά οι πλύσεις με αλατόνερο απλά αστείο..! Τίποτα δε κάνουν!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...