Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις

• Επίσης όταν ρώτησα για baby brezza στο λητώ τα καταστήματα γιατί η πρώτη παιδίατρος ήταν κάθετα αρνητική μια εκεί υπεύθυνη πολύ εξυπηρετική μου είπε πως προκαλεί κ αναπτυξιακά προβλήματα πέραν του γεγονότος ότι ο τρόπος παρασκευής κάπου χώλαινει για όσες πιθανόν θέλατε να χρησιμοποιήσετε.Αν κ σου λύνει τα χέρια ιδίως το βράδυ και στην αρχή με τα πάρα πολλά γεύματα αν δε θηλάζει κάποια μαμά ή κάνει μεικτή .
    • Σε αυτό συμφωνούν οι παιδίατροι με τον βραστήρα 🤣🤣Παράδοξο που συμφωνούν είναι η αλήθεια 
    • Καλημέρα κορίτσια !!Σημερα είμαι πρωινή πρωινή  διότι ο μικρός κοιμήθηκε έξι ολόκληρες όλες ευτυχώς ξεκίνησε να μη γκρινιάζει για το γάλα ..Μάλλον δηλαδή τις τελευταίες φορές είναι οκ και τρώει κ πιο πολύ..ίσως δεν τον βόλευε η θέση ισβσ Το εμβόλιο κάτι του φταίγε..Με την αποστείρωση άβυσσος η ψυχή ..Δεν ξέρω πραγματικά κ μένα η άλλη παιδίατρος μου έλεγε βράσε νερό βάλτε ψυγείο βραστήρα ούτε λόγος ούτε baby brezza αν τις ξέρετε ο τωρινός αυστηρός με την αποστείρωση όχι μπουκάλια στο ψυγείο βράζω νερό όχι βραστήρας και τα μπουκάλια να μένουν στον αποστειρωτη κ μέχρι 6 ώρες το νερό στον θερμό .Τωρα τι να σας πω ;Επι της ουσιας πλήρης αποστείρωση δεν δοατηρειται με κανένα τρόπο αλλά οκ.Νομιζω τρίτο μήνα σταματάμε γιατί βάζει χέρια στο στόμα κλπ κ έτσι δεν υπάρχει κάποιο νόημα αλλά κ αυτό χωρίς να μαι 100% σίγουρη θα τον ρωτήσω όμως 11/7 έχουμε εμβόλιο . @Maria98 Ελπίζω να είστε καλά και σπίτι σας 
    • Υποτίθεται δε τα πιάνεις τα άλλα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...