Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗς ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΩΡΟΥ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!!

Σκεφτομουν σημερα που εδω εχει πολυ ωραια μερα(για την ωρα :P ) να παρω τη μικρουλα(ειναι 6 μηνων) να παμε για κατι τελευταια ψωνια που εχω να κανω λογω ημερων.

Το κακο ειναι οτι εγω εχω ενα smart,και περα απο το οτι εχω μπερδευτει αν μπορω να τη μεταφερω με αυτο,δε χωραει κ το καροτσι μας :silly: :silly:!!

Ελεγα να παμε με το λεωφορειο(εδω που μενω εγω,ειναι παντα σχεδον αδεια,οποτε δεν εχουμε θεμα στριμωξιματος με κοσμο)αλλα κ παλι δε ξερω!Πως επιτρεπεται ασφαλη μεταφορα?Αγκαλιτσα?Με το μαρσιπο?Μεσα στο καροτσι?

Εχετε χρησιμοποιησει ποτε καποιο μεσο μαζικης μεταφορας με το νινι σας?Πως το ειχατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!! Εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρει ακομα το μωρο με ΜΜΜ, αλλα εφοσον δεν τιθεται θεμα στριμωγματος και σπρωξιματος νομιζω πως η καλυτερη λυση ειναι με το καροτσι! Ειναι και πιο ξεκουραστο απο οτι τα αλλα!

Μια φιλη μου μου ειχε πει πως μπορεις να το βαλεις στο σμαρτ-αναποδα αρκει να απενεργοποιησεις τον αεροσακο...

Εγω παντα την βαζω στο καθισμα του συνοδηγου κ αναποδα κ δεν καταλαβαινω αν υπαρχει διαφορα ειτε σμαρτ ειτε οχι!

Τωρα...Κ με το λεωφορειο να πας δε θα μπορεσεις να κουβαλησεις καροτσι...Οποτε...

Εγω θα προτεινα να παρεις μαρσιπο-σμαρτ κ να κανεις τη δουλεια σου!

Εκτος κ αν δεν μπορεις να απενεργοποιησεις αεροσακο...Τοτε...

Εγω δεν θα το τολμουσα με ΜΜΜ...Γτ εκτος απ'τον κοσμο,δε θα ειναι κ δεμενο πουθενα το νινακι! :dry::dry:

leoforio protinw .

to exw anebasei mia fora .

emena to thema mou einai oti edw pou menw exei poli kosmo sto leoforio kai kanenas den bohthaei na anebi to karotsi kai na katebei . :angry:

pantos einai to kalitero .to mwro tha to exei demenw sto karotsi kai tha baleis kai freno sto karotsi .einai polu asfales .

Τον αεροσακο δυστυχως δε μπορουμε να τον απενεργοποιησουμε μονοι μας!Πηρα την εταιρεια κ ρωτησα κ πρεπει να το παμε απο εκει καποια στιγμη!Και θελουν και 200 ευρω(περιπου αν θυμαμαι καλα) :angry::angry: !!!!

Κοσμο εδω στην περιοχη μας τα ΜΜΜ δεν εχουν,ειμαι σε προαστιο της Αθηνας αλλα κ παλι ενα φοβο τον εχω μα το θεμα της ασφαλειας!

Μεχρι το παρκο μας βλεπω κ σημερα κ θα περιμενουμε το μπαμπα... :(

καλημερα .Λοιπον πετυχες το σωστο ανθρωπο μιακαι τα λεωφορεια -τρενα τα τελευταια 5 χρονια ειναι ανποσπατο κοματι της ζωης μας μιακαι εγω πρπειε να μετακινουμε και δνε οδηγω .

