Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές ντροπής.....

Recommended Posts

εγω μια φορά φετος το καλοκαιρι τι επαθα αλλο πραμγα εγινα ρεζιλι αλλα πιο πολυ ντραπικα.

μου ειπε η κολιτη μου να παμε ενα σαβ/κο στο εξωχικο τις, ειμαστε πολλα χρονια κολιτες σαν αδερφες, ετσι λοιπον οταν ημαστε μονες στο σπιτι, σε καπιο σπιτι οι 2 μας, οταν μενουμε μαζι, μας αρεσει να καθομαστε χορις τα παντελονια μας, μονο με το κιλοτακι κ με μια μπλουζα απο πανω.

(τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η κακο) :silly:.

ε και στιν η ηλικια μας, τι θα φοράμε? string. :):)

ετσι λοιπον αφου ειχα παει κ στα med (αγαπιμένα) κ ειχα ανανεωθεί, για το καλοκαιρι μου, ειπα να φορέσω το καινουριο το στρινκ που ειχα παρει, ενα ασιμενιο στριγκακι με κατι στρασακια που γιαλιζαν (εκανε κ αντιθεση με το σωμα) μια χαρα ήταν.

σε καπια φαση αφου ξαπλονουμε για υπνο, σηκονομαι το πρωι(12 κ κατι το μεσημερι ηταν) πρωτη εγω μες τι καλη χαρα, ανηγω την πορτα απο το δωματιο κ βγενω εξω, ετσι με το στρινγκ κ τι κοντη την μπλουζα ως τον αφαλο κ πεφτω πανω στον πατερα κ την μητερα της η οπιοι μολις ειχαν ερθει με φαγητα οι ανθρωποι να μας κανουν εκπληξη κ να γυρισουμε αργοτερα ολοι μαζι.

μολις τους ειδα εβαλα τα χερια πισω για να καληψω το σημειο κ βουυυυυρ τρεχοντας πισω στο δωματιο.

τι ντροπη ενιοσα δεν μπορειτε να φανταστιτε, μετα η μαμα τις μου ειπε οτι δεν πιραζει με βλεπει σαν κορη τις που τιν εχει δει πολλες φορες ετσι, αλλα το πατερα της ακομα ντρεπομε οταν τον βλεπω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

λοιπον ενα κορυφαιο....φτιαχνει ο αντρας μου το γαλα του μωρου του το δινει κ φευγει...σε χρονο δευτερολεπτων ακουω τον μικρο να φωνάζει mammy mammy milk....κ απανταω εγω στο μωρο...ναι αγορι μου γαλα σου εδωσε ο μπαμπάκας...κ συνεχιζει να φωναζει το μωρο...παω κ τι να δω ειχε ξεχασει να χτυπησει το γαλα κ ολη η σκονη ειχε μαζευτει στην θηλη κ δεν επινε γαλα....μιλαμε για βιασυνη τωρα, αφου ο μπαμπακας μας ειναι αψογος σε ολα...

χαχαχα καλα πολυ ωραιο θεματακι

λοιπον ειμαι σε μια αιθουσα σχολιου και καποια στιγμη μου λεει η διπλανη μου 'τι ειναι αυτο που κρεμεται απο το μπουφαν σου?' γυρναω και βλεπω στα κουμπια απο το τζιν μπυφαν να κρεμεται το αρωματικο πουγκακι που πηρα απο την βιασυνη μου τραβωντας το μπουφαν απο το αυτοκινητο... κινουμενο αρωματικο η δικια σου...

μια αλλη φορα περπατουσα για την δουλεια κουναμενη συναμενη η δικια σου με τα τακουνακια της..χειμωνας και κατω ειχε παγο.. Κοιταω κατω και βλεπω οτι παω να πατησω ενα κομματι παγο.. Δεν προλαβα να αντιδρασω και τρωω μια γλιστρα και σωριαζομαι στη γωνια..Σηκωθηκα.. τιναχτηκα σαν να μην συνεβει τιποτα κια συνεχισα...Φυσικα πιο κατω λυθηκα στα γελια

Και η τριτη φορα παλι σε παγο φορτωμενη και στα δυο χερια με ρουχα τρωω μια τουμπα κινηματογραφικη (απο αυτες που φευγει το ποδι ψηλα και πεφτεις με την πλατη) Εμεινα κατω και περιμενα τον αντρα μου να ερθει να με μαζεψει

να μη μιλησω για στιγμες μαγειρικης....να εχω κοσμο σπιτι και το φαγητο απο εξω να δειχνει και να μοσχομυριζει..και απο μεσα μουφα...να βλεπεις γκριματσες και να μη μιλαει κανεις...εκει ντροπηηηηηη :dry::dry:

zaxarenia έγραψε:

μου φαίνεται το ΟΣΚΑΡ θα παει στην hope!!!

