Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές ντροπής.....

Recommended Posts

Mary78 έγραψε:

Sissio έγραψε:

Tha mporouses na peis oti me toso xoro ekei mesa den tha peiraze ki allos enas........ (o Theos na me sygxvresei!) alla tin "plhrwse" to panteloni mou kai ta stomaxia twn allwnwn!![/quote:1d8rj6ou]

O Theos giati na se sugxoresei?!?!? H parea sou na se sugxoresei pou tin katourises!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :blink:

Xaxaxa

Stis egkuoules auta sugxorountai!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

έχω λιώσειιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Είμαι πρωτοχρονιά στο σπίτι της κουμπάρας μου και κερδίζω στα χαρτιά οποτε και αποφασίζω η γενναόδωρη να δώσω χαρτζιλίκι στον γιό της 4 χρονών. Μα τι να τα κάνω? με ρωτάει...ε, πήγαινε να πάρεις σοκολάτα του λέω, "δε με αφήνε η μαμα να τρωω πολλές σοκολάτες", ε, πήγαινε να πάρεις μαρκαδόρους λέω πάλι, "ευχαριστώ αλλα έχω, δεν τα θέλω", μου τα χει πρηξει ο μικρός κάποια φάση του λέω ε, κράτα τα να πας στις που/νες! "α, καλά" μου λέει, ολα κυριλέ, ησυχάζουμε...Την άλλη μέρα έχε πάει επίσκεψη το αφεντικό του πατέρα του και βγάζει ο άνθρωπος να τον χαρτζιλικώσει, οπότε γυρνάει ο μικρός και λέει "αααα, ευχαριστώ πολύ, τα μαζεύω να πάω στις που/νες!"

εχω πολλά...1-1 θα σας τα ξεφουρνίζω!!!

Mary78 έγραψε:

Sissio έγραψε:

Tha mporouses na peis oti me toso xoro ekei mesa den tha peiraze ki allos enas........ (o Theos na me sygxvresei!) alla tin "plhrwse" to panteloni mou kai ta stomaxia twn allwnwn!![/quote:2tabhgo1]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΡΟΥΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :laugh: :laugh:

ΚΑΛΑ ΦΟΒΕΡΗ

ΦΡΕΣΚΟΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ -ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΡΙΝ- ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΟΥΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ.ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΚΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΡΟΥΧΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΕΞΥ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΓΑΜΕ ;) ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΓΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΡΑ,ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ... ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ...ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΑΣΠΡΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ,ΚΑΤΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΞΕΡΗ....Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΙΝΗΤΑΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ&ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ :blush::blush::blush:

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΔΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ!!ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ:ΠΗΡΕ ΤΗΛ.ΚΑΠΟΙΟΣ.. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΚΑΝ ΝΑ ΒΓΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ,ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΛΙΒΑΝΟ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ,ΑΘΙΚΤΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ-ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΚΟΛΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕ)ΕΚΤΟΤΕ.... ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ.

alexdim έγραψε:

έχω λιώσειιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Είμαι πρωτοχρονιά στο σπίτι της κουμπάρας μου και κερδίζω στα χαρτιά οποτε και αποφασίζω η γενναόδωρη να δώσω χαρτζιλίκι στον γιό της 4 χρονών. Μα τι να τα κάνω? με ρωτάει...ε, πήγαινε να πάρεις σοκολάτα του λέω, "δε με αφήνε η μαμα να τρωω πολλές σοκολάτες", ε, πήγαινε να πάρεις μαρκαδόρους λέω πάλι, "ευχαριστώ αλλα έχω, δεν τα θέλω", μου τα χει πρηξει ο μικρός κάποια φάση του λέω ε, κράτα τα να πας στις που/νες! "α, καλά" μου λέει, ολα κυριλέ, ησυχάζουμε...Την άλλη μέρα έχε πάει επίσκεψη το αφεντικό του πατέρα του και βγάζει ο άνθρωπος να τον χαρτζιλικώσει, οπότε γυρνάει ο μικρός και λέει "αααα, ευχαριστώ πολύ, τα μαζεύω να πάω στις που/νες!"

εχω πολλά...1-1 θα σας τα ξεφουρνίζω!!!

Τελειο :laugh: :laugh: !!!!

