Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμβουλή πεθεράς:"άστην να κλαίει έστω και για 3h


Recommended Posts

Καλημέρα και Καλή Χρονιά.....

ακούστε ή μάλλον διαβάστε τι κουφό μου είπε η πεθερά μου πρόσφατα!!!

Πρόσφατα μετακομίσαμε και ήρθαν τα πεθερικά μου να μας βοηθήσουν, να κρατήσουν και τα παιδιά! έτσι μια μέρα που πακετάραμε τα ποτήρια ήταν και η κουκλίτσα μου μαζί - 16 μηνών - και ήθελε να συμμετέχει και αυτή επειδή όμως ήταν στην 'μέση" την έβαλα στην κούνια της (στον ίδιο χώρο με εμάς) και άρχισε να γκρινιάζει και όταν έκλαιγε την έπαιρνα στην αγκαλιά μου και την κατέβαζα κάτω κ.ο.κ οπότε η πεθερά μου μου είπε να την αφήσω στην κούνια της και ας κλαίει, τότε της είπα ότι διαβάσαμε στο διαδύκτιο ότι ένα παιδί μπορεί να κλαίει ακόμη και για 3 ώρες!!!!

και μου απαντά "ε τότε δεν πειράζει άστην να κλαίει έστω και για 3 ώρες!!!!" ε δεν της απάντησα καθόλου!!!! μόνο μια λέξη της ταιριάζει: "ΑΚΑΡΔΗ"

Αν είναι δυνατόν να αφήσω την κουκλίτσα μου να κλαίει για 3 ώρες!!!! ούτε ένα ξένο μωρό δεν θα άφηνα να κλαίει για τόσες ώρες...μόνο για 10λεπτά την έχω αφήσει να κλαίει και μετά δεν μπόρεσα να την ηρεμήσω!!!

Την έβγαλα από το δωμάτιο, πήρα την μικρή αγκαλιά, σταμάτησε το κλάμα και κοιμήθηκε!!!

Εσείς θα αφήνατε τα παιδιά σας να κλαίνε για τόσες ώρες? εμένα μου φαίνεται τελείως απάνθρωπο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπαρχουν δύο κατηγοριες πεθερων:

1. Αυτες που πιστευουν οτι οι νυφες τους παραχαϊδευουν τα παδια τους, τα κακομαθαινουν και οτι οφειλουν να ειναι πιο αυστηρες και αναισθητες.

2. Αυτες που πιστευουν οτι οι νυφες τους ειναι αδιαφορες και οφειλουν να ασχολουνται περισσοτερο με τα παιδια τους.

Σημειο συγκλισης των δυο κατηγοριων:

Πιστευουν οτι τα ξερουν ολα κι οτι αυτες ξερουν καλυτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ARGI ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ Κ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ & ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ & ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ 3 ΩΡΕΣ!!!ΕΚΕΙΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ????ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΩΡΕΣ!!!Κ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΠΑΡΑΖΕ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ & ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!ΟΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απαραδεκτη οντως!Εδω το δικο μου τον πιανει χωρις λογο και δεν μου παει με τιποτα η καρδια να τον αφησω! Μας χρειαζονται τα παιδακια μας κι εμεις θα τα αφηνουμε να στεναχωριουνται;

Εμενα παντως η πεθερα μου ευτυχως ειναι το αλλο ακρο. βεβαια μια ξερολιαση την εχει αλλα τουλαχιστον σ'αυτο το θεμα με συμφερει :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να σας πω την εμπειρία μου μια φορά είπα να τον αφήσω να κλάψει

για να δοκιμάσω που μου λέγανε όλοι!!!!!( ηταν περίπου 13 μηνών )

Τον άφησα 15 λεπτα και δεν επαιρνε ανάσα από το κλάμα....

Αποτέλεσμα,δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω με τίποτα και μάλιστα από

το κλάμα , πνιγότανε.....

