Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

οχι δεν παραφερθηκες και δεν χρειαζοταν να τις ζητησεις και συγνωμμη.......απλα δεν δεχομαι επισκεψεις ειναι το παιδι μου αρρωστο τελος δεν δινεις και αναφορα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κακως εκανες που της ζητησες και συγνωμη....

Ηταν μεγαλη ανευθυνοτητα απο μερους της να φερει το παιδι ενω ηταν αρρωστο!

Δυστυχως πολλοι δεν τα υπολογιζουν αυτα και σε φερνουν σε δυσκολη θεση...

Κατα τη γνωμη μου καλα εκανες και της τα ειπες, δεν επρεπε να ζητησεις συγνωμη.

Ελεος και να μη σου μιλαει κι απο πανω! Σκασιλα σου!

alli alli kai trisalli trellathikes,oxi mono sugnomi sen prepei na zitiseis alla na tis steileis kiolas!!!!!tin exeis anagki?ksudi...kai ego apo proxthes ekopsa kathe sxesi me tous apo kato(giA ALLO logo)

καλα τι να πει κανεις....αρωστα μωρα κ ηρθαν για επισκεψη;καλα εκανες κ της το ειπες δεν παιζουμε με την υγεια των παιδιων μας... :angry:

ο χριστος και η παναγια λεμε..οτι ναναι ...οχι μονο εχεις δικιο αλλα φυσικα και δε πρεπει εσυ να τησ ζητησεις συγνωμη...αρρωστα παιδια τα βγαλε παγανια να κολλησουν τον κοσμο..πολυ μου τη δινουν κατι τετοιεσ ανεγκεφαλιεσ..και να σου πω κατι και γω το πηρα αποφαση αυτο και σε οποιον αρεσει οι υπολοιποι ξυδι..εφοσον δε το καταλαβαινουν μονοι τουσ η κανουν οτι δε το καταλαβαινουν αλλα για δικια τουσ ευχαριστηση γραφουν ολουσ υουσ αλλουσ..ναι θα γινεσαι κακια και θα τουσ το λεσ καταμουτρα..αντε απο κει....ζητανε και τα ρεστα...βρε ουστ....αμα εχεισ λεει τετοιουσ φιλουσ τι τουσ θελεισ τουσ εχθρουσ

εγω τα ειχα παρει με την αποκατω γτ μου εφερνε το παιδι της αρρωστο κ φταιω γτ πηγαινα κ εγω ενω ηξερα οτι ηταν αρρωστο το μωρο της,σε καποια φαση ειχε η δικια μου λιγες μυξουλες κ πιναμε καφε (αρρωστο το δικο της)και γυρναει η μανα της και λεει μηπως κολλησει (το δικο τους) πο τη δικια μου!!εκει παιδια φρικαρα και με πειραξε να πω την αληθεια γτ αντι να λεω εγω μη μου κολλησουν το παιδι το ειπανε αυτοι....μυξες εχουν ολα τα παιδακια και ειδικ αυτα που πανε σχολειο

voula25 έγραψε:

το εκανα για δικους μου λογους.και οχι γιατι την εχω αναγκη.τελος παντων.εαν μου μηλειση τοτε και μονο θα της ξανα μηλεισω.και να πω την αληθεια πυστευω οτι εψαχνε να βρει αφορμη να τσακωθουμε.δεν ξερω τι αλλο να πω δεν ξερω.τοσο παραλογο το βρεικε?εγω παντως και να μου λεγανε παρε το παιδι και φυγε δεν θα παρεξιγωμουνα. δεν πεζουμε με την υγεια,και ποσο μαλλων για τα παιδια μας που εχουμε υπορχεωση να φροντηζουμε.ωραια χρηστουγεννα περασα.και που ειμαι ακομα να λεω

Βούλα χωρίς παρεξήγηση αλλα πιστεύω πως η φράση "πάρε το παιδί και φύγε" δεν αρμόζει σε ευγένεια. Μπορούμε να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε με ποιο ευγενικό τρόπο και φυσικά πρέπει πάντα να καταλαβαίνει ο καθένας απο μόνος του.

Σου λέω πάντως ότι και εμένα θα με πείραζε αυτός ο τρόπος.

Φιλικά πάντα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...