Τι σου ειναι τα πιτσιρικια βρε παιδι μου!!!!!!Μπορουν να σε καταστρεψουν!!!!

κορίτσια το πιο τέλειο θέμα...εχω πεθάνει στο γέλιο...βραχνιασα λέμε...

εχω κάνει απειρες γκάφες,θα γράψω όσες θυμάμαι

γκάφα 1η

με στέλνει η μαμά μου σουπερ μαρκετ,ήμουν γυρω στα 10-11...κατουριέμαι και σκέφτομαι...ας πάω σουπερ μαρκετ και θα πάω μετά τουαλέτα...

στο μαρκετ συναντώ κάποιες γνωστές της μαμάς μου που μου έπιασαν κουβέντα,καλέ πως μεγάλωσες έτσι κλπ...εμένα το κάτουρο να έχει φτάσει στο έπακρο...η κοιλιά μου να πονάει απο το σφίξιμο και επειδή δεν έλεγε να σταματήσει η κυρία και εγω εφτασα στο απροχωρητο άρχισαν σιγά σιγά να μου φευγουν σταγόνεεεεεεεεεεεςςςςς :woohoo: :woohoo: :woohoo:

κατέληξα να κατουρήσω μπροστά στο ταμείο και ΄να λέω στον ταμεία(ήταν και άντρας) καλα ΄Κε.Γιώργο τι ειναι αυτά εδω πέρα? νερά?

Δεν ξαναπάτησα στο συγκεκριμένο σουπερ μαρκετ :blush::blush::blush:

πάμε για φαγητό με την οικογένεια μου...

εγώ γυρω στα 13-14...ντύνομαι σινιε με την φουστιτσα μου ,μπλουζίτσα,τα μαλλάκια μου καλοχτενισμένα κλπ

παρατηρώ στο μαγαζί ότι με κοιτάζουν όλοι και φουσκώνω απο περηφάνια...λέω απο μέσα μου καλα ειμαι γκομενάρα, όλοι εμένα κοιτάζουν...φεύγουμε ,παμε σπίτι και συνειδητοποιώ ότι το φερμουάρ της φούστας μου ήταν ανοικτο και φαινόταν η άσπρη βρακοζούνα μου... :dry:

γκαφα 3η

έχουμε αγώνες στο σχολείο....λαμβάνω μέρος μαζί με άλλα 20 περίπου παιδιά για τρέξιμο,εγώ 14 ετών...μας λεει ο γυμναστής ότι πρέπει να φάμε ελαφριά για να προλάβει να χωνέψει το στομάχι μας μέχρι τις 5 που είναι οι αγώνες και μάλιστα αν μπορούμε να φάμε μακαρόνια γτ οι υδατάνθρακες χωνέυονται πιο γρηγορα απο τον οργανισμό.

πάω σπίτι και το λέω στους γονείς μου και μου λένε έχουμε φακές...και οι φακές ελαφριές είναι,φάε κάτι να έχεις δυνάμεις για το τρέξιμο...οκ τρώω τις φακές μου,το ψωμάκι μου,κάνω και τις βούτες στην σαλατίτσα μου και πάω ωραια ωραια στο γήπεδο...

εκει παρευρίσκεται και ενα αγορι που με γουσταρε και με κοιτούσε επίμονα :blush: .ξεκινάμε λοιπόν...πρεπει να τρεξουμε 15 γυρους

1ος γυρος πρώτη

2ος γυρος πρ'ωτη

3ος γύρος πρώτη

αρχίζω να ζαλίζομαι,να μην βλέπω μπροστά μου

συνεχίζω τρέχω,απο τις εξέδρες να μου φωνάζουν έλα γερά εισαι πρώτη

5ος γυρος πρώτη

το αιμα ανεβαίνει στο κεφάλι μου,κοκκινιζω,πρασινίζω

6ος γύρος πρώτη

σε κάποια φάση νιώθω ότι θα πέσω κάτω και κρύβομαι στον πάγκο των ποδοσφαιριστών,παίρνω ανάσες,δεν αντέχω μουρχεται να ξεράσω...τελειώνει ο αγώνας κι εγώ εκει μέσα...αρχισε να με ψάχνει ο γυμναστής και εμφανίζομαι δειλά δειλά απο τον πάγκο κρατώντας την κοιλιά μουυυυυ...οι φακές με αποτελείωσαν...μου ανέβηκαν στον λαιμό...

