Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΙΠΙΛΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΙΠΙΛΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΙΠΙΛΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ.

  • 1 year later...
Δημοσίευση

EMENA ΠΑΛΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ?

Δημοσίευση

ψηφιζω πιπιλα, κοβεται πιο ευκολα.του την εμαθα στον 5ο μηνα μονο κ μονο για να σταματησει να πιπιλαει το δαχτυλο.σταματησε το δαχτυλο κ πιπιλα παιρνει μονο το βραδυ για νανουρισμα.

Δημοσίευση

εμενα παλι ο δικος μου πηρε πιπιλα 2 μηνων σχεδον οταν μια μερα μεγαλης γκρινιας αφου τα ειχα δοκιμασει ολα του εδωσα και την πιπιλα(που πραγματικα δεν ειχα σκοπο να το κανω και δεν φαινοταν οτι θα την επαιρνε και ποτε)

καποια στιγμη επιασε και το δαχτυλο(πιπιλισμα)αλλα το σταματησε σχεδον αμεσως

τωρα πια η πιπιλα ειναι μονο για τον υπνο και μεχρι να κοιμηθει μετα την βγαζει(μεγαλωσε και εχει αλλα να ασχοληθει και να βαλει στο στομα του χεχε)

αγορακι μου οταν βαζουν οοοολα τα δαχτυλακια και οοοοολο το χερακι στο στομα ειναι αρχη για δοντακια....υπομονη....

Δημοσίευση

Απο πιπιλες δεν ξερω γιατι δεν πηρε ποτε αλλα απο δαχτυλο ουουουουο...Ανα καιρους οταν βγαζει δοντια τοτε το θυμαται το δαχτυλο..Στην αρχη εβαζε ολο το χερι μετα μονο το δαχτυλο αλλα και αυτο σε περιοδους μονο οταν εχει φαγουρα στα ουλα..Για πιπιλα βραδυνη εχει το β..ζι :blink: ανατομικη και ευκολοχρηστη :P φτυνεται ευκολα και ερχεται μονη της οταν την ψαχνεις :woohoo:

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

αγορακι μου οταν βαζουν οοοολα τα δαχτυλακια και οοοοολο το χερακι στο στομα ειναι αρχη για δοντακια....υπομονη....

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΕΣ ? ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ...ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΟΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ :laugh: :laugh: :laugh:

  • 5 months later...
Δημοσίευση

κοριτσια προβλημα!!!

εχω διδυμα αγορι-κοριτσι 5,5 μηνων. απο την αρχη χρησιμοποιησαμε πιπιλες, κυριως για το μπεμπη που ειναι ο πιο ανησυχος και γκρινιαρης. μαλλον ομως καναμε το λαθος να την πολυχρησιμοποιησουμε, αλλα δεν μπορουσαμε να κανουμε αλλιως. εχει 2-3 βδομαδες που ο μπεμπης μας ξυπναει 5-10φορες τη νυχτα για να του βαλουμε πιπιλα. δεν ανοιγει καν τα ματια του. μονο φωναζει. και δεν ειναι κλαμα πεινας.αυτο το μαθαμε καλα με τον φαταοιλα μας. μολις του βαζουμε πιπιλα κανει σα να μην εγινε τιποτα. αλλα δεν αντεχουμε αλλο. μολις φψναξε τρεχουμε μην ξυπνησει και τη μπεμπα. κοιμουνται μαζι σε δικο τους δωματιο απο 3μηνων. τοτε δε μας ξυπνουσε.

σκεφτηκαμε να τον βαλουμε μονο σε αλλο δωματιο και να τον αφησουμε να κλαιει. δε θα το κοψει το συνηθιο σε καμια βδομαδα;;;

εχετε καμια ιδεα να μας προτεινετε;;;

  • Απαντήσεις

    • @Tinasardin8689 καλά αποτελέσματα!! Πότε περιμένεις να βγουν ;
    • Λογικά τοτε αφού την έκανες τώρα δεν θα σε βάλει και αργότερα να την κάνεις 
    • Όχι,έκανα κανονικά..Μ πήρε το νηστείας,ηπια το ζαχαρονερο έμεινα εκεί..δεν επιτρεπόταν τπτ εκτός από νερό κ ανά μια ώρα αιμοληψια...
    • Χαχα ωραία τα unicorn babies ✨🌸 Λοιπόν εδώ η μικρή 2μηνων + κάτι ημερών πια, τη νύχτα είναι όπως ήταν ο δικός σας! 2-3 αφυπνίσεις και γενικά καλά πάει για την ώρα.  Το θέμα είναι την ημέρα που θα πρέπει να δοκιμάζω διάφορα για να κάνει τα naps της και ότι πλέον παρατηρήσαμε ότι για να την πάρει ο ύπνος ξεσπάει για κάποια ώρα σε κλάμα. Ενδεχομένως να περνάει και το λεγόμενο purple crying τώρα γιατί πραγματικά γίνεται μελιτζανι όταν κλαίει 😟😅. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσω τη διαδικασία με θηλασμό χαλάρωση στο κρεβάτι κατά τις 8 και τελικά να την πάρει με τα κλάματα κλπ στις 9+ με 10 ο ύπνος μια και καλή. Πρόγραμμα εννοείται στη φάση που είμαστε δεν παίζει αλλά φροντίζουμε χαμηλά φώτα από τις 6 και μετά και απλά φροντίζω το πρωί μέχρι τις 8+ να χει σηκωθεί για την ημέρα να θηλάσει και να κάνει το πρώτο nap της μέρας. Από τον 4ο και μετά θα βάλω κανονικά πρόγραμμα αν και με το sleep regression δεν ξέρω πως θα πάει.  Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το κλάμα πάντως, δηλαδή ακούω κάτι φίλες να λένε ότι το μωρό τους νυσταζε και απλά κοιμόταν, και μου φαίνεται εξωπραγματικό! Εμείς παλεύουμε για να κοιμηθεί με όσο λιγότερο δράμα γίνεται 🤣 Αλλά και πάλι ελπίζω πως θα αλλάξει αυτό! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...