Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βεροιώτισσα προχτές που ήμουν στο παιδιατρο πήρε κάποια τηλέφωνο ότι χτύπησε το παιδι της στο κεφάλι και της είπε οτι προσέχουμε να μην κάνει εμετό,να μην είναι κακοδιάθετο και να μην ζαλίζεται..αν δουν αυτα τα συμπτώματα πάνε νοσοκομείο για ακτινογραφία..

εύχομαι να είναι απλά ένα καρουμπαλάκι και τίποτα περισσότερο!!

φιλάκια συμβουλέψου και το γιατρο σου!!

Δημοσίευση

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ; ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ;

ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΕΜΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.

ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ /ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

Δημοσίευση

ρε κοριτσια εχω τρελαθει οικονομικα ειμαστε χαλιαααα πιο χαλια δεν γινεται πηρα τηλστο νοσοκομειονα ρωτησω (μενω ναουσα)μουλενε δεν εχουμε γιατρουσ να πας στην βεροια αλλα κ απο βεροια θα σε στειλουν θεσσαλονικη γιατι κ εκει δεν εχουν γιατρο....γινονται αυτα?για εξωτερικο γιατρο δεν εχω χρηματα για θεσσαλονικη δεν εχουμε ουτε αυτοκινητο...θα δω τα συμπτωματα και αν ειναι θα τρεξω για δανεικα κ θα φυγω θεσμαλλον σας ευχαριστω πολυ.οποιαδηποτεαλλη πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη!να ειστε καλα κοριτσια!

μια χαρα την βλεπω οπωσκαι πριν εκλαψε πολυ αλλα σταματησεκ συνεχιζει κπαιζει!

Δημοσίευση

αυτα που ειπανε τα κοριτσια και επεισης το βραδυ να την ξυπνας καθε 2-3 ωρες λιγο ισα ισα να κουνιεται..και μην κοιμηθει συντομα μετα το χτυπημα..να προσεξεις εμετο, αλλαγη διαθεσης

και εμενα ειχε πεσει ασχημα το καλοκαιρι εκανα ακτινες μας ρωτουσαν οι γιατροι αυτα που σου ειπα..δεν ειχε τιποτα τελικα ευτυχως.

να μας πεις νεα..

Δημοσίευση

οκ κοριτσια τωρα της εκανα γαλα θα φαει και θα κοιμηθει θα την ξυπναω

καθε 2 3 ωρες....ως τωρα ολα καλα..ας σιγουρευτω οτι ολα ειναι καλα κ αν δεν το κανω θεμα στον αυτια να μη με λενε δημητρα!ευχαριστω παραααα πολυ καλη συνεχεια κ καλο βραδυ!φιλακια

Δημοσίευση

οταν χτυπαει ο δικος μου στο κεφαλι που δυστυχως το κανει συχνα

προσεχω τα εξης

να μην κανει εμετο

να μην κοιμηθει αμεσως

του ριχνω λιγο κρυο νερακι στο προσωπο και στο κεφαλακι του

παρατηρω τυχον αλλαγες στη συμπεριφορα και στην διαθεση του

και την νυχτα τον ξυπναω ελαφρα ανα 2 η 3 ωρες για να τον ελεγχω

ολα αυτα βεβαια ειναι οι συμβουλες που μου εχει δωσει η παιδιατρος μου

Δημοσίευση

καταρχιν κοιτα να ηρεμησεις το ξερω παθαινεις σοκ οταν πεφτουν αλλα με τον πανικο δεν βγαζεις τίποτα .

Πρωτον κοιτα ακριβωσ σε ποιο σημειο εχει χτυλησει ; αν ειναι εμφανες και εχει καρουμπαλο βαλε λιγο βουτηρο βεβαια αυτο καλυτερα να το εκανες αμεσως αλαλ και τωρα δνε ειναικακο .Παγο θελει προσοχη γιατι μπορει να σπασει καποιο αγγειο .Μετα απο καθε χτυπημα πρεπει αν μην ταισουμε το μωρο βαρια καινα την αφησεις ξυπνια για κανα δυο ωρες ετσι ωστε να δεις αντιδρασεις .

Αν κανει εμετο κατευθειαν στο νοσοκομειο .Το βραδυ κοιμηθητε μαζι και καθε δυο με τρει ωρες απλα κουνα την να μην πεφτει σε ληθαργο αυτο ειναι επικυδυνο .Αφου τωρα ειναι καλυτερα δνε νομιζω να εχεις προβλημα .Εαν μπορουμε εμεις απο Αθηνα αν βοηθησουμε μην δστασεις αν το πεις .

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα..κ γω ειμαι πολυ ταραγμενη χθες το απογευμα ο μικρος μου επεσε απ το κρεβατι μου.Ηταν καθιστος κ επεσε μπρουμυτα με το κεφαλι χτυπησε στο μετωπο.Πηρα τηλ τον παιδιατρο κ μου ειπε να παρακολουθησω μην κανει εμετο κ την νυχτα.Ευτυχως ειναι καλα δεν ειδα αλλαγη στην συμπεριφορα του ειναι ευδιαθετος.Αλλα τρομαξα πολυ κοριτσια ετρεμα,πιστευετε οτι πρεπει να τον παμε για ακτινογραφιες;

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια.

επειδη και μενα μου εχει πεσει ειδικα οταν αρχιζε να γυρναει

αλλα και τωρα που στεκεται η παιδιατρος μου εχει πει να προσεχω

1.να μην κανει εμετο

2.να μην πεσει σε ληθαργο

3.να μην αλλαξει η συμπεριφορα του

4.να βαλω βουτυρο αν εχει καρουμπαλο

Μονο αν κανει εμετο πας νοσοκομειο.

Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσίευση

BARBIE ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΔΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣ...ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

οκ κοριτσια τελικα ολα καλα ...την ξυπνουσα καθε 2 ωρες δεν εκανε εμετο ..ολα νορμαλ...ευτυχως δεν ηταν τιποτα...πο πο τελικα σε εμενα εμοιασε..ποντιακο κεφαλι!!!να στε καλα κοριτσια για την βοηθεια.φιλακια πολλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...