Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ρε κοριτσάκια σήμερα έδωσα του μικρού για πρώτη φορά βιολογικό ρυζαλευρο της Hipp. Στην αρχή ήταν πηχτό αλλά επειδή ο μικρός μου κάνει νερά με τη στερεά τροφή και κάνουμε ώρα ολόκληρη να φάει μετά απο ένα τέταρτο η κρέμα είχε γίνει γάλα με αποτέλεσμα να μην την πιούμε να την λουστούμε..Βοήθεια τι κάνω λάθος;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

ΧΑΧΧΑ ΤΣΟΥΠ ΝΑ ΚΑΙ ΓΩ Η ΑΠΟΧΩΡΗΜΕΝΗ..... :laugh: :laugh: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑ?Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ?

ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ ΜΟΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ..ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 180-200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΕΡΟ 7 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ...ΑΝ ΔΕΙΣ ΡΙΞΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑ....ΣΚΟΝΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ 180 ΝΕΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΤΣΕΣ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ...ΠΑΛΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΛΑ ΠΑΛΙ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ..ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ...ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΝΥΘΙΣΕΙ

Α ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΕΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ ΚΑΡΟΤΑΚΙ Η ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΥΧΟΜΑΙ

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ...ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΕΒΑΛΑ 150 ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ 5 ΜΕΖΟΥΡΙΤΣΕΣ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΗΖΕ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΩΚΟΣ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ???ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΧΑΖΗ ΜΑΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Ήμουν δοτρια ωαρίων και έχω μιλήσει με αρκετές γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδάκι με δωρεά. Καταρχήν θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω καθώς δεν είναι δανεικά, τα παίρνεις και είναι για πάντα δικά σου. Δεν τα δανειζεσαι μιας και δεν θα τα επιστρέψεις κάποια μέρα. Εάν δεν σε νοιάζει να διαγωνιστεί το DNA σου , τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σκέψου θα υιοθετουσες ένα παιδί και θα το αγαπούσες σαν δικό σου; Αγαπάς τα ανηψακια σου πχ σαν δικά σου παιδιά και ας μην είναι? Θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή μόνο το παιδάκι σου; Είναι σαν να υιοθετείς το ωάριο μιας άλλης γυναίκας. Βιώνεις την εγκυμοσύνη, τη γέννα, το θηλασμό και ουσιαστικά είναι το δικό σου παιδάκι που βγήκε από τα σπλάχνα σου. Για μένα το ωάριο είναι καθαρά ένα κύτταρο. Εσύ στην κοιλιά σου το κάνεις έμβρυο και αργότερα άνθρωπο. 
    • Περιμένω πως και πως να πάω την Δευτέρα για το ντοπλερ, την Τρίτη θα έχουμε ξανά μάθημα όλες οι εγκυουλες...εντωμεταξύ με μια κοπέλα έχουμε και τον ίδιο γιατρό και ίδια πιθανή ημερομηνία σοκ Σε άλλα νέα ο παππούς του αγοριού μου μπήκε στο νοσοκομείο και έχουμε από κει μια στεναχώρια , από την άλλη πήγαμε με το αγόρι μου στον ΩΡΛ για να πάρει μια αγωγή για τα μπουκωματα αυτά που τον ταλαιπωρούν (αφού τα τετραπλα τεστ είναι αρνητικά) θέλω να πιστεύω πως δεν υποβοσκει τίποτα άλλο 
    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...