Από τότε δεν τον ξαναάφησα να κλαίει καιεχω διαπιστώσει( επειδή τώρα μεγάλωσε,20 μηνών )οτι οταν τον αφήνω τα πράγματα γίνονται χειρότερα.!!!!

Οταν τον χαιδευουμε και τον μιλάμε , ηρεμεί και μένει μια χαρά στο κρεβατάκι του.Καποιες φορές του αρκεί απλα να μας δει και τους δύο και μετά κοιμάται......Βουρκώνω και μόνο που το λεω...

Οχι δεν μπορώ να τον αφήσω να κλαίει , και τελικα με υπομονή και επιμονή καταλλαβαίνουν και το παίρνουν και αυτά απόφαση.Και χωρίς κλάματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟ,ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΗΣ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ!!!!ΛΕΣ Κ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ!!!

ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!!Κ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΩ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΧΑΜΟΛΗΛΙ & ΚΡΑΣΙ ΝΑΜΑ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ & ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ & ΜΟΛΙΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Κ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψώ μου η καημενούλα μου ήθελε να κοιμηθεί από την μια και να βοηθήσει στο πακετάρισμα από την άλλη!!! :laugh:

Είχα διαβάσει μια ψυχολόγο που έλεγε ότι αν αφήνεις το παιδί σου να κλαίει για πολύ ώρα, ναι μεν θα σταματήσει μόνο του και ίσως καταφέρει να κοιμηθεί, αλλά όταν θα μεγαλώσει, σαν έφηβος ή ενήληκας πλέον, θα έχει ψυχολογικά προβλήματα.....

και ποιός θέλει να έχει ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα? κανείς για αυτό λοιπόν και εγώ ανταποκρίνομαι στο κλάμα της, ίσως όχι αμέσως αλλά ύστερα από 5 λεπτά, εκτιμώ το κλάμα της πρώτα, γιατί καμμιά φορά σταματά ύστερα από 2 λεπτά!!!

Η πεθερά μου έχει μόνο ένα παιδί!! και αυτό της φάνηκε πολύ για αυτό δεν έκανε άλλο!!! όσο για την ξερολίαση, ή δικιά μου είναι πρωταθλήτρια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax Argi μου ολες οι πεθερες τα ιδια μυαλα κουβαλανε!

Φυσικα και δεν αφηνεις ενα μωρο να κλαιει!Αν ειναι δυνατον!Ενταξει αλλο να κλαψουριζει λιγο!Εγω του βαζω πιπιλα παιζουμε με τα παιχιδακια που ειναι για την ηλικια του ξεχνιεται και κανω και γω καμια δουλιτσα.Επειδη δεν τον θηλαζω τον μπεμπουλη μου εχω δουλιτσες που αφορουν το μωρο οπως αποστειρωσεις βρασιμο νερο κλπ.Εε εκει μπορει να κλαψει λιγο που με χανει απο τα ματια του τελειως αλλα αμεσως τρεχω κοντα του.Ποτε το παιδι δεν το αφηνω να κλαιει.Α πα πα!Οταν λοιπον με βλεπει η πεθερα μου να τον αφηνω λιγο μια σταλιτσα μονο του μιλαει δηθεν και του λεει "η κακουργα η μανα σου που σε αφηνει μονο"Οταν κλαιει και τρεχω αμεσως πεταγεται σαν να μη πω τι και λεει"αστο λιγο να κλαψει δεν παθαινει τιποτα".Αντε να βγαλεις ακρη!Και το κορυφαιο?Οτι σταματησε να πινει γαλα βραδυ ο αντρας μου και ο αδελφος του απο 40 ημερων γιατι για τρεις μερες τους εδινε πιπιλα και φασκομηλο ή κατι τετοιο τελοσπαντων.Στρατιωτικος νομος μας λεει!!!!! :blink: Που?Σε 40 ημερων βρεφος?Και το κοψανε μαχαιρι!!!Οσοοοο και να κλαιγανε!και μαλιστα κατι πηγε να πει ο αντρας μου χθες οτι ξενυχταμε λογω του μπεμπη και πεταγεται σαν τσουτσου ο πεθερος και αρχιζει παλι το ιδιο τροπαρι "της μανας σου 3 μερες της πηρε!Οσο και να κλαιγατε μονο πιπιλα!"Εχε χαρη που ειμασταν σε κοσμο!Και που ο δικος μας στρωνει σιγα σιγα απο μονος του!Ενταξει δεν λεω τον τρεναρω λιγο με την πιπιλα την νυχτα αλλα απλα μουρμουριζει μολις κλαψει γαλα!Αααααα και το αποκορυφωμα!Ολα αυτα τα εκανε ενω τα θηλαζε τα παιδια!ΕΕεεεε λιοπον δεν την πιστευω!Και μαλιστα τα θηλαζε πολυ καιρο!Δεν νομιζω οτι ενα παιδι που θηλαζει μπορει να ακολουθησει τον στρατιωτικο νομο της πεθερας μου!Εκνευριστηκα τωρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ Η ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙΣ ΓΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΒΡΑΔΥ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ?Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ & ΘΑ ΤΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ!!!Κ ΕΜΕΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 3 Κ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΕ 8!!Κ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΑΙΣΩ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μου κάνει για ελληνίδα η πεθερά σου. Και αν είναι γερμανική η ξερολίαση... ΚΑΗΚΕΣ!!!!! Στρατιωτάκι θέλει να σου το κανει!

