Μετάβαση σε περιεχόμενο

thelw oso tpt na ginw manoula!!alla akoma tipota!


Recommended Posts

geia sas koritsakia kai pali!!xronia polla se oles kai na exoume mia kali xronia!!perasan 9 mines prospathiwn kai akoma tpt!!kathe mina vlepw sumptwmata kai apla mou rxete periodos!!i kounada mou egguos i sunifada mou egguos i kolliti mou egguos hehe xerwmai poli giautes ma mesa mou upoferw giati se mena den sumvenei!!zw me poli xara tis eggumosines tous ma den vlepw tin diki mou!!exw apovalei pia kai anxos kai ola denexw orexi gia tpt me exei parei apo katw!!giati oxi se mena??auto to mina euxomai na ginei to thauma perimenw stis 12 elpizw na dw ena thetiko test!!den exw katholou stathero kuklo ara den mporw na upologisw gonimes meres opote prospathw kathimerina!!euxomai o theoulis na mou dwsei to dwro pou thelw kai se mena kai se oses to potheite!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κέλυ 24 καταρχήν μην σε παίρνει απο κάτω!τίποτα δεν χάθηκε ακόμα,είσαι στην αρχή αυτό να σκέπτεσαι και εξάλλου το να αποκτήσεις ένα μωράκι δεν απαιτεί πολύ υπομονή και μερικές φορές προσπάθεια;το αξίζει νομίζω και το αξίζεις και εσύ!και εγώ δεν είχα σταθερό κύκλο αλλά έμεινα έγκυος!στις μέρες μας όλα πραγματοποιούνται και όλα γίνονται με πολύ ή λιγότερη προσπάθεια απο κάποιες...να σκέπτεσαι θετικά και σύντομα θα γίνεις μανούλα,εδώ κορίτσια που προσπαθούσαν χρόνια και με πολλές δυσκολίες και τα κατάφεραν.Συνέχισε την προσπάθεια και μην απογοητεύεσαι.Καλή χρονιά και εύχομαι να σου φέρει γρήγορα ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κελυ χαλαρωσε ασε των αυτο σου ελευθερο μην σκεφτεσαι τιποτα και συντομα θα γινεις μανουλα. σου ευχομαι το 2010 να σου φερει ενα μωρακι, καλη χρονια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου μην στεναχωριέσαι! να σκέφτεσαι θετικά! πάντα θετική σκέψη!

Επίσης θα σου δωσω μια σημβουλή μεσα απο την δική μου εμπειρία... αν νιώθεις κομμάτια ψυχικά απο την αναμονή κάντε ενα δειάλημμα και πες ενα τριμηνο δεν θα μετραω μερες, δεν θα με νοιαζει να δω γόνιμες, δεν θα κάθομαι στο κρεβατι μετα για να μην φύγουν τα υγρά κλπ.. τα εχω περάσει....εμεις καναμε 1 χρόνο! οταν χαλάρωσα ήρθε!και μάλιστα σε περίοδο με τρελλή δουλειά και λίγες επαφες με τον άντρα μου!

κάνε ένα δειαληματάκι και βρες αυτό που είχες πριν με τον αντρα σου! θα σε βοηθησει να συννεχίσεις μετα! ταπεινή μου γνώμη παντα !

φιλακια και σου εύχομαι το 2010 να είναι η χρονιά σου γλυκειά μου!!!!

"think positive"

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Κέλλυ.Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.Αυτό το έτος θα με κάνει-ελπίζω-μανούλα.Προσπαθώ απο το 2000 για παιδάκι και όμως το πολυπόθητο δώρο θα έρθει τριπλό μετά απο 10 χρόνια αναμονής!

Η ιστορία μου μεγάλη.5 εξωσωματικές,2 αποτυχημένες εγκυμοσύνες(η πρώτη με φυσικό τρόπο),άγχος σε σημεία τρέλας,απόλυτη παραίτηση.Είχα φτάσει σε σημείο να κάνω τεστ εγκυμοσύνης κάθε μήνα ενώ είχα συμπτώματα περιόδου.

