Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν ένα χρόνο γέννησα με ένα μοναδικό τρόπο τη Δανάη μου. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, έχει γίνει δεσποινίδα και πονηρή κοπέλα! Έκανε πρώτη φορά έκλυθρο στη ζωή της, της τραγουδήσαμε και γενικά σήμερα ήταν η μέρα της.

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

Athina na ti xairesai tin kouklitsa sou ,na tis xairesai k tis 2 ,kale tha me uiothetisete k emena na ertho sta xionia?

Να σε υιοθετήσω Γιώτα για να παίρνω επίδομα πολύτεκνης!!!! Προσωπικά τα χιόνια δεν τα συμπαθώ και πολύ, αλλά εδώ που ήρθα θα τα υποστώ!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

elkuthro.jpg

Με τον μπαμπά τη στιγμή της κατάβασης.

Καλα ο δικος μου δεν υπάρχει περιπτωση να κανει κατι τετοιο ο φοβιτσος!!!

Τι να σου πω που δεν στο χω πει ????

Τα καλυτερα ευχομαι ολοψυχα για ολους σας !!!! Να σας ζησει η ΘΕΑ Δανάη !!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πρώτη εγκυμοσύνη με ινομυωμα 3 εκ πριν 7.5 στο τέλος της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα 5 εκ. Δεύτερη εγκυμοσύνη με 2 ινομυωματα ένα 5 εκ και ένα 2.8 εκ. Στο τρίτο τρίμηνο δε μεγαλώνουν άλλο αλλά θέλει παρακολούθηση και ξεκούραση. Τώρα μετά τη δεύτερη γέννα 3 ινομυωματα ένα 5 εκ, ένα 3 εκ και άλλο ένα 2.5 εκ εκφυλισμενο. Τα παρακολουθώ ανά 6μηνο. Όλα εξωτερικά του ενδομητριου. Πονάω παραπάνω στην ωορρηξία αλλά μπορεί να φταινε και οι καισαρικες για αυτό. Πολλές γυναίκες έχουμε ινομυωματα. Στην εμμηνόπαυση ξεραινονται και μειώνονται. 
    • @Diwni μου σε παρακαλω κανε με χαρουμενη και φτιαξε τη βαλιτσουλα🤣. Και να ξεκουραστειτε και οι δυο πριν τον τοκετο να φατε και να πιειτε καλα και συ @Katerinioo μου. Ξερω οτι ειστε εμπειρες αλλα το λεω με αγαπη προς τις επομενες ωστε να εχουν δυναμεις, εγω ευτυχως ειχα πολλες λογω ακινησιας αλλα ψυχολογικα ημουν πληρως ανετοιμη για οτι μου συνεβη. 
    • πολύ όμορφα τα νέα σου κορίτσι μου!! Μεγαλώνει το σποράκι!! τι όμορφα!  Είχα και εγώ ινομύωμα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού γέννησα την κορή μου, πριν δεν φαινόταν. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, όσο κράτησε, μεγάλωσε λίγο λόγω ορμονών αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Ο γιατρός μου μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε αυτό που απέβαλλα. Στον υπέρηχο που έκανα στο μήνα πάνω μετά την απόξεση είχε μικρύνει. 
    • Καλημερα κοριτσια μου εδω η κατασταση χαοτικη ουτε να σας γραψω δεν προλαβα μπας και παρω ελπιδα. Ουτε μπανιο δεν εχω κανει. @ΜαρίαΔημήτρης και @Kn1 πηρα και γω ψευδοθηλες και κρεμα με λανολινη για η δεξια θηλη ματωσε δεν ειναι καλη οσο η αριστερη και το προσπαθω ακομα μονη αλλα εχω βρει και μαια να καλεσω. @Elenaki12 ευχαριστω πολυ π το προτεινες. Το προβλημα μου ειναι αλλο. Εχουν πρηστει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ τα ποδια μου λογω καισαρικης. Μου ειπαν πτι ειναι νορμαλ και οτι γινεται ανακατανομη των υγρων στο σωμα και οτι θα υποχωρησει σε 15 μερες περιπου. Μεχρι ωρας μπορω να πω οτι ειναι χειροτερα οχι καλυτερα γιατι δν εχω δυνατοτητα να ξαπλωσω. Η κοιλια μου επισης πρησμενη αλλα οχι ανησυχητικα ομως πολυ πιο πρησμενη αποταν γεννησα που ηταν πλακα σχεδον. Φοβαμαι λιγο μην παθω κατι και τι θα γινει ο μπεμπης μου. Επισης δεν εχω ενεργηθει γιατι τρωω τσαι και σουπες μονο δεν μ επιτρεπει ο γιατρος κανονικη διατροφη.  Κοριτσια οσες κανατε καισαρικη τρωτε απολα;; Πρεπει να πιω εστω καφε μπας και παω τουαλετα, εχω αερια αλλα για να παω τουαλετα ουτε καν. 
    • Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είχα υπέρηχο όλα καλά με το μικράκι μου, 10+4 μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και ελπίζω για τα καλύτερα και μελλοντικά 🙏🏼 Αγχώθηκα λίγο γιατί σήμερα φάνηκε στον υπέρηχο ένα ινομυωμα που μάλλον μεγαλωσε τώρα γιατί δεν το είχαμε δει ποτέ πριν, μικρό περίπου 3εκ. και σε οπίσθια θέση από τη μήτρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή δεν είναι κοντά. Αν όμως μεγαλώσει κι άλλο αυτό με τις ορμόνες; Είχατε αντίστοιχη εμπειρία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...