Μετάβαση σε περιεχόμενο

εξεταση β επιπεδου

Nastazia

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!παρακαλω βοηθηστε με- που να παω να κανω την εξεταση β επιπεδου?

ο γιατρος μου συστησε τον μαλλιγιαννη στο κολωνακι, αλλα σκεφτομαι και το γεννεσις στο χαλανδρι που ειχα κανει και την εξωσωματικη(το μονο που φοβαμαι ειναι να μην με ξεπεταξουν).

οσες εχετε παει στους συγεκριμενους πειτε μου την εμπειρια σας.... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και χρονια σου πολλα.μαλλιγιαννη δαγκωτο.ο ανθρωπος ειναι το απο τα πολυ καλα χερια του είδους του.οσες πηγαμε μειναμε ευχαριστημενες.δινει και dvd αν σε ενδιαφερει.φιλια.

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.εννοειται οτι με ενδιαφερει το dvd.

ξερετε αν ειναι ακριβή η εξεταση αυτη?

εγω πηγα στο κεντρο μανας και εμβρυου ειναι στη λαμψακου και μιχαλακοπουλου και εκει δινουν και εγχρωμο dvd και υπερυχο φωτογραφια ειναι πολυ καλα και σου δινουν και αναλυτικες εξετασεις ο γιατρος λεγεται κιτμιριδης ειναι πολυ καλος και ειναι μονο πρωινες ωρες.

mpempakos έγραψε:

εγω πηγα στο κεντρο μανας και εμβρυου ειναι στη λαμψακου και μιχαλακοπουλου και εκει δινουν και εγχρωμο dvd και υπερυχο φωτογραφια ειναι πολυ καλα και σου δινουν και αναλυτικες εξετασεις ο γιατρος λεγεται κιτμιριδης ειναι πολυ καλος και ειναι μονο πρωινες ωρες.

μπεμπακο εχω τον κιτμιριδη γιατρο....εγω παω στο Μενιδι στο κεντρο προεγννετικου ελγχου που εχει....ειναι επιστημονας για εμενα....

ναι εκει στο μενιδι παει η αδερφη μου παρα πολυ καλος δυστηχως ειχα αλλο γυναικολογο αν τον ειξερα απο την αρχη σαυτον θα πηγενα με κλειστα ματια.

εχω παει....μιλησαμε κ μου εδωσε δυναμη....(δεν το εχασα το μωρο αλλα εκανα διακοπη στον 5ο.καθαρα λαθος του προηγουμενου γιατρου).γεννησε πριν 3 μηνες η αδελφη μου σε αυτον κ ειναι πολυ ευχαριστημενη σε ολα....για μενα αφου περασα 4 γιατρους κατεληξα σε αυτον γιατι ειναι επιστημονας....ελπιζω να μου πανε ολα καλα....

Εμενα ο γυναικολογος μου με ειχε στειλει σε εναν πολυ καλο στη Β.Σοφιας,Πλουταρχο Κουρτη τον λενε!Με ξεψαχνιζε μιαμιση ωρα,χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος!Ειναι πολυ αναλυτικος!Σε ολες ετσι κανει!

Για να βρω ραντεβου ειχα παρει 20 μερες πριν,εχει πολυ κοσμο!

Με το καλο το μωρακι σου!Ολα να πανε τελεια :) !

Εγώ έχω γυναικολόγο στην Λαμψάκου,αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ραντεβού για την β' επιπέδου,και την έκανα στο Μητερα.Επίσης πολύ καλή δουλειά.Τρομερός ο γιατρός,1 ώρα και 45 λεπτά με ξεψάχνιζε,κι επειδή η μικρή μου ως γνωστόν είναι λίγο δύστροπη,με έστειλε και στο κυλικείο να φάω ένα γλυκό για να γυρίσει,για να δούμε την καρδούλα της.Συνολικά 3 ώρες ασχολήθηκε μαζί μου.

Όπως και να χει,εύχομαι ολόψυχα να έχεις το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα!

και εγω στον κιτμιριδη θα παω μου εδωσε το τηλ η ραφαελ και οταν τον πηρα τηλ να του πω την περιπτωση μου χωρις να με ξερει με πηρε μετα απο λιγο τηλ καθησε και ακουσε μεσο τηλεφωνου και μαλιστα δεν μου ειπε αν δεν σε δω δεν μπορω να πω τιποτα,και επειδη μενω σε επαρχια μου ειπε μην ταλαιπωρησε οταν ξαναμεινεις εγκυος τοτε να ερθεις...