Λοιπον μεσα στα λεωφορεια υπαρχει ενας χωρος στο οποιο αφηνεις το καροτσι βαζεις βεβαια το φρενοκαι παιρνεις το μωρακι αγκαλιτσα .Απο τη στιγμη που ειναι μόνο 6 μηνων καλο ειναι το μαρσιπο γιατι ειναι πιο σταθερο σε περιπτωση φρεναρισματος εαν παρει καλαθακι η κατι άλλομε τη θ το δεσεις και που δεν υπαρχουν ζωνες στα λεωφορεια .

Εγω βεβαια το μαρσιπο τοο εοχα παρει οταν ηταν πολυ μωρο 3 μηνων τις άλλες φορες αγκαλιτσα .

Εδω να σας ανφερω και ενα περιστατικο που μου ειχε τυχει εμ τοκαροτσι και οταν ο Σταυρος μου ηταν σχεδον 3 μηνων .Μια πολυ ωραα μερα ειχα παριε τοκαροτσια και τη κορη της διπλανης μου ηταν τοτε 13 ετων καιμε βοηθαγε πολυ και ειχαμε παει σ εμια φιλη που ειχαμε γεννησει μαζι .Αφου κατσαμε και πε5ασαμε μια χαρα πηραμε το λεωφορειο για το γυρισμο .

Καθομουν μεχρι την ωρα που ηταν να χτυπησουμε για σταση σηκωθηκαμε λιγο πριν το μωρο κοιμοταν ηταν ξαπλωμενο στο καροτσακι επειδη ηταν πολυ μωρο δνε το εδενα και αυτη ηταν η χαζομαρα μου .

Τοτελοιπον στη προηγουμενη σταση καποιος που απο πισω ειχε ξεχασει οτι ηθελε ν κατεβει μας σπρωχνει και κινειτε το καροτσι με αποτελεσμα να γλιστρησει Ο Σταυρος μου απο κατω ο χρονος γιαμεα ειχε σταμαησει ο κσομος ουρλιαζε αλλα εκεινη την ωρα μιακοπελα ανεβαινε στο λεωφορειο και της ηρθε στην αγκαλαια .Κοριτσια η κοπελα ετρεμε εγω ημουν σ4ε κατασταση πανικου ο κοσμος εβριζε τον ασυνειδητο ο οδηγος σταματησε κατεβηκαν κατω να δουν αν ολα ειναικαλα ευτυχως το μωρο με το που εφυγε απο το καροπτσι επεσε στην αγΚαλια της κοπελας .ασυνειδητοι υπαρχουν πολλοι και ειδικα αν βλεπεςι οτι εχει κομο μηνμπεις παρε το άλλο .Αχ το θυμηθηα και τρεμω .

Πωπω Βανια απιστευτο!!Φανταζομαι την ταραχη σου....!!

Δε του χωσατε καμια μπουφλα του ανεγκεφαλου?!!!

Εχω δει κ εγω αρκετες φορες μανουλες με τα καροτσακια τους στο λεωφορειο,απλα ειναι να κανω την αρχη να εξοικιωθω!Δεν ειναι και καμια μεγαλη αποσταση οποτε δε νομιζω να ειναι τοσο τρομερο...

Ισως το επιχειρησω αρχικα με μια φιλη μου παρεουλα να δω πως θα ειμαστε πρωτη φορα!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!

η ταραχη μου αστα να πανε .Στην αρχη δνε ηθελα να ξαναμπω σε λεωφορειο μετα ομως ειπα ηταν να γινει κατι η δικη μου απερισκεψια οτι επειδη ηταν πολυ μωρο και δνε εκανε ακομα τις κινσηεις να μου δειχνει οτι θα κατεβει κατι η ηλιθιοτητα του άλλου αλλα σου λεω χρησιμοποιω συνεχεια σε καθημερινη βαση βεβαια τωρα ανησυχω με τον ιο της γριπης αλλα δεν μορω να κανω τιποτα άλλο

Να'ναι καλα και εκεινη η κοπελα που βρεθηκε εκει!!Ουρανοκατεβατος σχεδον της ηρθε ο μικρουλης!!

