Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φταίνε οι γυναίκες?

Recommended Posts

Η επικρατούσα άποψη οτι οι γυναικες ευθυνονται για αδελφια που απομακρύνονται ή στις φιλιες των αντρων σας βρίσκει σύμφωνες?Η αλήθεια είναι οτι τα ψαχνουμε πολυ όλα και ειμαστε πιο τσούχτρες απο τους αντρες...τι λετε εσεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

ΜΑ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ "ΧΩΡΙΣΟΥΝ" ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Ή ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ;;;;;;;;;; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ................. :dry::dry::dry: :silly:

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ?ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΜΕΝΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΤΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΟΠΕΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε νόμισμα.έτσι πιστεύω ότι απο την μια υπάρχουν πολλές γυναίκες τσούχτρες που βάζουν αδέλφια και φιλους να μαλώνουν με την κακία και την κουτοπονηριά που τις χαρακτηρίζει και υπάρχουν και πολλοί κακόβουλοι άνθρωποι που οι σύντροφοι ή οι δικοί μας άνθρωποι δεν τους καταλαβαίνουν και εμεις καλούμαστε να τους ανοίξουμε τα μάτια τους για να μην είναι αιωνίως τα κοροιδα με αποτέλεσμα να ψιλοκακιώνουν.Έχω βρέθει στην θέση του να με βάζει μια τσούχτρα να μαλώνω με συγγενικό αγαπημένο πρόσωπο γτ ζήλευε και έχω βρεθει και στην δύσκολη θέση να πρέπει να προστατεύσω τον άνθρωπό μου και να τον προειδοποιήσω για κάποιους καλοθελητές...Αυτά.

υποστηρίζεται γενικοτερα οτι το κανουμε σιγα σιγα..με λογια..."κοιτα δεν σε πηρε τηλ ο χ"αναβουμε φωτιες σε θεματα που οι αντρες ειναι@@

prosopika den simfono.o kouniadis mou den ine to stil tou na perni til.eeeee frontizo na to kano ego.episis poles fores den simfono me tous filous tou antra mou kai tis ginekes tous ala nomizo pos se filies pou tis exi apo to dimotiko tha itan ntropi mou na prokaleso opiadipote riksi.eksalou kanis den tha kataferi na me xorisi apo ta aderfia mou kai tis dikes mou files....oute tha mou arese .giati na to kano ego.

Υπάρχουν σίγουρα γυναίκες που είναι "διαβόλου κάλτσα",που δεν έχουν προσωπική ζωή και με τί να ασχοληθούν,κι έτσι ταράζουν τις ζωές άλλων.Ουκ ολίγες φορές έχω γνωρίσει τέτοιες γυναίκες.΄Βέβαια,δεν έχει φύλο η ανακατωσούρα,υπάρχουν και άντρες εξίσου καλοθελητές.

Ο καλός μου λατρεύει τους αδερφούς του,και επειδή αυτή η σχέση δεν υπάρχει πουθενά αλλού,δεν θα έκανα κάτι επίτηδες ποτέ για να τους φέρω σε αντιπαράθεση.Βέβαια,αν κάποιος εκμεταλλευόταν τον άντρα μου θα έμπαινα μπροστά κι ας γινόμουν εγώ η κακιά.Γίνομαι σκύλα όταν πρόκειται για τους ανθρώπους μου.

Επίσης,παρότι είμαστε καλά,εάν μου έλεγε κάτι εκείνος για τον αδερφό μου με αυταρχικό ή κάθε άλλο τρόπο για να τον γελοιοποιήσει,θα γινόμασταν μπίλιες.Δέχομαι να συζητήσω ότι η τάδε συμπεριφορά του αδερφού μου ήταν ανάρμοστη,αλλά δε δέχομαι να τον βρίσει ούτε ο ίδιος ο θεός.Ευτυχώς,κι εγώ τα πάω καλά με τους αδερφούς του,πολύ καλά,κι εκείνος με τον δικό μου αδερφό.

zaxarenia έγραψε:

ΕΣΥ μαναρι μου εισαι Κυρια

δεν εισαι τσουχτρα!!!!!

;) ευγε στις Κυριες....κατω οι τσοχτρες

nomizo pos oli exoume anagi na iparxoun antropi pou mas niazonte kai mas agapoun.gia na to petixoume omos afto prepi prota emis na agapisoume kai na sinxoresoume.ego exo anagi tin agapi olon eee giafto kai ego tin prosfero se opion mou ti zitisi.

afto pistevo se antiprosopevi kai esena an krino apo to kalo sou tropo na grafis panta kati astio na mas kanis na gelame.

gorgina έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

nomizo pos oli exoume anagi na iparxoun antropi pou mas niazonte kai mas agapoun.gia na to petixoume omos afto prepi prota emis na agapisoume kai na sinxoresoume.ego exo anagi tin agapi olon eee giafto kai ego tin prosfero se opion mou ti zitisi.

afto pistevo se antiprosopevi kai esena an krino apo to kalo sou tropo na grafis panta kati astio na mas kanis na gelame.[/quote:1yk46kkt]

ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ...ΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ...& ΟΤΙ ΑΛΛΟ

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ......ΥΛΙΚΟ Ή ΜΗ ΑΓΑΘΟ ΟΧΙ ΓΙΑ

ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ)...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ...

