Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟΝ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ

Η ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ..

ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΒΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΓΑ,ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ,ΕΓΩ ΒΑΖΩ

ΖΑΜΠΟΝ ΤΑ ΚΟΒΩ ΚΥΒΑΚΙΑ Κ ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ Κ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΑΝ

ΣΑΡΕΣΕΙ...

ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙΣ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

kalimera!!!!

patatosalata me myrodika...xreiazesai

4 koutalies tis soupas elaiolado

2 koutalies mpalsamiko

1 koutalia moustarda

1 koutalia mayri zaxari

auti einai i saltsa

miso kilo patates kalutera me tin flouda polu kala plumenes

myrodika genika..oti exeis sto psigeio sou..maintano,anithi,fresko kremidaki.seleri

4 aggourakia toursi

alati piperi.!!!ta anakateveis ola mazi...teleia!!!

kali epitixia!!!!

Δημοσίευση

Εγώ φτιάχνω μια που μου εχουν πει οτι είναι γερμανική...

Βράζεις τις πατάτες με τη φλούδα,όταν την βραζεις τις καθαρίζεις τις κο΄βεις & προσθέτεις κρεμμύδι αγγούρι & μαιντανό έπειτα φτιάχνεις μια σος με μαγιονεζα μουσταρδα λιωνεις σε νερακι κνορ αλατι πιπερι κ τα ανακατευεις όλα μαζί κ μετα ψυγείο γίνετε πολύ ωραία

είναι η αγαπημένη του άντρα μου...

τη φάγαμε κ σήμερα μαζί με σνίτσελ!!!!!

Δημοσίευση

θα σου πω μια συνταγή που όταν την κάνω με εκθειάζουν όλοι.

πατάτες μπόλικες, μαγιονέζα 1 βάζο, 1 ή 2 αυγά σφιχτά, αγγουράκια πίκλες κομένα σε ροδέλλες, λάδι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και μπόλικο αλάτι και ξύδι.

Ποσότητες δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί το κάνω με το μάτι.

Οι πίκλες να είναι μπόλικες και να παίρνεις 2-3 σε κάθε πιρουνιά

Αν κρυώσει και μια μέρα στο ψυγείο είναι ακόμα καλύτερη. Σου μιλάω για συνταγή θαύμα

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

θα σου πω μια συνταγή που όταν την κάνω με εκθειάζουν όλοι.

πατάτες μπόλικες κομμένες, μαγιονέζα 1 βάζο, 1 ή 2 αυγά σφιχτά, αγγουράκια πίκλες κομένα σε ροδέλλες, λάδι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και μπόλικο αλάτι και ξύδι.

Ποσότητες δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί το κάνω με το μάτι.

Οι πίκλες να είναι μπόλικες και να παίρνεις 2-3 σε κάθε πιρουνιά

Αν κρυώσει και μια μέρα στο ψυγείο είναι ακόμα καλύτερη. Σου μιλάω για συνταγή θαύμα

ΑΑΑΑ ξέχασα να πω το βασικό. Ψιλοκόβεις και τα αυγά και τα ανακατέυεις όλα πάρα πολύ καλά να γίνει μια μάζα.

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

papaki70 έγραψε:

[/quote:mycc28wr]

ΑΑΑΑ ξέχασα να πω το βασικό. Ψιλοκόβεις και τα αυγά και τα ανακατέυεις όλα πάρα πολύ καλά να γίνει μια μάζα.

αααα βάζεις και μαιντανό αρκετούτσικο. κλαψψψ δεν ξέχασα κάτι άλλο

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ,ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ,ΦΡΕΣΚΟ Η ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ,ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΛΕΜΟΝΑΛΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΝΟΣΤΗΜΟΤΑΤΗ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ....ΟΥΦ!!!ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ... :laugh: :laugh: :laugh:

×
×
  • Προσθήκη...