όλη η εξέδρα γελούσε μαζίιιιι μουυυυυ

:blush: βγηκα τελευταίααα

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΞΕΡΑΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D :d :D :D :D

λοιπον εχουμε παει για καφε σε αλλη περιοχη με το λεωφορειο

στο γυρνα λοιπον ξαναπερνουμε αλλα....δ ειχαμε εισητηρια

με το πολλα κοιτουσαμε μην μπει κανενας με γαλαζιο πουκαμισο(ελεκτης)

τελικα μπαινει ενας κυριος κ μου λεει η φιλη μου ειναι ελεκτης

οχι ρε συ της λεω δ εχει ταμπελιτσα οχι ειναι μου λεει

κ σταματαει σε σταση το λεωφορειο ανοιγει η πορτα

κ τρεχει να βγει τοτε ηταν με 2 σκαλες τα λεωφορεια

τα θυμαστε?????

τρεχω που λετε κ γω πισω της να προλαβω να βγω

παταω το πισω ποδι της κ σωριαζομαι σαν πατακι κατω

τα μετρισα τα σκαλακια για τα καλα :woohoo: :laugh:

μου εφυγαν τσαντες γυαλια τα παντα

ολο το λεωφορειο να εχει βγει στα παραθυρα να να ρωτανε αν ειμαι καλα....

ηθελα αν ανοιξει η γη να με καταπιει...

με τα πολλα μου λεει η φιλη μου σιγα μωρε που θα σε ξαναδουν

την επομενη μερα ηταν σε αλλο λεωφορειο μια κυρια που ηταν

κ την προηγουμενη φορα κ με κοιταγε καλα καλα ετρεχα να κρυφτω...ρεζιλι

μου αρεσει κιολας οτι κατα την θεαματικη μου εξοδο ανοιξα κ

τα χερια μου λες κ εκανα βουτια στην θαλασσα χαχαχαχχα :woohoo:

Sissio έγραψε:

liberty81 έγραψε:

Kala auto einai klassiko eikonografimeno!!

Kathe anthropos pou sebetai ton eauto tou mia tzamaria tin exei parei mazi tou!!

Axaxaxaxaxa!!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :)[/quote:3j8wmv9e]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εχω λιωωωωωσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΓΜΤ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΑΦΑΤΖΟΥ

ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ.... :(

σε καλό σας κορίτσια ...εχω ξεκαρδιστεί ...λίγο πολύ όλες εχουμε πάθει κάτι και πολλά απο αυτα έχουν...αναφερθεί...

Εγω λόγω αυθορμητισμού εχω πάθει πολλάαααααααααααααααααααααα!

Αλλά θα αναφερω σε σχέση με το μόνιμο πρόβλημα μου ΤΗ ΝΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Όλα αυτα προ Άγγελου...ΓΙΑΤΙ μετά...δεν..

Εχω ενα θεμα μπορω να κοιμηθω πατού και σε κλάσματα...ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΞΚΙΑ ΣΕ CLUB..στην πράξη .αχαχαχ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ..ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ........

Σκηνικό 1 εκδρομη στο Ναυπλιο γυρναω απο βόλτα 6 η ωρα το πρωί και το λεωφορείο μου φευγει 7 ΕΧΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ...που θα κοιμηθω στο λεωφορείο...τι πιο ωραίο...ετσι και γινεται...τον παιρνω για τα καλά...ανοίγω τα ματια μου καποια στιγμη και βλεπω...οτι είμαι καπου που δεν ξερω...εγω ηξερα οτι πάμε Κηφισό ...αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ...είμαι πισω πισω ο οδηγος δε με εχει δει...τρεχω ΤΥΦΛΑ απο τη νυστα ..ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ μονη μου μεσα...ΚΑΛΕ ΦΩΝΑΖΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ...αααααααααα μου λειε οδηγος που ησουν εσυ....? κατεβα πάω πίσω...!ΟΚ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.. Ζήνωνος Αθηνα μου λεει...