Εγώ δεν την αφήνω να κλαψει γιατί απλά δεν κλαίει χωρίς λόγο. Άσε που αν βάλει μπροστά το μοτεράκι, ουρλιάζει και παράγει 100μλ δάκρυα το λεπτό η Μάρθα Βούρτση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή γι'αυτό το θέμα έχω κατακριθεί εδώ μέσα πολύ και υπήρχαν μανούλες που εξέφρασαν απόψεις για μενα χωρίς να με ξέρουν, εγώ έχω αφήσει το μωρό μου να κλαίει για 2 περίπου ώρες όταν ήταν πολύ μωρό σχεδόν 2 μηνών.. :unsure::unsure:

Βασικά, ήταν η πρώτη φορά που τη βάλαμε στο δωμάτιό της να κοιμηθεί μόνη της στην κούνια της..Την έβαλα λοιπόν στο κραβατάκι της το βράδυ να κοιμηθεί με τη μουσικούλα της και άρχισε να κλαίει.Την άφησα 10 λεπτά μήπως ηρεμήσει και την παρει ο ύπνος, αλλά μάταια...Έτσι, πήγα στο δωμάτιό της..Με το που με είδε, σταμάτησε να κλαίει και γελούσε...Δάκρυα δεν είχε..Περισσότερο ωέυρα ήταν...Πάω να φύγω, αρχίζει ξανά τα κλάματα..Έτσι έμεινα από πάνω της, της κρτούσα το χεράκι, της μιλούσα, τη χάιδευα, αλλά δεν τη σήκωσα...Έκλαιγε για λίγη ώρα, σταματούσε, ξαναάρχιζε και αυτή η ιστορία τράβηξε δύο ώρες...Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι..Δεν το έκανα γιατί ήθελα να τη διώξω από το δωμάτιό μας, αλλά μέχρι τότε κοιμόταν μόνο στο πορτ μπεμπε, ήταν καλοκαίρι, το παιδί δε χωρούσε πλέον, στριμωχνόταν, ζεσταινόταν, ξυπνούσε και έκλαιγε..Προσπάθησα να την κοιμίσω σε λίκνο στο δωμάτιό μας, πάλι έκλαιγε...

Εμένα το κοριτσάκι μου έτσι έμαθε να κοιμάται στο κρεβάτι του...Απολαμβάνει τον ύπνο της, ξεκουράζεται και κάθε μέρα ξυπνάει με γέλια..

