Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (ΓΑΛΗΝΟΣ) -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Καλημέρα σας και καλή χρονιά..

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες μανούλες να μας πουν τις εμπειρίες τους γι αυτήν την κλινική.Παρ'όλο που είναι λίγο νωρίς ακόμη, θα ήθελα την γνώμη σας.Μάλλον θα επιλέξω την συγκεκριμένη κλινική (λόγω κόστους) είναι η πιο οικονομική απ'οτι έχω μάθει.Θα ήθελα όμως να γνωρίζω και κάποια πράγματα όσων αφορά το προσωπικό,την καθαριότητα κλπ.

Έλπίζω να υπάρχουν μανούλες που να γνωρίζουν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!ΕΓΩ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΝΑ Α Π Ο Λ Υ Τ Α ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ!!!ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΗΤΑΝ ΑΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ!!ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου Ζουζουνίτσα.'Εχω ακούσει διάφορα μωρέ να λένε κ έχω μπερδευτεί,ήθελα να μου πεί κάποιος κάτι αλλά να έχει κ την εμπειρία όπως εσύ.Να σουζήσει και το μωράκι σου...

Μήπως θα μπορούσες να μου πείς και πόσο πλήρωσες??

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ !!!ΝΟΜΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2900 ΜΕ 3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ !!!ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ!!! :laugh: ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣΤΑ!!ΚΑΙ ΔΙΚΛΙΝΟ ΠΑΝΤΑ!!

Κ εγω γεννησα στο Γαληνο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!

Οι μαιες πολυ καλες-αν κ δεν ηταν ολες σχετικες με το θηλασμο..

Οι κοπελες στο παιδιατρικο αψογες!Αν κ εγω ειχα μαζι μου τη μπεμπα αλλα ερχοντουσαν κ με βοηθουσαν οποτε ηθελα!

Απο καθαριοτητα...εκνευριστικα καλα!!! :laugh:

3 φορες ερχοντουσαν για τα σκουπιδια! :P

Φαγητο...μιαμμμμ!!!Αφου πρεπει να πηρα κ κιλα!!! :P

ο παιδιατρος δε με ενθουσιασε-παλι σχετικα με θηλασμο κ μερικες συμβουλες :huh:

Εβινα πρεπει να μπερδευτηκες στην τιμη!

2κλινο περιπου 900

μικρο 1κλινο 1600

μεγαλο 1κλινο 1900

σουιτα 2200

εξτρα αναισθησιολογος-παιδιατρος-μαια

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ..Αναστασία μπορώ να πώ ότι ανακουφίστηκα λίγο με τις τιμές γιατί κ εγώ είχα στο μυαλό μου πιο χαμηλές από την τιμή της Εβίνας.

Ευχαριστώ και πάλι..

• 1 month later...

ΣΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ 2009 ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ,,, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΚΛΙΝΗΚΗ Η ΟΧΙ!!! ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ SOUPER ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΜ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ !!!!ΤΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!! ΣΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΑ!!!

Ευχαριστώ κορίτσια ρώτησα κι εγώ..

Οι τιμές που είπε η Αναστασία ισχύουν για Φυσιολογικό τοκετό +50€ με ΙΚΑ.Έξτρα είναι:+150,00 αναισθησιολόγος +130,00 παιδίατρος +250,00 αναλώσιμα

Για καισαρική με ΙΚΑ για 5 ημέρες

τρίκλινο: 1050

δίκλινο:1250

μονίκλινο:1650

Είναι μέσα στην τιμή τα αναλώσιμα 200,00.

Έξτρα 200,00 αναισθησιολόγος + 130,00 Παιδίατρος.

(Όσες κάτσουν 4 ημέρες μειώνεται η τιμή)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΝΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΝΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!!! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ 150!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...