Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

1η γυμνασιου η 1 η μου περιοδος παω τουαλετα να αλλαξω σερβιετα την εχω παραμασχαλα και μου πεφτει στο διαδρομο ,μου λεει κουκλος συμμαθητησ "σου επεσε κατι 'με υφος να ανοιξει η γη ,

αλλο με περιοδο κανω ιδιαιτερο σε μαθητη α΄λυκειου παω να σηκωθω και βλεπω στην καρεκλα μια τεραστια κηλιδα ο μικρος ευτυχως δεν ειδε ζηταω με τροπο νερο και μολις φευγει αρχιζω να τριβω την ξυλινη καρεκλα με ενα μαντηλι να καθαρισει

Δημοσίευση

......Πολυ γελασα!!!

Εχω κανει κ εγω πολλα αλλα δε θυμαμαι κανα καλο,μονο που περπαταγα μια μερα πιτσιρικα στο δρομο κ σκαω πανω στην κολωνα της δεη(την αγκαλιασα κανονικα) κ γελαγαν οι περαστικοι,που ξεφυτρωσε η ατιμη ηθελα να ξερα :P

Δημοσίευση

στην εγκυμοσυνη μου το αγορακι μου ηταν απο την αρχη ζουζουνι...δεν του αρεσε τιποτα.Τα εβγαζα συχνα...Που λετε ειχα ορεξη να φαω κρεπα...κ ξεκιναμε να παμε σε μια κρεπερι...αφου μας φεραν την κρεπα αρχισα να τρωω με μανια....ετσι τρωω παντα αφου ολοι μου λενε δεν θα μου το παρουν κ να ηρεμησω....φτανω στην μεση κ αρχιζουν οι αναγουλες...τρεχω στον κατω οροφο στις τουαλετες κ αρχιζω κ ξερναω...καποια στιγμη σταματαω πεφτω κατω κ ημουν σε μια κατασταση μαστουρας...(ΕΙΧΑ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ)...ερχετε μια κοπελια κ μου λεει ''θελεις να σε βοηθησω...εχεις κατι?''κ η απαντηση μου....''οχι, δεν μπορω, ειμαι εγκυος'' κ της κλεινω την πορτα στην μουρη κ συνεχιζω....κ αυτη απ εξω μηπως να φωναξω τον συνοδο σου....κ εγ δεν μπορουσα να μιλησω....

αχ θα νομιζε η κοπελα οτι εκανα τιποτα περιεργο...

Δημοσίευση

ααααα κ προσφατο καλο του αντρα μου....

του εδωσα κουπονια carrfour μαρινοπουλος να παει να παρει πανες του μικρου.....αυτος παει σκλαβενιτη...παει στο ταμειο κ του λεει η κοπελα...΄΄ξερετε το κουπονι ειναι λαθος'' γιατι ρωταει ο αντρας μου, του απανταει η κοπελα ''εδω ειναι σκλαβενιτης κ οχι carrefour''κ της λεει κ οδικος μου ''ναι αλλα γραφει κ μαρινοπουλος'''

μιλαμε για μεγαλη ξεφτιλα...

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.ΟΝΟΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΕΞΩ,ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ :blush:

ΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ..ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΦΟΡΑΓΕ ΤΑΜΠΟΝ.Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΕΙΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ...ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΜΟΡΦΗ,ΑΔΥΝΑΤΗ,ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑΜΠΟΝ.ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΩ..ΡΕΖΙΛΙ

Δημοσίευση

Ο αντρας μου ειναι μουσικος. Καθε τεταρτη επαιζε σε ενα μπαρακι. Ειχαμε μαζεψει λοιπον φιλους και γνωστους για να κανουμε "μπουγιο" και να μην τους σταματησει ο καταστηματαρχης. Παω καποια στιγμη τουαλετα και ως γκαβη αλλα και ψωναρα δεν φοραγα τα γυαλακια μου. Βλεπω ενα ζευγαρι να φευγει και εγω νομιζα οτι ηταν ο αδελφος του με την κοπελα του. Και παω και αρχιζω να τους λεω γιατι φευγετε, καθηστε λιγο ακομα... και τους ανοιξα ολοκληρη συζητηση!! :P Μολις συνηδητοποιησα οτι μιλαγα σε ξενους ανθρωπους ηθελα απλα... να πεθανω!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

α!!!! το θεικο!!