Για οποιονδήποτε άλλο λόγο πάντως, δε θα την άφηνα να κλαίει..Ακόμα και τώρα όταν κλαίει (σπάνια βέβαια), ποτέ δεν την αφήνω..Αμέσως την παίρνω αγκαλίτσα!!

Μάλιστα, τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω αν θα την άφηνα να ξανακλάψει τόόόόσο πολύ... Πάντως, σίγουρα δεν έχει αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα!!

Πάντως, στο συγκεκρίμενο ζήτημα, επειδή εκείνο το βράδυ ήταν και η πεθερά μου σπίτι, εκείνη με είχε πρήξει να την πάρω αγκαλιά και μου έλεγε ότι το παιδί μπορεί να πάθει διάφορα!!Και τα οποία φυσικά δεν έπαθε!!!

Σταυρώστε με λοιπόν τώρα!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ!!!!Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ!!!ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΠΤ ΑΠΛΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ Κ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ...ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ Η ΟΧΙ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ???ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κου ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΑΚΗ...

ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

3 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΤΩΡΑ ΑΜ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΓΘΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν επρεπε απλα να βγαλεις την πεθερα εξω απο το δωματιο και να παρεις την μικρη αγκαλια αλλα..........ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαμα Παναη έγραψε:

Δεν επρεπε απλα να βγαλεις την πεθερα εξω απο το δωματιο και να παρεις την μικρη αγκαλια αλλα..........ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!

χαχαχα....ήρθαν για να βοηθήσουν! έμειναν 3 εβδομάδες!!!! τα είδα όλα...ήταν πολλές οι στιγμές που είπα θα μαλώσω...αλλά κρατήθηκα, είπα θα τελειώσει που θα πάει!!! για αυτό λένε: "καλύτερα μακρυά και αγαπημένοι παρά σιμά και μαλωμένοι!!!"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AthinaK έγραψε:

Δεν μου κάνει για ελληνίδα η πεθερά σου. Και αν είναι γερμανική η ξερολίαση... ΚΑΗΚΕΣ!!!!! Στρατιωτάκι θέλει να σου το κανει!

Εγώ δεν την αφήνω να κλαψει γιατί απλά δεν κλαίει χωρίς λόγο. Άσε που αν βάλει μπροστά το μοτεράκι, ουρλιάζει και παράγει 100μλ δάκρυα το λεπτό η Μάρθα Βούρτση!

και εγώ αναρρωτιέμαι πού τα βρίσκουν τόσα δάκρυα...και η δικιά μου Μάρθα Κλάψα είναι όχι βέβαια χωρίς λόγο!!!!

όσο για την πεθερά γερμανίδα είναι....αν πεις εσύ Α αυτή θα πει Β για αυτό πολλές φορές δεν της απαντώ γιατί πολύ απλά δεν θα βγάλουμε άκρη!!! και η ξερολίαση δεν είναι μόνο σε μένα αλλά έχω προσέξει όταν μιλά και με τον γιος της και άντρα μου πάλι έχει αντίθετη άποψη!!

Άσε που και οι δύο (πεθερικά) έχουν "πολλές εμπειρίες στη ζωή" και εμείς τίποτα!!! βέβαια δεν λέω για περισσότερο από 25 χρόνια έμεναν σε άλλες χώρες του κόσμου, λόγω εργασίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ΜΟΝΟ εκείνοι ξέρουν!!!! :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελληνικά καταλαβαίνει; Γιατί ένα ΆΕΙ ΧΑΣΟΥ, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ στο σπιτι σας;;;; ΙΙΙΧΧΧΧ..... Εγώ θα έτρωγα μεγάλο ζόρι.

