Μετάβαση σε περιεχόμενο

kafe aima meta thn periodo

maniania

Recommended Posts

koritsakia mou kali xronia.pragmatika eyxomai mesa apo thn kardia moy se oses kopeles prospathoyn gia moraki na erthei polu polu syntoma kai na tis kanei polu eythxusmenes.to thema mou tora einai oti einai o deyteros kyklos sthn shra pou meta thn periodo( poy den exo kai poly aima )exo gia 10 meres akoma peripou kafe otan skoypizomai.xerei kamia giati?leo na pao apo vdomada ston giatro giati eimaste stin prospatheia gia to 4 kai den erxete kai leo mipos einai ayto to provlhma.to eixe kamia kopela pote ayto?eyxaristo ka perimeno .filia polla<3

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw den to eixa pote...opote den kserw!!!

kopela mou!!!!!!gia to 4o??????????? :blink::blink::blink:

ouoaouuuuuu!!!!!!!!!

popopopo !!!mpravo!kai kali epitixia!!!

min agxwnese!!afou exeis kanei idi 3!mporeis kai gia 4o!!! ;)

filakia :kiss:

Για το τεταρτο;;;;;;;;πραγματικά σε θαυμάζω!καποια ορμονικη διαταράχη πρεπει να είναι.Πρέπει να πας στον γιατρο σου να το συζητησετε,ακόμα και για παιδάκι να μην προσπαθούσες ειναι περίεργο και πρέπει να το κοιτάξεις.

Καλή χρονιά και πολλές ευχές για την όμορφη οικογένεια που έχεις δημιουργήσει και σύντομα και το τεταρτο νινάκι σου.

μαρινιω έγραψε:

egw den to eixa pote...opote den kserw!!!

kopela mou!!!!!!gia to 4o??????????? :blink::blink::blink:

ouoaouuuuuu!!!!!!!!!

popopopo !!!mpravo!kai kali epitixia!!!

min agxwnese!!afou exeis kanei idi 3!mporeis kai gia 4o!!! ;)

filakia :kiss:

se efxaristo poly kopela moy kai esy kala apotelesmata !!!

ΝΑΝΑ2 έγραψε:

Για το τεταρτο;;;;;;;;πραγματικά σε θαυμάζω!καποια ορμονικη διαταράχη πρεπει να είναι.Πρέπει να πας στον γιατρο σου να το συζητησετε,ακόμα και για παιδάκι να μην προσπαθούσες ειναι περίεργο και πρέπει να το κοιτάξεις.

Καλή χρονιά και πολλές ευχές για την όμορφη οικογένεια που έχεις δημιουργήσει και σύντομα και το τεταρτο νινάκι σου.