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ....

Αχ λιμπερτυ ωραιο θεμα....

Εγω δυστηχως ειμαι παθουσα και ροσφατως κιολας...

Η νυφη μου ειναι μια απο αυτες τις τσουχτρες και η αιτια που προ το παρον δεν μιλαω με τον αδελφο μου...

Ενα θα σας πω πηγα δωρο στο ανηψι μου, το πηρε και μου εκλεισε την πορτα...και οταν το ειπα στον αδελφο μου μου ειπε ε ειχε λογο...στον δε γαμο μου δεν ηρθε ποτε να μου πει να ζησουμε η "νυφουλα" μου και εφυγε με την δικαιολογια οτι νυσταξαν τα παιδια....και γιατι αυτα? επειδη 3 εβδομαδες πριν τον γαμο μου μου ζητησε αυτη να παρω ενα υπερογκο ποσο δανειο γιατι χρωσταγαν και επρεπε να ξεχρεωσουν. οταν ειπα οτι εγω τωρα ξεκιναω τη ζωη μου με τον αντρα μου και δεν μπορω να παρω δανειο αλλα θα βοηθησω οπως αλλιως μπορω εγιναν ολα αυτα που σας ειπα....

Πριν μια εβδομαδα που τα συζητησα επιτελους με τον αδελφο μου, γιναμε μπιλιες....η πλυση εγκεφαλου εχει γινει...εγω δεν ειμαι αδελφη ενω η γυναικα του και η πεθερουλα του ειναι η οικογενεια του!!!!!

Την ξεμαλιαζεις η οχι? Και οι αντρες βεβαια χαιβανιαααααα..... :(:(:(

tinkerbel την ξερεις τη ρύση ε?το μ@@@@ σέρνει καραβι....ακριβως αυτο εγινε στη περιπτωση σας

ζαχαρενια μας ξεχναςςς και θα αρχισω να κλαιωωωωωωω

liberty81 έγραψε:

tinkerbel την ξερεις τη ρύση ε?το μ@@@@ σέρνει καραβι....ακριβως αυτο εγινε στη περιπτωση σας

ζαχαρενια μας ξεχναςςς και θα αρχισω να κλαιωωωωωωω

ακριβως αυτο γινετε λιμπερτυ....

tinkerbel25 ομοιοπαθούσα και εγώ.Μόνο που η δικιά μας ήταν και είναι τρισχειρότερη.

Ένα θα σου πω.Παράταγε δύο μηνών μωρό και έτρεχε στα club.Δεν λέω,μικρή κοπέλα ήταν τότε.Στα 21 όλοι θέλαμε να τα κάνουμε αυτά.Αλλά όταν έχεις ένα μωρό παιδί και έναν σύζυγο που δουλεύει απο το πρωί μέχρι το βράδυ,γυρνάει κουρασμένος,κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού,ξαγρυπνάει τα βράδια πάνω απο την κούνια,ε,σέβεσαι τον άλλο και δεν τα κάνεις αυτά!Βέβαια αυτό είναι το λιγότερό.Η αδερφή μου έλειπε ταξίδι μαζί με τον άντρα της και η ''κυρία''είχε βγάλει αντικλείδι του σπιτιού της.Μπήκε ανενόχλητη και πήρε απο το κομοδίνο της αδερφής μου 500ευρώ!!!Ήταν σίγουρα εκείνη γιατι πριν απο το περιστατικό είχε ζητήσει χρήματα απο εμάς και τους γονείς μου.Επιπλέον τα χρήματα ήταν σε πολύ συγκεκριμένο σημείο που μόνο πρόσωπο της οικογένειας θα γνώριζε,δεν υπήρχε παραβίαση στην κεντρική είσοδο και ακαταστασία στο χώρο.

Η συγκεκριμένη κοπέλα βέβαια μεγάλωσε και σε ακατάλληλο περιβάλλον.Φαίνεται όμως οτι αυτό δε τη βοήθησε να εκτιμήσει τα όσα της προσέφερε ο αδερφός μου.Αγόρασαν αμέσως σπίτι,πήραν ακριβό αυτοκίνητο,της έκανε πάντα δώρα.Άσε το θράσσος της...!Ερχόταν ακάλεστη στο σπίτι μου,καθόταν μέχρι τα μεσάνυχτα και ενώ την είχαμε φιλοξενήσει πολλές φορές δε σήκωσε ούτε μια φορά το ποτήρι της.