Τι πάει να πει αυτό; Το μεγάλωμα των παιδιών και η ανατροφή δεν έχουν να κάνουν με τα πολλά ταξίδια. Σίγουρα έχουν δει πολλά τα μάτια τους αλλά να που πέταξε μπαρούφα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

agri καποια στιγμη η πεθερα σου θ αρρωστησει η θα αθει κατι και τοτε θα πονεις και ενδεχομενως να κλαιει, φυσιολογικη αντιδραση .Αστην λοιπν και εσυ 3 ωρες σε αυτη την κατασταση και πες της:αν ενα μωρο 16 μηνων η 2η 5 η 10 ετων δνε παθαινει τιποτα με το να κλαιει 3 ωρες τοτε το βεβαιο εινι οτι δνε θα παθεις ουτε εσυ !Κια αστην και σηκω φυγε .Ακου εκει η ανελεητη ΜΑΝΑ σου λεει μετα :

μπεμπολυλα δνε μπορεις αν συγκριθις μαζι με την εν λογω κυρια εσυ δεν αφησες μονο του το μωρο να κλαιει απλα δνε το πηρες αγκαλια ομως ασχοληθηκες μαζι του παιχνιδικαι ασχολια με το μωρο δννειναι μονο η αγκαλαια .Καιμενα οοταν ο ταυρουκς ηταν μωρο τον εβαζα στο ριλαξ η κατω στο χαλι μεγαλωνοντας και ετσι παιζαμε .Μπορει αν γκρινιαζε σπανια βεβαια γιατι ηταν ησυχο μωρο εως τους 8 ,μηνες τωρα μου βγαζει το λαδι .

Θεωρω οτι μιαμανα οταν βλεπςι το παιδι της να κλαιει ανεξαρτητα απο ηλικα θελει αν το κανει μια αγκαλια ενα χαδι ενα γλυκο λογο .

Το σ αββατο το βράδυ ο Σταυρος ειδε τον ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ και στεβναχωρηθηκε μετα δνε μπορουσε να κοιμηθει ειχε παει 2 τη νυχτα στρυφογυριζε στοκρεβατι του και οταν του ειπα να κοιμηθει ξεσπασε σε λυγμους και μου ειεπ οτι φοβοτν .Τον πηρα αγκαλιτσα και εβλεπα οντως οτι ειχε ταραχτει τον πηρα στο κρεβατι μου κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα του εξηγησα οτι ηταν μονο για εκεινο το βραδυ και ναι το καταλαβε ναι το δεχτηκε την επομενη το βραδυ πηγ στο κρεβατι του αδιαμαρτυριτα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ξέχασα να σας πω ότι μου είπε να βάλω ακουστικά στα αυτιά μου ή κάτι άλλο ώστε να μην την ακούω που κλαίει!!!!!!

Άκουσον άκουσον!!!

μόνο έτσι θα μάθει!!!! :angry:

Πάναγία μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α καλααααααα...η πεθερα σου ειναι λιγο "γεια σου"...συγγνωμη κιολας...α πα πα...να κλαιει αυτη κανα 3 ωρο..ετσι για να φτιαξει χαρακτηρα...συγχιστικα :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, δεν πρόλαβα να διαβάσω τις απαντήσεις αλλά να σου πω την αλήθεια προσωπικά αποφευγω να λέω τι κάνει το μωρό μου γιατί κάτι τέτοια άκουγα.

Πλέον μιλάω μόνο με τα κορίτσια εδώ στο μάμι για αυτό το θέμα.

Κοίτα να δεις.

Αν είσαι καμία που δε σε ένοιαζε θα μπορούσες να της πεις "Οκ. Θα το έχω υπόψιν μου όταν θα είστε άρρωστη και θα ζητάτε κάτι μέσα στο βράδυ. Θα έχω βάλει ακουστικά."

Ελεος.Μου τη δίνει πολύ άσχημα αυτή η τακτική. Τι εννοώ να μη παρεξηγηθώ.