NA EISAI KALA.SE EYXARISTO POLY.MAKARI NA EINAI AYTO MONO GIATI EXO SKASEI. :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, κορίτσια μου! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!  Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... είναι απίστευτο! Εγώ από ότι φαίνεται με τον κόβιντ τη γλίτωσα, αλλά έχω πεθάνει στο μπούκωμα. Πρέπει να κρύωσα με αυτές τις εξάψεις που έχω, γιατί ιδρώνω, τα πετάω όλα και μένω με το κοντομάνικο μούσκεμα... Θέλω τα φώτα σας... τι παίρνετε για να ξεβουλώσει η μύτη; Βάζω αυτόν τον ορό με το θαλασσινό αλάτι, αλλά είναι κοροιδία... δεν κάνει τίποτα!!! Χθες το βράδυ για να καταφέρω να κοιμηθώ, έβαλα στο ένα ρουθούνι σπρέι ντεξαρίνα που φαντάζομαι πως δεν κάνει, αλλά ειλικρινά ήμουν σε απόγνωση.  
    • @Kallia.Geo @_piripiri_ και @Kate1992 σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!! Έχω δει λίγο πολύ τι ζητάνε από τα μαιευτήρια ως λίστα για τη βαλίτσα απλά μου φαίνονται too much όλα αυτά..😅 Θέλω να πω, για 2-3 μέρες δε πάμε;!! 😅 Πόσα από όλα αυτά θα σου χρειαστούν πραγματικά..;! Και θα μας δώσουν και ένα σωρό δείγματα... Άντε για το παιδί να πάρω 2-3 κοντομανικα φορμακια, 2 μακρυμάνικα, 1 φόρμα εξόδου και μια κουβερτουλα.. μπάνιο δε θα δεχτώ να το κάνουν στο μαιευτήριο.. άντε για εμένα μια αλλαξία ρούχα και κανά φόρεμα που σας έλεγα πρόχειρο ως νυχτικια.. δε φοράω ούτως ή άλλως, τώρα να αγοράσω μόνο για το μαιευτήριο δεν..! Μια μεγάλη πετσέτα και οδοντόκρεμα/οδοντόβουρτσα.. Δεν ήξερα ότι σου δίνουν και στο μαιευτήριο παντοφλιτσες (δε θα ήθελα να πάρω αυτές που έχω σπίτι για θέμα μικροβίων για αυτό έλεγα μιας χρήσης που έχω παραγγείλει..) και πάνες μετά για εμένα και το μωράκι άντε και μερικές σερβιετες αν και θυμάμαι δίνουν και στο μαιευτήριο.. και να χρειαστεί κάτι έξτρα, ο άντρας μου συνέχεια θα έρχεται σπίτι γιατί έχουμε και τα σκυλιά/γατιά, δε γίνεται να μείνουν μόνα τους μέρες.. οπότε θα μου το φέρει! Δε ξέρω.. είμαι πολύ cool με τη βαλίτσα.. πιστεύω ότι προλαβαίνω να την ετοιμάσω και εκείνη τη στιγμή 😅 10' υπόθεση είναι... Δε νομίζω να φτάσουμε από 1-2εκ. διαστολή στο 10εκ σε μια ώρα!! Πιστεύετε είμαι πολύ κοσμαρα; 🤣🤣 Έκανα άλματα όμως!! Χθες ξεκίνησα τα πλυντήρια ρούχων του μωρού..😆😆
    • Θα συμφωνήσω με τη Άννα. Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης μήπως κάτι γίνεται. Κ εγώ που έχω πολύ κουλ΄ό κύκλο μου φαίνεται περ΄ίεργο ανά 15 μέρες αίμα
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω αφήσει κάποια πράγματα για αυτούς που θα ρωτήσουν τι να πάρουν. Αχχχ προχθές μας έφεραν το πρώτο μας ρουχαλάκι... έλιωσα κορίτσια.    Εγώ όπως το σκέφτομαι θα βάλω αρκετά ζιπουνάκια στην λίστα και 0-3 και 3-6 και κυρίως στα ρούχα θα επικεντρωθώ στα 3-6. Τα 0-3 θα πάρω λίγα και αν χρειαστεί συμπληρώνω.
    • Τι λες ρε συ!!!!! Πότε πέρασε ένας μήνας;!!!! Φτου φτου φτου το μωράκι σας!!!!! Αχχχχχ δε το πιστεύω!!! 😍😍😍😍😍 Προχθές δε βγήκες από το μαιευτήριο;!!! 🤪😅😅 Σα ψέμα μου φαίνεται πόσο γρήγορα πέρασε...🙄 Χαίρομαι βρε κοριτσάκι μου που βρήκατε και ένα ρυθμό με το θηλασμό που σας βοηθάει!! Και γενικά αν δείς ότι κάπου δυσκολεύεται το μωράκι ή εσύ, μη διστάζεις να ζητάς βοήθεια! Όλες οι μανουλες που μιλάω το ίδιο λένε, καμία σχέση το κάθε παιδί μεταξύ τους.. ακόμα και σε δίδυμα!! Και επειδή είσαι και στα λοχεια και η ψυχολογία είναι περίεργη, να μας γράφεις και το παραμικρό που σε βασανίζει.. εμείς είμαστε εδώ!! ❤️❤️❤️ Και σε παρακαλώ!! Δεν είσαι "ανίκανη"!!! Απλά βρήκες έναν διαφορετικό τρόπο που βολεύει εσένα! ❤️❤️❤️ Για τον μεγάλο τώρα.. δεν έχω και εμπειρία να σου πω κάτι παραπάνω.. μια φίλη μου όμως απευθύνθηκε σε παιδοψυχολογο για να βρει τρόπους στο πώς να βοηθήσει το παιδί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του και τα κατάφεραν πολύ καλά με άμεσα αποτελέσματα! Αν δηλαδή δεν δείτε βελτίωση στο παιδί, μήπως βοηθήσει.. Ένα από αυτά που της είπε και έκανε ήταν να δηλώσει στο παιδί ότι θα αφιερώσει συγκεκριμένη ώρα μέσα στη μέρα για να κάνουν πράγματα που θέλει το ίδιο μόνο μαζί και να το τηρεί καθημερινά..! Τώρα δε θυμάμαι τι άλλο έκανε.. και κάθε παιδί είναι διαφορετικό.. ίσως με μια ερώτηση στο φόρουμ ξέρουν μανουλες μερικά τρικ να βοηθήσουν..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...