:laugh: :laugh: μουρληηηηηηηηηηηηηηη :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: Τhx!

Θα σας αναλύσω και τα του γάμου! :silly: Πάθαμε...και τι δεν πάθαμε σημερα!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ.....μια ζωη απροσεχτη... αντι να κοιταω κατω ψαχνω για πουλια στον ουρανο :D :D :D

φευγω που λετε για δουλεια 6,30 το πρωι μενω πολυ ψηλα

κ εχασα το λεοφωρειο οποτε τρεχατε ποδαρακια μου ακομα το θυμαμαι κ ψωφαω

στα γελια :D :D :D

τρεχοντας παταω μια λακουβα κ μου γυρναει το ποδι

ακαθεκτη λοιπον συνεχιζω ......

ειναι λοιπον μια αποτομη κατηφορα ...εχει υγρασια ο δρομος...

κ φοραω αθλητικα... κ τρωω μια σαβουρα εκανα πατιναζ κανονικο

με το πλαι του σωματος μου ... :laugh: :laugh: :laugh:

λες κ ειχε παγο σερνομουν στην κατηφορα για λιγα δευτερολεπτα

χαχαχαχχαχα σηκωνομαι ξεσκονιζομαι κ συνεχιζω τον δρομο μου

εχονας λυθει στο γελιο κ κοιταζοντας γυρο μου ...

μην με ειδε κανενα ματι :blush::dry:

κ συνεχιιιιιιιιιζω...........

2 στενα ποιο κατω παταω σε μια λακουβα κ σωριαστικα με

τα γονατα στην μεση του δρομου εκει να δειτε γελιοοοοοοοοοο

κ ερχοταν κ αμαξι μπροστα μου

στο τελος εφτασα σωα στην δουλεια μου επιτελους!!!!!!

δ περναει μηνας........

κ τρεχοντας παλι για δουλεια σκουντουφλαω σε ενα πεζοδρομειο

φευγω με τα γονατα κατω.... παλι........

εκτος του οτι ηθελα

να ουρλιαξω απ τον πονο...

δ το εκανα για να μην με ακουσουν

με τρεχανε στα νοσοκομεια ...

ενα μηνα αναρωτικη με χιαστη μυνησκου

απο τοτε ΠΡΟΣΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!! :laugh:

Κοριτσια κορυφη....!!!

Στη Βουλιαγμενης κατεβαινω για ψωνια στα τρε ζολι...στο δρομο εχουν τις στρογγυλες εκεινες μπαλες τσιμεντου που εχουν και στα λιμανια ή τα παραθαλασσια μερη...

Μια εξ αυτων τελεια ζωγραφισμενη σαν μπαλα ποδοσφαιρου...και ΝΑΙ εγω την κλωτσησα με αποτελεσμα ενα ποδι με ραγισμενα αγγεια και ολη τη λεωφορο να γελαει μαζι μου...εξαφανιστηκα σε 2''...Η ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Ουτε στον εχθρο μου...

Δεν ξερω αν αυτο που ενιωσα ηταν ντροπη το σιγουρο ειναι οτι ηθελα αν ανοιξει η γη να με καταπιει .

Ημουν αρραβωνιασμενη και ο αντρας μου δουλευε σαν σερβιτιρος τα παρασαββατοκυριακα στο μπαρακι του μπατζανακη μου ενας χωρος πολυ ομορφος πιο πολυ στεκι ηταν αν ερχοτα καποιος κολλαγε και ξαναερχοταν .

Πηγαινα λοιπον μετα το κομμωτησριο με τις φιλες καθε Σαββατο .Ετσι ενα Σαββατο εχουμε κατσει μαζι εμ την κουνιαδα μου τη κουμπαρα τις κολλητες μου και πινουμε καποια στιγμη βαζουν το ζεμπεκικο :τα νεα της λεξανδρας το οποιο ειναι απο τα αγπημενα μου σηκωνομαι και χορευω και βλεπεω τον αντρα μου να ερχετε με μια σαμπανια μου δινι το ποτηρι το περνω όλο χαμόγελο ομιζωντας οτι ειανι αποτ ον ιδιο και ενω εγω χαμογελουσα μου λεει:απο το παληκαρι απεναντι !κοιταω και τη να δω ηταν καποιος θαμωνας του μαγαζιου ειχε ερθει κανα δυο φορες....