Οσο μπορουμε πρεπει να προσεχουμε πολυ!!!Αλλα δε γινεται να μπεις κ σε γυαλα,ειδικα οταν εχεις υποχρεωσεις κ δουλειες κ δε μπορεις να κανεις αλλιως.

Εγω ενταξει,σημερα πιο πολυ για βολτα το ηθελα να παρω κ τη μπουμπου μαζι μου, γιατι μπορω να κανω κ τα ψωνια μονη μου το απογευμα που θα γυρισει ο αντρας μου!

Ευτυχως εδω οπως ειπα,δεν εχει συνοστισμο,οποτε καποια στιγμη συντομα θα το επιχειρησω!

Καλησπέρα!

Έχω και γω smart και το έψαξα γιατι με ενδιέφερε το θέμα.

Υπάρχουν 2 λύσεις.Αν έχεις ήδη αγοράσει καθισματάκι μπόρείς να απενεργοποίεις το αερόσακο όποτε θέλεις βγάζοντας απλά μια ασφάλεια. Πάνε σε μια αντιπροσωπεία για να σου δείξουν πως να το κάνεις. Απλά όταν θα βγάζεις το καθισματάκι να θυμάσαι να το ενεργοποιήσεις ξανά.

Επίσης υπάρχει ειδικό καθισματάκι που μπαίνει σε smart χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιείς κάθε φορά τον αερόσακο. Έχει να κάνει με το κούμπωμα της ζώνης απ'ό,τι ξέρω.

Αυτάάά!!

Καλή βόλτα!!!

lovie έγραψε:

Καλησπέρα!

Έχω και γω smart και το έψαξα γιατι με ενδιέφερε το θέμα.

Υπάρχουν 2 λύσεις.Αν έχεις ήδη αγοράσει καθισματάκι μπόρείς να απενεργοποίεις το αερόσακο όποτε θέλεις βγάζοντας απλά μια ασφάλεια. Πάνε σε μια αντιπροσωπεία για να σου δείξουν πως να το κάνεις. Απλά όταν θα βγάζεις το καθισματάκι να θυμάσαι να το ενεργοποιήσεις ξανά.

Επίσης υπάρχει ειδικό καθισματάκι που μπαίνει σε smart χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιείς κάθε φορά τον αερόσακο. Έχει να κάνει με το κούμπωμα της ζώνης απ'ό,τι ξέρω.

Αυτάάά!!

Καλή βόλτα!!!

Α!!!Να!!!Αυτη η φιλη μου μου ειπε για το σμαρτ!!! :laugh: :P

Εγω κοριτσια θα επιμεινω πως καροτσι-λεωφορειο δεν ειναι ασφαλης τροπος να μεταφερεις μωρο... :unsure:

Λοιπον πηγαμε βολτα...καροτσι-ποδια :silly: :silly: :laugh: !!!!

Πρωτη φορα την πηγα τοσο μακρυα με τα ποδια!Δε πηγα βεβαια εκει που ειχα σκοπο αρχικα, αλλα εκανα αρκετες δουλειτσες στην τριγυρω περιοχη κ ημασταν μια χαρα,εριξε κ τους υπνους της σε καποια φαση :P !

Παντως αυτο με το smart θα το κοιταξω,θα παω απο εκει γιατι απο το τηλ δεν εβγαλα ακρη!Παντως μου ζητησαν λεφτα κ μου φανηκε παραλλογο!Τι μου το βαλαν τοτε το isofix :blink: και δε μου ειπαν κ για τον αεροσακο!Εγω τοτε που πηρα το αμαξι, δεν ηξερα για το θεμα του αεροσακου(ουτε καν εγκυος δεν ημουν) αλλα τους ειχα πει για παιδικο καθισμα :angry: !

Σας ευχαριστω πολυ παντως κ παλι ολες :):kiss: !!

Αρια ειναι λιγο μεγαλο αλλα καποια στιγμη θα το δοκιμασω με καμια φιλη μου παρεα για να δω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...