Εγώ στον Μαλιγιάννη στο Έμβρυο στο Κολωνάκι την έκανα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, έχει μηχανίματα πολύ σύγχρονα . Το λέω γιατί πχ το μωρό το βλέπει όπως κ να έχει κάτσει καθώς κ τον τράχηλο τον μετράει από πάνω ενώ πολλοί άλλοι κάνουν κολπικό.Είναι κ πολύ έμπειρος (είναι γεννετιστής-ασχολείται καθαρά με ανάπτυξη εμβρύων) κ εξετάζει κ εσένα για σημάδια προεκλαμψίας.

Όσον αφορά την ξεπέτα που λέτε πιστεύω ότι παίζει ρόλο η εμπειρία του γιατρού, το μηχάνημα κ τον άν θα δει κάτι ύποπτο. Εμένα με εξέτασε 20-25 λεπτά αλλά δεν αισθάνθηκα ότι με ξεπέταξε.Αν τα είδε όλα τι να κοιτάει 1 ώρα? Τώρα υπάρχει κάτι πιστεύω ασχολούντε πολύ ώρα .Το κόστος είναι αρκετό.180€.

Επίσης από γνωστή μου στην Πάτρα ξέρω ότι χρειάστηκε επανεξέταση-β γνώμη κ τη στείλανε εκεί κ γενικώς τον θεωρούνε κορυφή....

Τώρα δεν τον έχω κ τίποτα μην παρεξηγηθώ, ότι νομίζεις καλύτερο κάνε...

konna, εγω δεν μενω αθηνα και επειδη εχω ταλαιπωρηθει πολυ θελω να παω σε ενα πολυ καλο γιατρο και ας ειναι ακριβός στην τιμη.ο γιατρος μου ειπε να παω στον μαλλιγιαννη αλλα εγω θελω να βεβαιωθώ.

στο τελος της εξετασης δινει αποδειξη?γιαι πολλοί είναι αυτοι που δεν δίνουν και ερχομαι σε δυσκολη θεση να ζητησω... :blush:

Nastazia έγραψε:

konna, εγω δεν μενω αθηνα και επειδη εχω ταλαιπωρηθει πολυ θελω να παω σε ενα πολυ καλο γιατρο και ας ειναι ακριβός στην τιμη.ο γιατρος μου ειπε να παω στον μαλλιγιαννη αλλα εγω θελω να βεβαιωθώ.

στο τελος της εξετασης δινει αποδειξη?γιαι πολλοί είναι αυτοι που δεν δίνουν και ερχομαι σε δυσκολη θεση να ζητησω... :blush:

K εγώ εκτός Αθήνας μένω ;) το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει χρόνο αναμονής 30 λεπτά με 1 ώρα. Βέβαια από όσο ξέρω κ οι φίλες σε Ιασώ κ Μητέρα που έκαναν περίμεναν ώρα. Για την απόδειξη σε ρωτάει αν θέλεις αν πεις όχι σου λέει ότι στοιχίζει λιγότερα, νομίζω 150-160. Κ με απόδειξη έδωσα 180 για β επιπέδου κ 190 στην αυχενική.

Παντως μου άρεσε ότι μας εξηγούσε μόνος του τι έβλεπε...

Και εγω στο μαλιγιαννη πηγα και γαι αυχενικη και για β επιπεδου...πραγματικα ο ανθρωπος ειναι κορυφη..ετυχε να μιλησω με αλλες φιλες μου μαμαδες και μου ειπαν μην κανεις καμια βλακεια και δεν πας εκει ειναι εγγυηση.πηρα και dvd.

Εγω πηγα στο Μαλλιγιαννη και στον Παναη και στη δευτερη εγκυμοσυνη που εχασα τελικα το μωρακι!Η γνωμη μου ειναι οτι ναι μεν ειναι καλος γιατρος,αλλα σαν ανθρωπος ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!Σε αυτη την εγκυμοσυνη μου και ενω ειχα δει το μωρο 5 μερες πριν την αυχενικη και ηταν καλα,παω σε προγραματισμενο υπερηχο στον μαλλιγιαννη.Μπαινω μεσα μου ακουμπαει τον υπερηχο και μου λεε騨τα πραγματα δεν ειναι καλα το μωρο δεν εχει καρδιακη λειτουργια!Οπως καταλαβαινετε αρχιζω να κλαιω και το μονο που εκανε ειναι να κλεισει την πορτα και να με βαλει σε ενα δωματιο ενα επι ενα για να μην ακουγομαι ΧΩΡΙ΅Σ να μου δωσει καμμια σημασια!!!!!ΤΟ κερασακι στην τουρτα ηταν οτι μου ειπε 180 με αποδειξη 120 χωρις!!!!Αισθανθηκα πολυ ασχημα γιατι δεν με σεβαστηκε ουτε σαν ανθρωπο,ουτε σαν συναδελφο,αλλα κυριως ουτε σαν μανα που μολις εμαθε οτι το παιδι της δεν ζει!!!Λυπαμαι πολυ γιατι ο καλος γιατρος δεν ειναι αυτος που εχει μονο γνωσεις και εμπειρια αλλα αυτος που ενδιαφερεται για τους ασθενεις του και δεν τους βλεπει μονο ως χρημα!!! :(

