Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειχα ενημερωθει(ετσι νομιζα ) για το θεμα του ερπη αφου ειχα εμφανισει ερπη γεννετικων οργανων πριν 14 χρονια, για πρωτη και τελευταια φορα μεχρι 3 μερες πριν...

Με θυμηθηκε λοιπον μετα απο 14 χρονια , και ενω κανω μια πολυ καλη διατροφη , και απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου δεν εχω επαφες, και γενικα εχω μια αρκετα καλη ψυχολογια...

Εκανα την πατατα να μην τηλεφωνησω στο γιατρο γιατι εκρινα οτι ο ερπης ηταν μικρος διπλα και οχι μεσα στην περιοχη του αιδοιου ..ωσπου εχθες λεω να παρω ενα τηλεφωνο καλου κακου..και τα ακουσα κανονικα ....

Ο ερπης λεει μπορει να προκαλεσει μια πιο γενικευμενη ερπητικη λοιμωξη που ενδεχομενα μπορει να βλαψει και το εμβρυο!!!!!!

Γι αυτο απο την αρχη που το παιρνεις χαμπαρι θελει χαπια..Τωρα παιρνω τα χαπακια μου και πιστευω οτι τη γλιτωσα αυτη τη φορα

Το συμπερασμα ειναι : Το χειροτερο ολων ειναι η ημιμαθεια ..και το πιο επικινδυνο.. για καθε τι πρεπει να απευθυνομαστε στον ειδικο

Πολλα φιλια σε ολες σας και χρονια πολλα πολλα και ευτυχισμενα!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...