Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταξίδι στο εξωτερικό με μωρό!Τι χαρτιά χρειάζομαι;

Recommended Posts

Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες!! Να χαιρόμαστε τα μωράκια μας... όσες κοπέλες είναι εγκυούλες εύχομαι με το καλό... κι εύχομαι ακόμα περισσότερα θετικά τεστάκια στο 2010!!!!!

Λοιπόν, όπως γωρίζεται, έχω ένα αγοράκι 5 μηνών!! Τέλη Απριλίου, θα πάμε Γερμανία όπου μένουν οι αδερφές του άντρα μου!! Το νινάκι μου, θα είναι σχεδόν 9 μηνών! Τι χαρτιά χρειάζονται για να κάνει το μωρό αυτό το ταξίδι;; Κατά πάσα πιθανότητα θα ταξιδέψουμε με το αυτοκίνητο! Αλλά θα ήθελα να μου απαντήσετε και με αεροπλάνο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για σου Ελενα...!!! Τι κανεις; το αποφασισατε τελικα; και πολυ καλα θα κανετε; να παρει και ο μικρουλης το βαπτισμα του πυρος... χιχιχι...!!! :P

Εμεις θα ταξιδεψουμε αεροπορικως στα τελη του Γεναρη για Λονδινο...!!! Αυτο που χρειαζεται το μωρο ειναι διαβατηριο...!!! Εχω ανοιξει ενα θεματακι για το διαβατηριο του μωρου, θα ψαξω να στο βρω και θα το αναρτησω...!!! Εκει εχω γραψει ολα τα χαρτια που χρειαστηκαμε για να το βγαλουμε...!!! ;)

Νομιζω οτι εσεις μπορειτε να ταξιδεψετε και με την ταυτοτητα... το μωρο θελει οπωσδηποτε διαβατηριο...!!! :)

Καλα θα περασετε σουπερ... εχω παει με το αυτοκινητο στην Γερμανια και ηταν τελεια...!!! Τα μερη που διασχιζεις ειναι μαγευτικα...!!! :cheer:

Μαρινάκι.. το αποφασίσαμε τελικά!! Αν το βρεις και μπορείς ανάρτησε το!!! Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι θα είναι αβάφτηστος ο δικός μου! Πάιζει ρόλο;; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ε;; Σ'ευχαριστώ πολύ ..

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... &id=176419

Μπες εδω να δεις τι μου εχουν απαντησει και τα αλλα κοριτσια...!!!

Δεν νομιζω να χρειαζεσαι καποιο αλλο χαρτι... θα σου πουν και τα αλλα κοριτσια...!!! Καλο ταξιδι να εχετε... και φιλακια πολλα στους αντρες σου...!!! :kiss::)

Δεν πειραζει που θα ειναι αβαπτιστο το μωρο... αλλα οταν το βαπτισετε θα πρεπει να του βγαλετε καινουριο... ετσι νομιζω δλδ... εμεις το βγαλαμε αφου το βαπτισαμε μια καλη για να ειμαστε σιγουροι... αλλα μπορεις να ρωτησεις στην αστυνομια να σου πουν...!!!

Καλε εδω ταξιδευουν με νεογεννητα οι ευρωπαιοι... δεν εχουν τετοια κολληματα... μονο εμεις τα εχουμε αυτα...!!! :huh:

Μόνο εμείς τραβάμε το ζόρι! Εδώ λέει η πεθερά μου που θα πάμε με το αμάξι και το μωρό ταλαιπωρία!! Για ποιον της λέω;; Εμείς μια χαρά το θέλουμε και δεν μας νοιάζει,ούτε το θεωρούμε κούραση! Η νοοτροπία του Ελληναρά! Όπως κι όλη αυτή η γραφειοκρατία!!!! Ήμαρτον!!!!

το ονομα του παιδιου πρεπει να το δηλωσεις γ να του βγαέις διαβατηριο νταλια,ονοματοδοσια εφοσον δεν εχει βαπτισθει ακομη

νταλακι μου γλυκο καλη χρονιαααααα!!!!! πες μου οτι ηταν τα καλυτερα σου χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);)

δεν ξερω απο χαρτια για εξωτερικο!!! ξερω απο φιλακιαααααααααα!!!! φιλακια πολλα στον κουκλο σου και σε σενα!!!!!

http://www.paidorama.com/%CE%A4%CE%B1%C ... CE%BF.html

Βρηκα αυτο το site και δινει πολλες πληροφοριες για τα ταξιδια...!!!

Μια φιλη μου παντως ταξιδεψε στην Κυπρο για να βαπτισει εκει το μωρο της με το αεροπλανο, δεν χρειαστηκε να κανει ονοματοδοσια... ισως χρειαζεται απλα να ξερεις πως θα το βγαλεις το παιδι και απλα να το δηλωσεις... αλλα νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο...!!! :)

dallia έγραψε:

Μόνο εμείς τραβάμε το ζόρι! Εδώ λέει η πεθερά μου που θα πάμε με το αμάξι και το μωρό ταλαιπωρία!! Για ποιον της λέω;; Εμείς μια χαρά το θέλουμε και δεν μας νοιάζει,ούτε το θεωρούμε κούραση! Η νοοτροπία του Ελληναρά! Όπως κι όλη αυτή η γραφειοκρατία!!!! Ήμαρτον!!!!

Με το αυτοκινητο ??? Σοβαρα ??? Εχετε ξανακανει τοσο μεγαλο (αντε εστω μικροτερο ) ταξιδι με το μωρο ? Ξερεις τοτε μπορει να μπουσουλάει , θα τρωει σιγουρα τροφες ... Απο Ιταλια θα πατε ?

Παντως χαρά στο κουράγιο σας εγω δεν θα το σκεφτομουν με τιποτα . Νομιζω οτι μεχρι 4-5 ωρες συνεχομενο ταξιδι ειναι οκ μετα ειναι λιγο προβλημα τουλάχιστον στη δικη μου . Βεβαια στο καράβι θα ειναι ωραια με την καμπινα κλπ .

Οπως και να χει με το καλο να πατε και να περασετε ΤΕΛΕΙΑ !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...