Πολλές φορές ο γιος μου μπορεί να γκρινιάζει αλλά τον παίρνω αγκαλίτσα, τον χαϊδευω του τραγουδώ και γενικά δε φευγω από το δωμάτιο. Μπορεί να γκρινιάζει αλλά είμαι εκεί μαζί του.

Αυτό το πράγμα που αφήνεις το μωρό να κλαίει και απλά το κοιτάς από την πόρτα .....Γκρρρρρρ :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Επείδη δε μπορεί να μιλησει δηλαδή το τιμωρείς;;;;;

Οπώς και η κορυφαία συμβουλή "Αστο νηστικό για να πιάσει μπιμπερό". :angry::angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ πάντως κορίτσια ένα δευτερόλεπτο να κλάψει ο μικρός μου και σπαράζει η καρδιά μου και αμέσως τον παίρνω αγκαλιά δεν αντέχω λεπτό να το βλέπω να κλαίει.Τι να πώ οι πεθερές με εκνευρίζουν απίστευτα.Την άλλη φορά πες της κάτι που διάβασα και μου άρεσε:ο θηλασμός μεγαλώνει μωρά αλλά η αγκαλιά τα μεγαλώνει πνευματικά και ψυχικά!αν θα καταλάβει βέβαια τι εννοείς....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

3 ώρες? Όχι βρε, λίγες είναι! 13 άσ'την!!! Έτσι για να στρώσει το κακομαθημένο!!! Άιντε πια! Βαλθήκατε όλες με τις πεθερές σας! Που σας συμβουλεύουν σωστά.. Όπως κάνανε αυτές με τους γιοκαρίνες τους πριν χρόοοονια! Καλέ δεν παθαίνει τίποτα η μικρή! Τι φοβάσαι? Τι είναι 3 ώρες μπροστά στην αιωνιότητα? :unsure:

Αμάν πια βρε Αργυρούλα! Υπερβολική σε βρίσκω! :ohmy:

Ουφ! Τα'πα!

:woohoo:

Υ.Γ. Με την πεθερά μου δεν έχω τέτοια θέματα, το έζω ξαναπεί, Δόξα Τω Θεώ είναι πολύ καλή γυναίκα και αν και δεν έχει κρατήσει τη μικρή ούτε λεπτό (δε χρειάστηκε), για το οτιδήποτε κάνει στη μικρή, ρωτάει εμένα, ούτε καν τον άντρα μου!

Σε κάτι φοβερές ατάκες που έχω ακούσει κατά καιρούς τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου όσο και μετά, απαντάω πολύ καυστικά, δεν κρατιέμαι ρε κορίτσια! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Η μαμά μου συνέχεια μου λέει να ρίχνω νερό στο κρασί μου αλλά έλα που είμαι μερακλού και το κρασί το θέλω νέτο! :P

Στη θέση σου δε θα κρατιόμουν! Θα είχα τη μικρή 3 ώρες αγκαλιά και θα άφηνα την πεθερά να τακτοποιήσει τα πράγματα! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο βραδυ κ απο εμενα, εμεις παλι οταν γεννησα οι δικοι μου αρχισανε οχι πολλες αγκαλιες να μην κακομαθει, μια μερα λοιπον επρεπε να παω στο γιατρο κ τον αφησα στη μανα μου δεν ξερω τι πονακια ειχε ισως να εφτεγε κ το γεγονος οτι αλαξε περιβαλον κ τον πιανει ενα κλαμα να μην μπορουν να τον ηρεμησουν γυρισαμε αρον,αρον κ τους βρηκαμε κ τους 3 αναστατους :unsure: απο τοτε οχι μονο δεν αφηνουν στιγμη να κλαψει αλλα τρεχουμε ολοι να τον ηρεμησουμε κ δεν τους τον εχω ξαναφησει πηραν φοβο, κ ετσι οπου παμε μαζι μας κ αυτος για να ειμαστε σιγουροι.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...