Τρελαθηκα εγω ηθελεα να ανοιξει η γη να με κταπιει , αλλα ενα εχω να πω επαγγελματιας ο δικος μου ουτε στιγμη δνε ιεπε το παραμικρο .

Αλλα για φανταστειτε να ανοιγεις σαμπανιες στη γυναικα σου απο καποιον άλλον ;

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

με πεεεεεεεεεεεεθανεεεεεεεςςςςςςςςς

κλαιω απ τα γελιααααααα

ακου κ το αλλο ......

ειμαι στην σταση κ περιμενω το λεωφορειο

κ εχει κ εκει τετοια κολωνακια αλλα μακροστενα κ δ το εχω δει κ

καθομαι απο μπροστα κ περιμενω σε καποια φαση κανω 2 βηματα

πισω κ τρωω μια σαβουρα ολα τα λεφτα ....

κ ανοιγουν τα ποδια μου κ στην μεση αυτη η λαλακια

εκος οτι δ ηξερα που να κρυφτω...με ρωταγαν στην σταση αν ειναι

καλα η μουρη μου μαλλον ειχε γινει μπορντο χαχαχαχαχχαχα

ολο ρεντικολο γινομαι τι γελιο εριξα θεε μου :D :D :D

στα 17 μου ειμαι με το τοτε φλερτ μου ενα πολυ ωραιαο παιδι καποια στιγμη ειμασταν στην ιερα οδο στο Αιγαλω και του λεω :α να ο αδερφος μου :εκεινος απο το τρομο -φοβο -αγωνια επειδη ο αδερφς μου ηδω 7 χρονια μεγαλυτερος παεικαι πεφτει πανω σ εμια ζαρτινιερα εγω ομως δνε τον ειδα αλλα συνεχια αμεριμνη να περπατω

καθηστε θυμηθηκα και άλλο .στα 21 ενα αγορι με ηθελε και καποια στιγμη καναμε τη γνωριμια και συστηθηκαμε του λεω λοιπον το ονομα μου και εκεινος το δικο του μου λεει εχω μαγαζι να ερθεις καμιαμερα να σε κερασουμε ειναι στο ταδε μερος γραφει απ εξω :ΠΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ :ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΝΕ ΤΟΝ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΑΠΑΝΤΑ :ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ :τα σχολαι δικα σας

penelope_2 έγραψε:

Κοριτσια κορυφη....!!!

Στη Βουλιαγμενης κατεβαινω για ψωνια στα τρε ζολι...στο δρομο εχουν τις στρογγυλες εκεινες μπαλες τσιμεντου που εχουν και στα λιμανια ή τα παραθαλασσια μερη...

Μια εξ αυτων τελεια ζωγραφισμενη σαν μπαλα ποδοσφαιρου...και ΝΑΙ εγω την κλωτσησα με αποτελεσμα ενα ποδι με ραγισμενα αγγεια και ολη τη λεωφορο να γελαει μαζι μου...εξαφανιστηκα σε 2''...Η ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Ουτε στον εχθρο μου...

Οντως κορυφαίο!!!

Οταν βγαίνεις στο δρόμο φώναζε μας μωρέ

να σε καμαρώνουμε!!!! :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

πιστέψτε με είναι πάρα πολλές!!! :laugh: :laugh:

Η αδερφή μου μου χε δώσει μια φούστα επειδή δεν της έκανε..την φοράω και γω μια μέρα και πάω σουπερ-μάρκετ..Ψωνίζω κρέας απ το κρεοπωλείο μέσα,πληρώνω και έψαχνα στα ράφια να δω τι μου χρειάζεται..ξαφνικά βλέπω το κρεοπώλη να ρχεται προς το μέρος μου..αναρωτιέμαι..πήρα τα ρέστα;;ξέχασα τίποτα;;τι να θέλει;;..Συγνώμη..αποκρίνεται εκεινος...ανεβάστε το φερμουάρ της φούστας σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: αφού άλλαξα πόσα χρώματα και κατάφερα να αρθρώσω ενα ευχαριστώ..βάζω το χερι πίσω και πιάνω...........το βρακί μου!!!!!!!!!!ρόμπαααααααααα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ξέχασα τι ήθελα να πάρω,πάω στο ταμείο πληρώνω και..άλλαξα και σουπερ μάρκετ βέβαια!!!

