Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξερει καμια απο ονειρα;

Recommended Posts

Κοριτσια μου

αυτες τις μερες βλεπω διαρκως θανατικα

στα 2 πρωτα εχω δει την γιαγια μου την πεθαμενη να τσακωνομαστε

την επομενη μερα ειδα τον πεθαμενο παππου μου να ειναι μεθυσμενος σε μια εκκλησια και να προσπαθω εγω να του μιλησω και αυτος να με βριζει και να με διωχνει

και εχθες ειδα ενα μικρο κοριτσακι που δεν το ηξερα να περνει διαφορετικο δρομο απο οτι εγω και εγω να αναρρωτιεμαι τι θα γινοταν αν διαλεγα τον αλλο δρομο και αμεσως μετα το κοριτσακι το πατησε αυτοκινητο και μαλιστα πολυ ασχημα.

Αν θελετε παραπανω πληροφοριες για τα ονειρα πολυ ευχαριστως να σας τις δωσω

αν και δεν τα πολυπιστευω

εχω αρχισει να ταραζομαι καθε βραδυ να βλεπω θανατικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το σκεφτηκα κι εγω για το αγχος

αλλα δεν θα ελεγα οτι ειμαι παραπανω αγχωμενη απο τις αλλες μερες

και οχι δικο μου ανθρωπο προσφατως δεν εχω χασει.

μα δεν ειναι περιεργο;

καθε μερα;

αφου σημερα εχω αγωνια για τι θα δω!

marker μου ουτε εγω πολυπιστευω στα ονειρα...εκτος κ αν ειναι πολυ συνταρακτικα :dry:

πριν ενα μηνα η μαμα μου ειδε την νεκρη προγιαγια μου να της μιλαει κ να μην μπορει ν'ακουσει αυτα που της ελεγε :( το επομενο μεσημερι εμαθε οτι μιας γνωστη της το κοριτσακι εχει λευκαιμια κ θα πεθανει(15 χρονων :( )....

δεν θελω να σε τρομαξω :blush: ισως τα δικα σου να μην σημαινουν κατι...ισως ομως κ να σημαινουν :unsure: δεν ξερω..

οπως ειπε κ η τρισευτυχισμενη μπορει να εχεις πολυ αγχος κ να βλεπεις τοσο ''αγωνιωδη'' ονειρα....αλλα μια επιφυλαξη την κρατας κ προσεχεις λιγο παραπανω....

παντως βρηκα αυτο το link...μπορει να σε διαφωτισει...

ομως μην φοβασαι κ μην ανησυχεις....κ γω εχω δει παρα πολλα τρομακτικα ονειρα κ δεν εχουν βγει(δοξα το θεο!)

http://www.ονειροκριτησ.gr/?s=%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%82

αχ δεν το εμφανιζει ε??? :( περιμενε θα κανω επικολληση σε ολο το αρχειο!! ;)

Νεκρός Πεθαμένος

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν νεκρό, αυτό σημαίνει καλό για σάς και για την οικογένειά σας. Αν δείτε έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, τον δείτε όμως νεκρό, αυτό σημαίνει μακροζωία γι’ αυτόν και πως θα μάθετε ευχάριστα νέα γι’ αυτόν. Αν ο νεκρός που θα δείτε είναι πατέρας σας ή μητέρα σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους σας. Αν δείτε νεκρό ένα νεαρό άτομο, σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρο θα παντρευτεί. Αν δείτε νεκρό τον εαυτό σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Αν δείτε νεκρό κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς. Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, αν σας λεει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν δείτε τους νεκρούς γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε. Αν δείτε έναν νεκρό ήδη συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα Θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο. καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί. Αν δείτε ήδη νεκρό συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του γιa ταξίδι. Αν δείτε πως ασπαζόσαστε, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις. Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί.

ΕΝΑ θα σου πω μην ανχωνεσαι με αυτα που βλεπεις, το οτι οι νεκροι που βλεπεις δεν θελουν να σου μιλησουν ειναι καλο σημαδι, δεν θα παθεις κατι κακο σε διωχνουν απο μακρυα τους, οπως και ο δρομος που δεν πηρες και σωθηκες, απλα προσεξε αυτες τις μερες μην κτυπησεις η σε ταραξη κατι αλλα το συγουρο ειναι οτι καποια στεναχωρια η επιπολαιο χτυπημα δεν προκειται νβα ειναι κατι σοβαρο

Συνήθως αστειεύομαι με τα όνειρα αλλά θα σου αναφέρω την ταπεινή μου άποψη...

Κάνε φιλανθρωπία...ή κανένα τρισάγιο στους πεθαμένους...

Οι νεκροί μας έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας...

καλημερα κ καλη χρονια εγω καποτε ειχα δει ενα ονειρο κ τρομαξα τοσο που σηκωθηκα απο το κρεβατι :unsure: το συζητησα μ'ενα ατομο που εμπιστευομαι πολυ κ μου ειπε να μην το σκεφτομαι, ευτηχως δεν μου ειχε συμβει τιποτε, απο τοτε οτι κ να δω δεν λεω τιποτε δεν το σχολιαζω κ ετσι δε μου βγενουν.....καλο ειναι κατα τη γνωμη μου να μην το ψαχνουμε κ να μην το σχολιαζουμε αν γινεται... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...