ειμαστε διακοπες με ενα φιλικο ζευγαρι..

ερχεται ο σερβιτορος και μας λεει τα φαγητα..ειχε γουρουνακι μαγειρεμενο με παραδοσιακο τροπο..και τι ρωτησα βρε?????

το γουρουνακι ειναι ιχθυοτροφειουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?????????

καλα που τα παιδια ειναι φιλοιιιιιιιιιιιιιιιιι και ακομα με δουλευουνε..

και αλλα θα θυμηθω που θα μου παει....εχω κανει και εχω πει..ουυυυυυυυυυυ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

α!!!! το θεικο!!

ειμαστε διακοπες με ενα φιλικο ζευγαρι..

ερχεται ο σερβιτορος και μας λεει τα φαγητα..ειχε γουρουνακι μαγειρεμενο με παραδοσιακο τροπο..και τι ρωτησα βρε?????

το γουρουνακι ειναι ιχθυοτροφειουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?????????

καλα που τα παιδια ειναι φιλοιιιιιιιιιιιιιιιιι και ακομα με δουλευουνε..

και αλλα θα θυμηθω που θα μου παει....εχω κανει και εχω πει..ουυυυυυυυυυυ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

smiley-happy110.gif

Τελικά ήταν?

Δημοσίευση

Είμαι με τον 4χρονο ανηψιό μου στα Goodys οι δυο μας για φαί.

Σε κάποια φάση μία μεσήληκας κυρία που κάθετε πίσω από το παιδί σπρώχνει την καρέκλα της και κάνει ένα περίεργο θόρυβο. Οπότε γυρνάει ο μικρός φωνάζοντας σχεδόν, μέσα στο μαγαζί:

- Θεία, θεία αυτή η κυρία (ευγενικό το παιδί μας...) ΈΚΛΑΘΕ!

- Αγάπη μου, του λέω εγώ, μην φωνάζεις η καρέκλα ήταν, και ταυτόχρονα με έχει πιάσει και ένα νευρικό γέλιο το οποίο προσπαθώ να κρύψω.

-Μα πως? συνεχίζει ο μικρός, φωνάζοντας, αφού έκλαθε την άκουσα!

Εχω αρχίσει να κλαίω από τα γέλια με τον παιδί, και να του λέω να μην φωνάζει.

Οπότε γυρνάει η γυναίκα κατακόκκινη από ντροπή και μου λέει:

-Σας παρακαλώ μαζέψτε το παιδάκι. Στην ανάγκη πάρτε το να φύγετε

Και τον απειλώ εγώ ότι αν δε σταματήσει να φωνάζει θα τον πάρω να φύγουμε.

Και ο μικρός επείσης φωνάζοντας:

-Γιατί? Αυτή είναι κλανιάρα γιατί να φύγουμε εμείς? Μήπως θέλει να κάνει κακάκια της?

Κορίτσια έφυγα σε 10 δευτερόλεπτα και ακόμα και τώρα που το θυμήθηκα κλαίω από τα γέλια. Κάθε φορά που πάω στα Goodys παρακαλάω να μην την ξανασυναντήσουμε!

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

theopoula απιστευτο...το θελω αυτο το παιδακι... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Και που να σου πω και άλλα σχετικά με αυτό το θέμα που έχει κάνει!

Ένα στα γρήγορα. Προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ότι αυτά τα θέματα είναι λεπτά, και δεν γελάμε και δεν κοροϊδεύουμε αν τύχει και κάνουμε εμείς κάτι ή ακούσουμε κάποιον άλλον..... Αν τύχει και το κάνουμε εμείς ζητάμε συγνώμη και τελείώνει.

Μετά από λίγες μέρες είναι με την μαμά του στο σπίτι τους και έχουν καλεσμένους κάτι συναδέλφους του μπαμπά του. Εκεί που μιλάει η αδελφή μου με κάποιους από τους καλεσμένους πάει ο μικρός και της ζητάει συγνώμη. Η αδελφή μου δεν κατάλαβε τι έγινε και τον ρωτάει γιατί. Ο μικρός της ξαναλέει συγνώμη. Η αδελφή μου τον ξαναρωτάει γιατί. 2-3 φορές αυτή η ερώτηση και στο τέλος τα πέρνει ο μικρός και της φωνάζει αγριεμένος : ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΚΛΑΘΑ ΕΝΤΑΞΕΙ?

Το γέλιο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...