Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ


Recommended Posts

Μια γνωστη εκανε την πρωτη της εξωσωματικη και ειναι σε κακο χαλι....περισσοτερο απο τη συμπεριφορα του γιατρου αυτου και λιγοτερο απο την αποτυχια της εξωσωματικης

Σας παρακαλω να μου προτινετε γιατρους ανθρωπους πανω απ ολα ..αν εχετε εμπειρια..Σας ευχαριστω πολυ πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αpis μου Καλη χρονια και με το καο να ρθει το μωρακι σου!!!!

Το θεμα γιατρος και κεντρο διαφερει απο κοπελα σε κοπελα..δυστυχως η ευτυχως καλος για εμας θα ειναι αυτος που θα μας δωσει το θετικο τεστ!!

Απο προσωπικη εμπειρια τωρα..εγω παω στο Λητω στον Αλεξανδρο Τζεφερακο,τον επομενο κυκλο θα κανω την 2η μου προσπαθεια απο καταψυξη!!Σαν γιατρος και το κεντρο δεν ειχα κανενα παραπονο..πολυ θετικος ανθρωπινος και αρκετα συζητησιμος και μετα την αποτυχια...(δυστυχως μου εκανε λαθος μια εξεταση το μικροβιολογικο)Ακομη και οταν το καλοκαιρι ειχα ξεκινησει και οι ενεσεις μου δημιουργησαν κυστικα ωοθυλακια δεν μου συνεχισε την προσπαθεια γιατι δεν θα πετυχαινε σιγουρα..(αν ηθελε να μου τα παρει θα μου την εκανε και δεν θα πετυχαινε)Αυτο με εκανε να τον δω ακομη πιο θετικα και ετσι θα ξαναπαω και τωρα..και ευχομαι να μαι τυχερη αυτη τη φορα!!!

Οτι θες στειλε μου πμ..

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ !!!

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Ακουσα πολυ καλα λογια για Παντο και Γατο ..ανοιξα και αναλογο θεμα

Να ειστε καλα !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου εύχομαι να είναι η τελευταία. Εγώ μετα απο αρκετό ψάξιμο πέτυχα με την 3 συνολικά προσπάθεια αλλα με την 1η στο γιατρό Αρκουλή Θεοδόση στον Πειραιά είναι φοβερός άνθρωπος και δεν εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Επίσης έχει μεγάλη επιτυχία και τέλειο εξοπλισμό στον συνιστό ανεπιφύλακτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα η γυναικολόγος μου μου πρότεινε την Ευγονία και το γιατρό Ζορζοβίλη. Μου εξήγησε ότι στο χώρο υπάρχουν πολλοί που εκμεταλλεύονται και θέλει προσοχή. Την είχα ρωτήσει για τον Τζεφεράκο που είχα ακουστά και μου είπε ότι είναι επίσης πολύ καλός. Οι δύο κουμπάρες μου, μου μίλησαν με πολύ καλά λόγια για το Μαστρομηνά.

Δυστυχώς για κάποια μεγάλα ονόματα έχω ακούσει πολλά θετικά και πολλά αρνητικά και δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. Για αυτούς που ανέφερα έχω ακούσει μόνο θετικά μέχρι σήμερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...