Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πωπω εχω καιρο να μπω...Καλημερα κοριτσια μου.Εχουμε να τα πουμε πολλους μηνες.Να συνχαρω οσες κοπελες γεννησαν να ειναι καλοτυχα τα μωρα τους :) .Οσες περιμενουν τα μωρακια τους ευχομε αν ειναι δυνατο με κανενα πονο και γεματα υγεια.Για οσες προσπαθουν το 2010 να ειναι η χρονια για να γινει πραγματικοτητα το ονειρο τους :) .Για ολες μας ομως να εχουμε ενα υπεροχο 2010 γεματο Υγεια (πανω απο ολα) ευτηχια και αγαπη.

Φιλια σε ολες :) .

Δημοσίευση

Σαυρουλα μουυυυυ :laugh: :laugh: .Πολυ χαρουμενη ειμαι που μπορεσα να μπω ξανα :) .Αστα ειχα περιπετειες αλλα τωρα ολα καλα.Η Βαλια ειναι μια χαρα δοξα τον θεο.Μας πηγε για 5 μερες στο νοσοκομειο λογο οξειας βροχιολιτιδας αλλα εδω και 2 μηνες ειναι τελεια.Τον μεγαλο τον λογοεδωσα και τωρα κανουμε ετοιμασιες για αρραβωνα :) .Ο μικρος εχει παει για ΣΕΦ και ολα πια κυλουν μια χαρα :) .Παναγιωτα μου πολυ μου ελειψες.Θα κοιταξω να κατσω και στο msn να τα πουμε λιγακι.

Δημοσίευση

Αφροδιτακι μου :) .Ευχαριστω για τις ευχες και φυσικα θα δςσς και φιλι στην Βαλια απο εσενα :) .Χαθηκα δεν λες τπτ.Καμια φορα και εγω με ψαχνω χαχαχαχαχαχα.Ειδα τον γιοκα σου ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣΣΣΣ.Να μου τον ζουζουνισης λιγακι απο μενα.Απο την κοιλιτσα τον ξερω αλλωστε ;) .Καλη χρονια να εχουμε κοριτσια μου :) .

Δημοσίευση

μικρος μικρος στα βασανα κ ο υιος ε?ακολουθει τα χναρια σας!!τι ωραι κ η Βαλια θα ειναι παρανυφακι!!!τι τελειο!!!!!!ν μπαινεις πιο συχνα και εγω δεν μπαινω πλεον τοσο γτ δουλευω(τον κοσμο) χαχαχαχα

• Προσθήκη...