Η αδερφή μου είχε πέσει στην παγίδα της και πήγαινε και της σιδέρωνε τα ρούχα.Εγώ για κανένα λόγο :angry: Οι γονείς μου της φέρονταν πάντα όμορφα.Δεν με ενοχλεί που δεν εκτίμησε εμάς σαν οικογένεια ή οτι ήταν πολυέξοδη και αδιάκριτη.Με ενοχλεί που πλήγωσε τον αδερφό μου ο οποίος την αγάπησε πολύ.Τελικά,χωρίσανε και άφησε και τα παιδιά της.Τα ανήψια μου είναι 16 και 17 χρονών,θαυμάσια παιδιά!Μεγαλώνουν εδώ και μια δεκαετία μόνο με τον αδερφό μου.Είναι άριστοι μαθητές,ευγενικά παιδιά,με συνείδηση και ώριμα για την ηλικία τους.Τα λατρεύω.Η μάνα τους προσπάθησε να τους βάλει λόγια εναντίων μας αλλά τα παιδιά έχουν πλέον δική τους κρίση και δεν το κατάφερε.

Ευτυχώς ο αδερφός μου έχει γνωρίσει μια καταπληκτική κοπέλα η οποία πάνω απ'όλα αγαπάει τα παιδιά.Την κρατάει σε μια απόσταση απο το σπίτι τους βέβαια.

Αχ κορίτσια,συγγνώμη,έβλαγα τα σώψυχα μου :dry:

Όλα λοιπόν είναι σχετικά.Απο την γυναίκα και απο το μυαλό που κουβαλάει ο άντρας.Στην περίπτωση του αδερφού μου,χρεώνω σε εκείνον το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης που δεν την απομάκρυνε απο την αρχή,παρά έδινε μια και ακόμα ,άντε και άλλη μια ευκαιρία

Δεν το πιστευω τι διαβαζω. Ρε παιδια τι γυναικες ειναι αυτες? Και πανω απο ολα τι μανες??????

Πραγματικα βρισκουν αντρες και τα κανουν ομως αλλιως δνε εξηγειται...κι εμενα δεν νομιζω οτι ποτε της εκανε παρατηρηση πως μου φερθηκε, ενω σε μενα μια χαρα με στολισε ο αδελφουλης μου. Για τα Χριστουγεννα τους εχω στειλει και τα δωρακια τους.Δεν με πηραν ουτε καν για ενα ευχαριστω.....

tinkerbel25 έχει να κάνει με το τι αρχές παίρνεις,φυσικά τι χαρακτήρα έχεις αλλά και πόσο σε παίρνει να τα κάνεις.Αν ο αδερφός μου ή ο αδερφός σου ήταν τίποτα βίαιοι,που γύρναγαν όλη μέρα και δεν πήγαιναν φράγκο στο σπίτι νομίζεις οτι θα ήταν έτσι αυτές οι γυναίκες;Πατάνε στην αγάπη που τους έχουν οι άντρες τους και τους κάνουν ό,τι θέλουν.

Μερικοί είναι και λίγο πιο χαλαροί και τελικά την πληρώνει ο άμαχος πληθυσμός,δηλ. τα παιδιά.

Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες έτσι.Ξέρω πολλές περιπτώσεις τέτοιου είδους αντρών που έχουν απομακρύνει τη σύζυγο απο την οικογένεια,την έχουν στρέψει εναντίον και το παίζουν ''μάγκες''

Δε παίζει ρόλο το φύλλο.

tinkerbel25 εγώ μετά απο όλα αυτά που έζησα και κυρίως απο τη ψυχολογία των παιδιών και του αδερφού μου σε κάθε νέο κατόρθωμα της ''κυρίας'' είπα ας είναι ευτυχισμένοι και ας μη μου μιλάνε.Μόνο αυτό θέλω τώρα πια.Να ξέρω οτι είναι καλά με τις επιλογές τους

πιστευω οτι καποιες γυναικες ειναι οντως τσουχτρες και ικανες να καταφερουν τα παντα με τη μουρμουρα,την επιμονη και την κακια τους..

εχω συναντησει αρκετες τετοιες,και δεν αλλαζω γνωμη..

παντως ειναι διαφορετικο απο το να προσπαθεις να "ανοιξεις τα ματια" σε καποιον..αυτο το θεωρω σωστο αν γινεται σωστα,με τροπο και κυριως καλοπροαιρετα..

αν βλεπεις καποιον να αδικειται και να γινονται σε βαρος του πραγματα,πρεπει να σταθεις στο πλευρο του,να του δωσεις θαρρος να αντιδρασει και να σταθει στο υψος του,να διεκδικησει τα δικαιωματα και τις επιθυμιες του..

αυτο ειναι αλλο..

Τι να πω...διαβασα τα παραπανω κ εφριξα!!Εχω κ εγω κατι παρομοιο δυστυχως να διηγηθω αλλα δε θα το κανω γιατι ο κοσμος ειναι μικρος κ το site το βλεπουν κ πολλοι!

Παντως υπαρχουν πολλων ειδων γυναικες!Και πολυ καλες αλλα κ τσουχτρες!!

ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΛΛΑ 5! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ... :( Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΩΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΤΛ...

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΛΛΑ 5! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ... :( Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ.

:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

Αυτή η κοινωνική τάξη θα τους φάει όλους!!!!Βρήκαμε καινούρια καραμέλα.Παλιά είχαμε το ''είναι χωριάτες'',τώρα που στριμωχτήκαμε όλοι στα τριάρια της Αθήνας ανακαλύψαμε την κοινωνική τάξη! :angry: Ψώνια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...