Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• ααα..αρα να ρωτήσω και εγώ την παιδίατρο... θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος όμως! να το συνεχίσω 🤷
    • @Kiddoμιυ ν μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Αν ήταν ο γιατρός θα σ ελεγε! Αλλωστε σε δυο βδομαδες μπαίνεις στο μήνα σ!!! Μια χαρά θα πάνε όλα!!! Είμαι σίγουρη!! 🧿🙏 και λίγο μικρούλια ν βγει ν μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Όλα τα μωρα μετά γίνονται θρεφταρακια🤭  οσον αφορά το κορίτσι που ρώτησε για καροτσι , δν θυμάμαι όνομα !!  να πω πως μένω σε πόλη, με πολλά θέματα στα πεζοδρόμια , και γενικά πολύ πλακόστρωτο είτε εδώ είτε στο χωριό τ άντρα μ είτε στην πόλη μ!!! Πηραμε το bailus της cybex  μαζί με το i-size cloud με τους ανταπτορες που κουμπώνει στο καροτσι!!! Είναι ελαφρύ και πολύ ευκίνητο!!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια μ!!! Σας διαβάζω γενικά αλλά δν προλαβαίνω ν απαντησω σε καμία ξεχωριστά καθώς έχω τους γονείς μ εδώ για το σπίτι, μαστορια κλπ κλπ!!! Ευτυχώς μπαίνουμε σε μια ευθεία πλέον και μ χει μείνει μόνο η γενική και το στρώσιμο των χαλιών!!! Εννοείται και το στόλισμα!!! Και μετά να έτοιμασω βαλίτσα και πλύσιμο σιδέρωμα τ ρουχα της νινους!!!!    σε αλλά νέα κορίτσια μ ειχα γιατρό προχθές!! 32 εβδομάδων , η νινου έφτασε 1988 γρ! Αντιστάσεις και ντοπλερ μ είπε ο γιατρός είναι άριστα, βάρος τ μωρου φυσιοκογικοτατο μέσα στη καμπύλη ανάπτυξης ! Έχει γυρίσει και με το κεφάλι κάτω αλλά είναι ψηλα ακόμα! Μ είπε 80% πιθανότητες για φυσιολογικό! Μ είπε γενικά περπάτημα πολύ και μπορώ κ ν χορεύω αν θεκω(χορεύω παραδοσιακούς χορούς όποτε τον ρώτησα🤭) μιυ είπε πως θ με δει πάλι 36 εβδομάδων με υπέρηχο και non stress και θέλει ν με δει πάλι στις 37 από κάτω αυτή τη φορά!  μικησαμε και λίγο γ τον τοκετό , μ είπε πως φυσιολογικό με επισκληρίδειο θ πρέπει ν πάμε πιο προγραμματισμένα καθώς θ πρέπει ν δούμε ποτέ θ υπάρχει αναισθησιολόγος και κάπως μ πέταξε απ έξω απ έξω και το τέλη Δεκέμβρη αρχές γεναρη , τύπου 1-2 γεναρη! Πητ έχω 8/1!  ειδωμεν!!!!!!
    • Ναι κορίτσι εγώ θα την κόψω τον επόμενο μήνα (που θα έχουμε κλείσει τον 4ο) κατόπιν οδηγίας της παιδιάτρου..
    • κορίτσια όσες δίνετε φόρμουλα... τώρα που βάζουν τα χέρια στο στόμα συνεχίζεται να αποστειρωνετε τα μπουκάλια;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...