Κατεβα...Κατεβαινω και εγω...και σκεπτομουν τον επομενο γυρο...υπνου στο επομενο λεωφορειο...ξερετε πως ημουν αυτο το λιγο κρυωνω...λιγο ας τον ξαναπαρω...σπασμενη κιολας που σηκωθηκα αποτομα...χαχαχαχαχ

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ .................ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΟΕΟ??????????????????????????????????????

ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...σταματαω ενα παπακι και του λεω φευγεις μαζι μου και παμε να σταματησουμε αυτο το λεωφορειο...εχει τη βαλίτσα μου...!να ναι καλα το παληκαρι μου ..κορναραμε φωναζαμε ΤΙΠΟΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ...Ελεησε ο Θεός..σταματησε ..πηρα τη βαλιτσα ...ολα καλά...γνωριστηκα και με το παληκαρι που με βοηθησε...(τιποτα δεν εγινε τελικα..χιχιχιχιχ)

Τετοια με τον υπνο ΑΠΕΙΡΑ.............

Αλλο ενα επισης ντροπιαστικό...! είναι με πελάτη ...που οταν ερχοταν μου γυριζαν όλα...ενας γλοιώδης χαλιας τυπος ...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ...εξαφανιζομαι και λεω στην αλλη κοπελα....ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ...πάω στο άλλο γραφειο μόλις φυγει θα ξαναερθω...

παρκαρει αυτος...τον βλέπω....και λεω ευτυχως δεν θα τον φαω στη μαπα...μετα απο κανα 10λεπτο...κοιταζω και το αμαξι δεν ηταν εκει που το ειχε παρκαρει...αντε λεω γρηγορα εφυγε ας γυρίσω στο γραφειο μου ...ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΟΡΑ...ΕΦΥΓΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ...???????????και μου απαντάει ........όχι ακόμη εδω είναι...σε περίμενε...δεν είχε φυγει...απλα΄εμποδιζε το αμαξι του και ειχε αλλαξει θεση..........ΠΟΠΟΠΟΠΟ ΝΤΡΟΠΗ...απο τους καλύτερους πελάτες...της εταιρείας...ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ..

ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ!

Προσφατο ...τα χριστουγεννα...η κοπελα του αδερφου μου με ρωταει τι να παρει στον μικρό...της λεω οτι θες...!μην αγχωνεσαι ...!απο τακτ ...μην της πω παρε μας αυτό...

λιγες μερες μετά πάω να πάρω τον μικρό ...εχω και ολιγον τα νευρα μου ...και βλεπω τον άγγελο να σπάει ενα αυτοκινητάκι...και να πεταγεται πάνω του ενα κομματι ...τσαντίζομαι..ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΜΑΞΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ...!ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ...

Η κοπελα του αδερφου μου εκεί...να εγω του το πήρα ...σόρυ ...δεν το ηξερα...μου είπες οτι να ναι...με ενα υφος η καημένη...

ζητησα χιλια συγνώμη...αλλά φαντάζομαιπως ένιωσε...

αλλο ενα που θυμαμαι......

με περιμενει η μαμα μου στον πειραια

παλι παω με το λεωφορειο που ειχε σκαλακια....(εχω ενα θεμα με αυτα):P

οπως λοιπον παταω το κουμπι της στασης βλεπω την μαμα μου απεναντη να με περιμενει κ βιαζομαι να κατεβω ανοιγει η πορτα ...αλλα το λεωφορειο

δ ειχε σταματησει ακομα κ εχω την εντυπωση πως αν κατεβω θα μεινω

κ σταθερη στον δρομο....(ακομα γελαω :D :D :D :D )

κατεβαινω λοιπον εν κινηση χιχιχιιχι κ φευγω με φορα προν την φορα που παει κ το λεωφορειο χωρις να μπορω να σταματησω παλι βγηκαν ολοι κ με κοιταγαν αλλα το πιο αστειο ειναι οτι κοντεβα να περασω το λεωφορειο

κ κοιταγα την μαμα μου που ηταν δεξια μου κ να με κοιταει με απορια

γυρνοντας το κεφαλι της προς την κατευθυνση που ετρεχα

κοιταζοντας με κ να μου λεει που πας???????

