Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ξερετε για την επιλιψια στην εγκυμοσηνη;;;

εχει καμια απο σας;;;

ρωταω γιατι εγω εχω και αυτο ειναι λιγο ρισκο για μενα και για το μορακι μ.ειμαι 4 μηνων και απο την αρχη ξερω οτι θα γενησω με καισαρικη

για να μην παει κατι στραβα και λυποθιμησω την ωρα του τοκετου.γιατι αυτο μ ειπαν ειναι κακο για το μωρακι μ.

καμια σας αν ξερει να μ πει παραπανω για αυτο το θεμα;;

και που να περασε απο αυτο;;εχοτας δηλαδη επιλιψια και αν γενησει πηγενοντας ολα καλα;;;;;

Δημοσίευση

δεν εχω ιδεα αλλα στην επιληψια δεν υπαρχει κινδυνος να χασεις τις αισθησεις σου και να χτυπησεις???απο αυτη την αποψη ειναι σιγουρα λιγο επικυνδινη παθηση η επιληψια!!!ελπιζω να εχεις μια υπεροχη εκβαση στην εγκυμοσυνη σου και να κρατησεις ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!!

Δημοσίευση

debbie871 δεν γνωριζω να σου πω κατι συγκεκριμενο γι'αυτο το θεμα αλλα σιγουρα αν ψαξεις στο internet θα βρεις παρα πολλες πληροφοριες σχετικα μ'αυτο...

εγω αυτο που θελω να σου πω ειναι να ενημερωσεις και το γιατρο που σου δινει καποια χαπια και εννοειται να το γνωριζει και ο γυναικολογος που σε παρακολουθει...

σου ευχομαι να πανε ολα τελεια, να εχεις μια ευχαριστη εγκυμοσυνη και να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου...

Δημοσίευση

ΕλενηΧ κυνδηνος υπαρχει για λιποθιμια αλλα μονο αν κουραζομε και επιπονο τον εαυτο μ,καλα αυτο βεβαια υσχει και για ολες τις εκυμονουσες

αν κουραζοντε υπερβολικα.σε ευχαριστω για τα καλα σ λογια να σε καλα εσυ και το μορακι σ.

Δημοσίευση

debbie871 έγραψε:

DIMIT ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ.

και γω αυτο πιστευω.....οτι ολα καλα θα πανε και θα αποκτησεις ενα τελειο μωρακι...

• 1 month later...
Δημοσίευση

παρακαλω dimitra0,να ξερεις οτι οταν καποιος εχει επιλιψια ειτε αντρας ειτε γυναικα δεν εχουν απαραιτιτα αρνιτια αποτελεσματα τα χαπια,ειναι βεβαια και τη χαπια περνει ο καθενας.;)

• Προσθήκη...