Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:dry::dry:

κορίτσια καλημέρα....φευγω να πάω για την αυχενική... είναι και η πρώτη μέρα που θα βγώ έξω μετά την γρίπη (8η μερα σημερα!!!) και έχω πολύ αγωνία για τα αποτελέσματα.... ελπίζω να πάνε όλα καλα!!! μόλις γυρίσω θα σας πώ νεακια!!!!!!αχ καλέ ευχηθείτε μου καλή τύχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια γύρισα....ηταν τελεια... σημερα κατάλαβα ότι περιμένω μωράκι!!! τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλα...:

καρδιακή λειτουργία 167/ λεπτό

αυχενική διαφάνεια: 1,2

ρινικό όστό : ορατό

αμνιακό υγρό φυσιολογικό

ομφάλιος λώρος 3 αγγεία

doppler τριγλωχινας: φυσιολογικό

ανατομία εμβρύου: ορατά όλα εγκέφαλος, σπονδυλική στήλη, καρδιά (4 κοιλότητες) κοιλιακό τοιχωμα, στομάχι, ουροδόχος κύστη/ νεφροι, άνω άκρα 2, κάτω άκρα 2...

αυτό που δεν κατάλαβα είναι τοο doppler μητραιων που λέει: χαμηλότερο PI 1,10 ισοδύναμο με 0,838 ΜοΜ (????????) τί είναι αυτό????

και τέλος αναπροσαρμοσμένη πιθανότητα για τρισωμίες:

τρισωμία 21: 1:2885, τρισωμία 18 1:3958, τρισωμία 13 1:78921

οπότε όλα καλά!!!!!!!!!!!! ευτυχώς θεούλη μου!!!! σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για την θετική σας ενέργεια!!!!!! Καλή χρονιά να έχουμε!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο κοπέλα μου,δεν πρόλαβα πρίν να σου ευχηθώ αλλά θα σου ευχηθώ τώρα,όλα καλά να πηγαίνουν με το μωράκι σου και να το γεννήσεις με το καλό όλο υγεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΙΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss :kiss::kiss: :

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΜΠΡΑΒΟ.

ΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ;

ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.

ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΡΑΒΑ Η ΜΕΡΑ.

Δημοσίευση

harap έγραψε:

Μπράβο Ρένα μου. Τελικά που πήγες για την αυχενική?

harap τελικά πήγα στο Ιασώ γιατί με την γρίπη δεν θυμήθηκα καθόλου να παρω τηλ τον Θ. και κανα 2 μέρες που έχω συνέλθει εντελώς ήταν αργά... δεν πειράζει όμως γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την γιατρίνα που μου έκανε την εξέταση, ήταν πολύ ευγενική και μου εξήγησε πολλά πραγματα... οπότε δεν πειράζει... και πηγαν όλα πολύ καλα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...