παλι καλα ο ανθρωπος που φιλοτιμήθηκε και ήρθε να μου το πει γαιτι εκεινη τη μερα θα πήγαινα να αγοράσω και φρουτα..και ψωμι...θα γελαγαν ολοι μαζι μου και θα αναρωτιομουν σαν τη χαζη!!!

άλλη ρομπά που εχω πάθει ειναι ενα καλοκαίρι που φοραγα ξύλινα πέδιλα..περδικλώνομαι σε ενα πλακόστρωτο..και κόβεται η..σαγιονάρα!!!!γυρισα σπιτι με το ένα παπουτσι στο χέρι..ξυπόλητη και το αλλο να το φοράω!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy:

πιο μικρή είχα πέσει απο καρέκλα σε καφετερια και γελαγε μαζι μου όλο το μαγαζί...

αλλη μια φορά στο γυμνάσιο ήμουν σε καφετέρια και αδιαθέτησα και παρακάλεσα ενα παιδι με το μηχανακι να με πάει σπιτι..ταχα μου ταχα μου ότι ειχα πονοκέφαλο..του γέμισα την σέλα η οποία ήταν και άσπρη παρακαλώ..γεμισε το παντελονι του και αναρωτιόταν που....χτύπησε :blink::blink:

όταν σπούδαζα..στην εξεταστική μόλις είχα δώσει μάθημα..αφηρημένη περπάταγα στο δρόμο..δίψαγα..σταματάω σ ενα περίπτερο..ανοίγω το ψυγειο παιρνω το νερό και...φευγω!!!!λές και ημουν σπιτι μου!!!Η περιπτερού είχε βγει στο δρομο και με φωναζε...ξεφτίλα!!!αντε μετα να εξηγησεις οτι ησουν αφηρημενη!! :S

και ενα σωρο άλλα!!!αφηστε..ειμαι ενα ρεζίλι απο μονη μου!!

τετοιες ωραιοτατες τσιμεντενιες μπαλες εχει κλωτσισει κ ο γιος μου...αλλα ευτυχως δεν ειχε δυναμη το μωρουλι μου...

η αδλεφη μου κ νονα του μικρου...την ωρα της βαπτισης της λεει ο παπας...ασπαζεσαι το πιστευω (νοιμιζω αυτη ηταν η ερωτηση), κανονικα επρεπε να απαντηση ναι κ αυτη πηγε κ φιλησε το βιβλιαρακι που ειχε το πιστευω....γενικοτερα οτι της ελεγε ο παπας τον κοιτουσε σαν εξωγιηνη...

η ιδια μου αδελφη περπατουσε στο δρομο...καποιος ποδηλατης απο την απεναντι μερια του δρομου πηγαινοντας αντιθετα της εκανε καμακι...η αδελφη μου βραχος συνεχιζε αμεριμνη...καποια στιγμη ο ποδηλατης αφου την ειχε προσπερασει για τα καλα συνεχιζε να την κοιταζει αλλα δεν κοιταζε μπρος τα του...γυρναει κ η αδελφη μου κ βλεπει τον ποδηλατη να πεφτει πανω στο διαχωριστικο του δρομου κ να φευγει κατω απο την αντιθετη πλευρα...αχ δεν μπορω να σας το περιγραψω κ τελεια...ηταν λιγο extreme μιας που ολα αυτα γιναν στην θηβων...

κ αλλη μια φορα η ιδια αδελφη μου αποχαιρετουσε τον καλο της, ηταν στις αρχες κ περπατουσε κ δεν κοιτουσε μπροστα κ εφαγε μια κολωνα...

ένας γνωστός μου έπαθε το εξής:

Ήμασταν με το χορεύτικο στη Δράμα για ένα σαββατοκύριακο και μένουμε σε ένα ξενοδοχείο άστα να πάνε.

Έχουμε πάει να χορέψουμε και γυρνάμε στο ξενοδοχείο να αλλάξουμε για να βγούμε έξω.

Όταν συναντιόμαστε στην είσοδο βλέπουμε το φίλο μας σε λίγο περίεργη κατάσταση.

