Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πολυ ομορφο κ συγκινητικο!!! :)

για να μαθουμε εμεις οι ηδη μανουλες κ οι μελλουσες τι βλεπουν τα παιδακια μας οταν εμεις νομιζουμε οτι δεν βλεπουν!!!

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα . . .

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,σε είδα να κρεμάς την πρώτη μου ζωγραφιά επάνω στο ψυγείο, και αυτομάτως ήθελα να ζωγραφίσω και άλλη.

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,σε είδα να ταΐζεις μια αδέσποτη γάτα, και έμαθα ότι ήταν καλό να είσαι καλός με όλα τα δημιουργήματα Του Θεού.

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,σε είδα να φτιάχνεις το αγαπημένο μου κέικ, και έμαθα ότι τα μικρά πράγματα, μπορεί να είναι πολύ σημαντικά πράγματα στην ζωή.

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,σε άκουσα να λες μια προσευχή, και ήξερα ότι θα υπήρχε ένας Θεός που πάντα θα μπορούσα να του μιλήσω και έμαθα να πιστεύω στον Θεό.

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,σε είδα να φτιάχνεις ένα γεύμα και να το πηγαίνεις σε ένα φίλο που ήταν άρρωστος, και έμαθα ότι όλοι πρέπει να φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον.

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,σε είδα να δίνεις τον χρόνο σου και τα χρήματα σου για να βοηθήσεις ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα, και έμαθα ότι αυτοί που έχουν κάτι πρέπει να δίνουν σε αυτούς που δεν έχουν.

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,είδα πώς χειριζόσουν της υποχρεώσεις σου ακόμα και όταν δεν αισθανόσουν τόσο καλά, και έμαθα ότι πρέπει να γίνω υπεύθυνος όταν μεγαλώσω.

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,είδα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια σου, και έμαθα ότι καμιά φορά ορισμένα πράγματα πονάνε, αλλά είναι καλό να κλαις.

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,είδα ότι νοιαζόσουν και ήθελα να είμαι όλα όσα θα μπορούσα να είμαι.

.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,πήρα ζωής μαθήματα που έπρεπε να μάθω για να είμαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος σαν μεγαλώσω.

.

Όταν έσυ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,σε κοίταξα και ήθελα να σου πω «Ευχαριστώ για όλα τα πράγματα που είδα, όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα»

.

Ο κάθε ένας από μας , διαβάτης , και οδοιπόρος της ζωής , μητέρα ή πατέρας , πάππους ή γιαγιά, συγγενής ή φίλος , επηρεάζουμε την ζωή ενός παιδιού. Ας την επηρεάσουμε όσο πιο τρυφερά και όμορφα μπορούμε , για να δούμε μια μέρα το μπουμπούκι μας ν΄ ανθίζει και να ομορφαίνει τη ζωή !

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,σε είδα να ταΐζεις μια αδέσποτη γάτα, και έμαθα ότι ήταν καλό να είσαι καλός με όλα τα δημιουργήματα Του Θεού.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,σε άκουσα να λες μια προσευχή, και ήξερα ότι θα υπήρχε ένας Θεός που πάντα θα μπορούσα να του μιλήσω και έμαθα να πιστεύω στον Θεό.

Ο κάθε ένας από μας , διαβάτης , και οδοιπόρος της ζωής , μητέρα ή πατέρας , πάππους ή γιαγιά, συγγενής ή φίλος , επηρεάζουμε την ζωή ενός παιδιού. Ας την επηρεάσουμε όσο πιο τρυφερά και όμορφα μπορούμε , για να δούμε μια μέρα το μπουμπούκι μας ν΄ ανθίζει και να ομορφαίνει τη ζωή !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ο γιατρός πιθανόν να μου πει ότι ισχύουν αλλα όρια για την εγκυμοσύνη και ελπίζω δλδ...την Παρασκευή θα πάω κ θα σας πω... πάντως θεωρητικά κ βάση των ορίων είμαι πάνω από τα όρια ...μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες...γνκ όμως γνωρίζω ότι έχουν ρίξει τα όρια...κ στη χοληστερίνη πχ κλπ...
    • Τι κάνετε κορίτσια εγώ πήγα έκανα την εξέταση σήμερα που είχα υπέρηχο μαστού .. με πήρε λίγο από τα μούτρα εκεί ο γιατρός που πήγα έγκυος να κάνω την εξέταση αυτήν αλλά τέλος πάντων όλα καλά μου είπε … εσείς τι κάνετε; 
    • Εγώ, να σας πω την αλήθεια, επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη τον πρώτο καιρό ταλαιπωρήθηκα πολύ με τον θηλασμό, δεν είχα το μυαλό να σκεφτώ τις ραγάδες. Έβαζα μόνο την ειδική κρέμα στην τομή της καισαρικής και τις κρέμες για το στήθος. Τώρα αναλόγως πώς θα πάει. 
    • Σου έχει πάντως και 5€ έκπτωση στην πρώτη παραγγελία!! 🤣🤣 Εντάξει tragic όπως λέει και ο φίλος από τη διαφήμιση..😂 Καλά όχι ότι εδώ είναι φθηνότερα μιλώντας και με αναλογίες μισθών φυσικά.. μακράς διάρκειας νομίζω είναι όλα σχετικά τύπου όμως διάρκεια κανά 2βδομαδο - όχι έτος.. από bio αγοράζω προσωπικά ένα συγκεκριμένο γιαούρτι και ένα συγκεκριμένο τυρί που έχουν πολύ λίπος και της αρέσουν για την μικρή που μου έχει πέσει και άλλο στις καμπύλες.. γενικότερα όμως αυτά τα παίρνω από το σούπερ γιατί είναι όντως πανάκριβα, συγκεκριμένα παίρνω τύπους τυριών που φτιάχνονται αποκλειστικά από αιγοπρόβειο όχι παραλλαγές τυριών που φτιάχνονται από αγελαδινό κανονικά.. τύπου γραβιέρα πχ, ανθότυρο, φέτα, κασέρι, φρέσκια μοτσαρέλα βουβαλισια, στακοβουτυρο κ.α.. έχω δώσει όμως και cottage & τριγωνακια (τύπου lavas quiri) και κρέμα τυρί & κρέμα γάλακτος που αυτά ήταν αγελαδινα.. για αυτό λέω όσο μπορώ και εγώ - στο μέτρο του δυνατού πάντα..! Εννοείτε ότι προορίζεται για το κατσικάκι που όμως μιλώντας καθαρά από μέγεθος ζώων, το ένα φτάνει το πολύ 100 κιλά ενήλικο ενώ το άλλο 700.. 🙃 αυτό βέβαια χωρίς να αναφέρουμε και τις πρόσθετες ορμόνες που βάζουν στο αγελαδινό γάλα.. σκέψου όμως τις διαφορές στις ανάγκες αυτών των μωρών θηλαστικών για να φτάσουν το ανάλογο ενήλικο μέγεθος που εμείς πίνουμε το γάλα τους.. Εντάξει όμως δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας αν δεν έχεις εύκολη πρόσβαση σε κατσικίσιο.. κάνουμε το καλύτερο δυνατόν σύμφωνα και με τις δυνατότητες μας.. δεν χρειάζεται αυτόμαστίγωμα ειδικά όταν κάτι είναι πέρα των δυνατοτήτων μας.. αρκετές τύψεις έχουμε ήδη ως γονείς καθημερινά.. https://share.google/f3QN4ZGTZtY3Fdn0Y
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...