Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!

Recommended Posts

ΠΡΟΧ8ΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΣΟΥΝ 2 ΗΜΕΡΟΝ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ? ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΧΘΕΣ..ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ!! ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!ΟΣΟ ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΜΟΥ 8Α ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!ΝΑ ΤΑ 1000ΣΕΙΣ.....ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!! :):P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koriτσακι μου να τη χαιρεσαι τη μπουμπου σου να ειναι παντα γερη.....παντα ευτυχια και αγαπη ευχομαι και καλη χρονια να εχουμε....

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

Να την χαίρεστε!

να την καμαρώνετε πάντε υγιή,ευτυχισμένη και χαρούμενη.

Περνάει γρήγορα ο καιρός... ;)

Φιλιά στην εορτάζουσα :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...