Δε ξέρω αν πραγματικά έχεις άγχος αλλά εμένα μου ακούγεσαι αγχωμένη :blush:

Έμεινα έγκυος στην 5η προσπάθεια ενώ ήμουν σίγουρη πως δεν θα γίνω μαμά.Δεν με πείραζε.Έλεγα δεν κάνουν μόνο τα παιδιά την ευτυχία.Έχω τον άντρα μου,είμαστε καλά,κάνουμε τα ταξίδια μας,φτιάξαμε το σπιτάκι μας,βγαίνουμε...Είχα πειστεί πως και να μην έρθει το παιδί θα είμαι απόλυτα ευτυχισμένη(στροφή 360ο δηλαδή!!!).Ταρακουνήθηκα μετά απο ένα ατύχημα του άντρα μου .Τότε κατάλαβα οτι το παιδί δεν είναι το παν.

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν και θα έρθει.Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν,σταμάτα να μετράς γόνιμες μέρες,πήγαινε ένα ταξιδάκι.Σε όλα αυτά όμως μη σκέφτεσαι το παιδί,σκέψου μόνο να περνάτε καλά.Θα έρθει τη στιγμή που δε το φαντάζεσαι!

Εμείς καθυστερήσαμε τόσα χρόνια μόνο λόγω άγχους!Σωματικά κανένα πρόβλημα,οι εξετάσεις τέλειες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι πραγματικα πιστευω οτι μεσα στο 2010 θα μας ανακοινωσεις την εγκυμοσυνη σου....θα σου ερθει εκει που δεν τ περιμενεις καθολου αρκει να μην το εχεις στο μυαλο σου....ευχομαι λοιπον να μας πεις γρηγορα τα ευχαριστα....φιλακια πολλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ;) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙ! :laugh: ΑΣΕ ΠΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΒΡΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙΙ...... ΟΧΙ ΣΕΞ, ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kelly mou mh to vazeis katw...k egw prospa8w gia mwraki panw apo 1 xrono me mia apovolh sto istoriko mou.ka8e mhna pernaw ta idia me sena.den eisai monh sou.va8ia mesa mou omws 3erw pws ola 8a pane kala! :P

na exoume mia teleia xronia me polla euxarista nea!!!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχουν δικιο κελλυ μου...απο δικη μου εμπειρια δεν θελει αγχος ..εχω ακουσει χιλιαδες ιστοριες που οταν θεωρητικα "τα παρατησαν"το θαυματακι η τα θαυματακια ηρθαν πολυυυ γρηγορα...ευχομαι το 2010 να ειναι το τυχερο σου ετος οπως για πολλες απο εμας...το νιωθω οτι το 2010 θα ειναι τυχερο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κελυ μου,υπομονη και αισιοδοξια!κι εγω στην ιδια φαση ειμαι!Θα έρθει κοριτσάκι μου,καποια στιγμη θα ερθει κι επειδη αυτη η στιγμη μπορει να ερθει γρηγορα αλλα μπορει και λιγο πιο αργα πρεπει απλα να χαλαρωσουμε και να ζησουμε το τωρα.εγω ειμαι μελοσ στο μαμμυ εδω και 18 μήνες απο τοτε δηλαδη που αποφασισα πως θέλω ενα μωράκι,απο αυτουσ τουσ 18 μηνεσ μόνο τους 5 προσπαθησα γιατι ο αντρας μου ελειπε στο εξωτερικο κι οταν καποια στιγμη ηρθε επαθε διαστρεμμα κι επινε ενα σωρο φαρμακα και δεν ηταν οτι καλυτερο για ελευθερο σεξ κι ετσι αλλοι 2 μηνεσ οφ.Με λίγα λόγια θέλω να σου πω πως κι εγω το θελω τοοοσο καιρό κι ακόμη τίποτε.Ελπίζω όμως....

Καλή χρονιά κι η κλασικη ευχή του χρόνου μ ενα μωράκι!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...