Κοριτσια γεια σας και απο μενα παρακολουθησα τη συζητηση και ενδιαφερομαι καποια απο εσας να μου στειλει τα στοιχεια του Κου.Κιτμιριδη. γιατι θελω να κανω τον μεγαλο υπερυχο εκει.αν δεν κανω λαθος στο μενιδι ειναι το κεντρο του? Α να σας πω οτι ειμαι απο θεσ/νικη και θα κατεβω στην Αθηνα για 3 μηνες λογω της δουλειας του αντρα μου και οπως καταλαβαινεται σε 3 με 4 βδομαδες θα πρεπει να κανω τον μεγαλο υπερυχο μιας και ειμαι 18 εβδομαδων.

Ελπιζω να ειναι καλος ο γιατρος γιατι εχω χασει αδικα ενα μωρο σχεδον στο τελος της εγκυμοσυνης λογω λαθος γιατρου.

Σας ευχαριστω πολυ!!! :)

ran μου χαρηκα πολυ...δεν ηξερα οτι εισαι εγκυουλα με το καλο...εγω παω σε αυτον κ τωρα θα ξεκινησω προσπαθειες..ειναι τελειος μου φερθηκε παρα πολυ καλα...αν ερθεις αθηνα θα χαρω πολυ να γνωριστούμε...σου στελνω pm.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι, αυτό με το νοσοκομειακό είναι καλή λύση, επειδή κιόλας είναι καλύτερα μηχανήματα και δεν έχουν τόσο το ρίσκο να οδηγήσουν σε υπερπαραγωγή ή σε μείωση του γάλακτος, όπως πιο φτηνά θηλαστρα του εμπορίου.  Εμείς επειδή εν τέλει ανέλαβα εγώ εξολοκλήρου τον θηλασμό, είπαμε ότι ο μπαμπάς θα αλλάζει πάνες το μωρό, θα το κάνουμε μπάνιο μαζί αλλα θα το νανουριζει ο μπαμπάς όταν χρειάζεται. Τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμόταν στο στήθος μου 😅 Αργότερα, ναι καλό είναι να συνηθίσει και λίγο το μπουκάλι, γιατί εμάς όντως δυσκολεύτηκε να το βρει όταν έκοψα τον θηλασμό και περάσαμε σε μπουκάλι... Και ήταν 1 έτους... Μας το είχαν πει και οι μαίες στα δικά μου μαθήματα, ότι βοηθάει γενικά να έχει μια επαφή με μπουκάλι. Αλλά γενικά και αυτό είναι σε κάθε μωρό. Οπότε, θα δείτε το δικό σας μωρό πώς θα τα πάει και θα αποφασίσετε. 
    • Εγώ είχα πάει σε μαγαζί κι έκανα λίστα. Είχα βάλει πράγματα που θέλω, τα οποία θα αγόραζα έτσι κι αλλιώς άμα δεν μου τα κάνανε δώρο. Οπότε όσοι με ρωτούσαν τι θα ήθελα, τους έλεγα πάτε εκεί έχω λίστα.  Μια φίλη μου μαία μου πήρε δώρο θηλαστρο. Εγώ δεν το χρησιμοποίησα τόσο πολύ, επειδή δεν έβγαινα τόσο συχνά εκτός σπιτιού. Επίσης δυσκολεύτηκα πολύ να βγάζω γάλα με το θηλαστρο, επειδή ο δικός μου θηλαζε ανά μιάμιση ώρα για 7 λεπτά, οπότε δυσκολευομουν σε αυτό το σύντομο διάστημα να κάτσω να βγάλω γάλα. Το έκανα όταν έπρεπε να λείψω ή για να ταΐσει ο άντρας μου το βράδυ μπας και κοιμηθώ εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε περισσότερο όταν πήγαινα να πάθω μαστίτιδα.   Άμα επιστρέψεις σε δουλειά ή πρέπει να λείψει για πάνω από 3-4 ώρες από το σπίτι, καλό είναι να το έχεις. 
    • Καλά, εμετός το σχόλιο! Ναι, οι γυναίκες κάθονται και βάζουν τα κλάματα με τις λεχωνες... 🙄 Άσε που πιο ψύχραιμες γυναίκες από τις μαίες δεν έχω δει.. αλλά για τις μαίες ποτέ κανείς δεν λέει τίποτα... 😒 Καλά, δε θα ρωτήσω από που έκανε αυτή τη στατιστική μελετη... αλλά προφανώς και δεν θα υπάρχουν αρκετές άμα όλοι αυτοί οι άντρες τους κάνουν μπουλινγκ... 😒
    • Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...