Όταν καθήσαμε μας είπε τι του συνέβει.

Πήγε στο δωμάτιό του στο οποίο η πόρτα ήταν ανοιχτή και μέσα βρήκε.... ένα ζευγάρι σε φάση καταλαβαίνεται, μάλλον η στάση που τους βρήκε ήταν περίεργη γιατί δεν μας την περιέγραψε ποτέ.

Το αστείο όμως είναι οτι όταν είπε στον ιδιοκτήτη τα παράπονά του εκείνος του είπε "Είναι καλά παιδια, έρχονται συχνα, δεν αργούν πολύ"

:blink::blink::blink::blink:

αντε ρεεεεεεεεεεε???

ε τι να κανουν τα παιδια μωρεεεεε καπου πρεπει να στεγασουν την ΦΛΟΓΑ τους!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κοριτσια θυμηθηκα κι αλλο...

Με το χορευτικο στη Βουλγαρια..μεναμε κοριτσια δυο δυο μαζι...και τα αγορια το ιδιο..

Παμε με την κολλητη μου στο μπανιο 3 το πρωι..Ακουμε βογγητα..αχ οχ και τα σχετικα..κανουμε φασαρια να δουμε ποιους πιασαμε στα πρασα...

και ξαφνικα ακουμε..

ΜΠΛΟΥΜ...στην τουαλετα και μια κοπελια απο το χορευτικο να λεει..ΩΩΩΩΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!Καταλαβαινετε τι γελιο ριξαμε..και φυσικα γιναμε αντιληπτες...η καημενη δεν μπορουσε να μας κοιταξει την αλλη μερα..αλλα κι εμεις το ιδιο..την βλεπαμε και ξεκαρδιζομασταν στα γελια!!

• 2 weeks later...

...Πηγαίνοντας στο σπίτι μιας φίλης μου που μένει στον 4ο όροφο πολυκατοικίας.Κατεβαίνω σε λάθος όροφο(1ος :blink: )και χτυπάω το κουδούνι ενός απο τα δύο διαμερίσματα,ενώ αναρωτιέμαι πού πήγε η παπουτσοθήκη,η γλάστρα,το πατάκι και το Welcome :laugh: Ε,τελικά μετά απο πολλά χτυπήματα(είχα νευριάσει κιόλας)μου ανοίγει μια κοπέλα με αντρικό πουκάμισο :blush::blush::blush::blush::blush:

αχ κορίτσια να σας πω και εγώ τι έπαθα! Στην τρίτη λυκείου είχαμε διοργανώσει χοροεσπερίδα για να μαζέψουμε λεφτά για την πενταήμερη εκδρομή. Έτσι είχαμε ετοιμάσει και λαχειοφόρο αγορά, όταν ήρθε η ώρα της κλήρωσης επειδή ήμουν η ταμίας δώσανε σε εμένα να κάνω την κλήρωση, καθώς διάβαζα την λίστα με τα δώρα στο μικρόφωνο σε ένα μαγαζί γεμααααατο κόσμο (οι περισσότεροι γονείς και καθηγητές μας)αντί να πω "τώρα θα κληρώσουμε ένα σετ ποτήρια" είπα "τώρα θα κληρώσουμε ένα σεξ ποτήρια" το τι ακολούθησε δεν μπορείτε να φανταστείτε, όλοι γέλαγαν με εμένα (τρομάρα μου το είπα και με νάζι :dry: ) καθώς και τα σχόλια για τον επόμενο μήνα έδιναν και έπερναν :blush:

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ.

ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ.

ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ,ΤΡΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ(ΕΙΧΕ ΤΡΙΠΕΣ)....

ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΙΓΑ.

ΜΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙ??? ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ :woohoo: :side::whistle:

Πριν 2 εβδομάδες Σάββατο έκανα τη γιορτή μου! Ήρθε μία φίλη μου η οποία δεν είχε γνωριστεί με τον άντρα μου (Ελένη η φίλη μου, Γιώργος ο άντρας μου...) "Ελένη να σου γνωρίσω τον άντρα μου... Η Ελένη, ο Κώστας..." :blush::blush::blush:

Να άνοιγε η γη να με καταπιεί! Ο άντρας μου δε μου μίλησε για το υπόλοιπο βράδυ, ενώ εγώ με τις κολλητές μου είχαμε κατουρηθεί στο γέλιο... :dry::dry::dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...