να την κοιταω κ γω αλλα να μην μπορω να σταματησω κ να γελαω

ηταν πολυ γελιο το θεαμα κοντευω να πεθανω

απο τα γελιαααααααααααααααααα :D :D :D :D :D

Νομίζω το έχω ξανααναφέρει

Στην εκκλησία όταν ο παπάς λέει το πατερ υμών και ο κόσμος κάνει το σταυρό του εγώ έχω χτυπήσει παλαμάκια :huh:

Στα μπουζούκια όταν ο κόσμος χειροκροτεί εγώ έκανα το σταυρό μου :huh:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα συνδυάζω αλλά μου βγαίνει πάντα. Στην βάπτιση της μικρής μας κρατούσα τα χέρια μου και το σκεφτόμουν συνέχεια μην αρχίζω να χειροκροτώ όταν οι υπόλοιποι σταυροκοπιούνται.

Α το έχω κάνει και στο λύκειο στην πρωινή προσευχή εγώ χειροκρότησα :blink::blink::blink:

MariaIoanna έγραψε:

Στην εκκλησία όταν ο παπάς λέει το πατερ υμών και ο κόσμος κάνει το σταυρό του εγώ έχω χτυπήσει παλαμάκια :huh:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα συνδυάζω αλλά μου βγαίνει πάντα. Στην βάπτιση της μικρής μας κρατούσα τα χέρια μου και το σκεφτόμουν συνέχεια μην αρχίζω να χειροκροτώ όταν οι υπόλοιποι σταυροκοπιούνται.

Α το έχω κάνει και στο λύκειο στην πρωινή προσευχή εγώ χειροκρότησα :blink::blink::blink:

Τελειο :laugh: :laugh: !!!Κανα ψυχολογικο,υποσυνειδητο...ποιος ξερει!!!Και καλα στις βαφτισεις κ στους γαμους...μη σου ξεφυγει σε καμια κηδεια ειναι το θεμα :blink: !!!!

MariaIoanna έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

με πεθανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

κλαιω απο τα γελιαααααααααααααααααααααααα

Γύριζα απο διακοπές στη Σκιάθο. Είχαμε πάει 4 κοπέλες συμφοιτήτριες απο διαφορετικά μέρη της Β.Ελλάδας η καθε μιά. Κατάκοπη απο την κούραση και την αϋπνία,

με το που "πιάνει" το καράβι Θεσ/νικη, πέρνω ταξί για να πάω στο ΚΤΕΛ

Έβρου . Ανεβαίνω στο λεωφορείο, αποκοιμιέμαι και χωρίς να το καταλάβω

είχα πέσει πάνω στον ώμο του διπλανού μου συνεχίζοντας τον υπνάκο μου.

Ξαφνικά ακούω στο μεγάφωνο "20 λεπτα σταση" και ξυπνάν συνειδοποιώντας

τι είχα κάνει! μόνο που δεν τον αγκάλιασα τον άνθρωπο!

"Χίλια συγνώμη! :blush: του λέω! δεν κατάλαβα ποτε με πήρε ο ύπνος "

ευτυχώς που κα ο ίδιος κοιμόταν κ δεν κατάλαβε για ποιο λογο ζητούσα συγνώμη. "ε?" μου λέει,

"20' στάση " του λέω! :) "ετσι είπε ο οδήγός"

Το έσωσα! :blush:

MariaIoanna έγραψε:

Χειροκροτώ και γω λοιπόν!smileyvault-cute-big-smiley-animated-024.gif

little-angel έγραψε:

Μπουγατσουλα την επομενη φορα ταξακι!!!Κοψ'τα τα λεωφορεια δε σε πανε:P

little angel ευτυχως που σταματησαν να κυκλοφορουν

λεωφορεια με 2 σκαλακια χαχαχαχαχαχ

αλλιως δ με εβλεπα καλα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :S:S

ρε συ κι εγω το παθαινω αυτο οταν περναω εξω

απο ενα ζαχαροπλαστειο...κανω τον σταυρο μου...

πως να το ερμηνεψω.....?

ΝΤΟΙΝ

XAXAXA...ΟΧΙ ΡΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΓΑΛΖΩ ΤΙΣ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΙς ΤΣΑΚΙΖΩ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ!!!!

ΙΤ ΙΖ ΑΝΤΕΡ ΜΑΙ ΠΑΟΥΕΡ...ΑΙ ΚΑΝΤ ΣΤΟΠ ΙΤ....

ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...