Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια..και χρονια πολλα με υγεια...μου ελεγε μια κοπελα σήμερα στη δουλειά οτι γνωρισε ενα παιδι απο το φασεμποοκ(καλα το λεω?γιατι ειμαι ασχετη)..τραβιόντουσαν χρονο και πανω και τι γυρισε και της ειπε???"δεν ησουν επιλογη μου.δεν σε ειδα στο δρόμο ή σε παρέα για να σε γουστάρω"η κοπελα έμεινε άναυδη..."γιατι μεσω του υπολογιστη δεν εχεις επιλογή?πρέπει να το κάνεις ντε και καλα με τον αλλον και να με τραβας ενα χρονο για να μου πεις οτι δεν ειμαι του γουστου σου?"κοριτσιαααααααα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς αυτος ειναι 30!!!!!!!!θα φλιπαρω..μηπως εγω το βλεπω εξωφρενικο μονο??

Δημοσίευση

Φεισμπουκ αγαπημενη :P !!Με αυτα τα καινουρια συστηματα παντως ουτε εγω τα παω καλα!!!Απεχω!!!!!

Δηλαδη μετα βρεθηκαν απο κοντα και 1 χρονο ειχαν σχεση κανονικη κ ξαφνικα θυμηθηκε οτι δεν ειναι επιλογη του?

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

κρατιεσαι???δεν ηθελε να χωρισει...μετα απο αυτο αυτη εφυγε και αυτος παρακαλουσε..."μετα απο αυτο που ειπε δεν γυρναω ποτε στον ανωριμο"

Χαχα Θεα!!Δικια μας ειναι :silly: :P !!

Δημοσίευση

Πλακα με κανεις???Ουτε για καφε!!!

Ειμαι σοβαρο κοριτσι εγω ,με αρχες :silly: :P !!

Ξερεις κατι ομως?Δε μπορω να καταλαβω πως μεσα σε 1 ολοκληρο χρονο δεν αντιλαμβανεσαι οτι κατι δε παει καλα με τον αλλον!

Δημοσίευση

φαινεται ο καλος στον εγκεφαλο λες? :P:P:P "δεν εισαι το στυλ μου.δεν σε διαλεξα.εγω μπορει να κανω ακομα ενα χρονο να βρω αυτο που θελω.κατσε στη ζωη μου μεχρι τοτε"Ακους Στέλλα τί ειπε το ατομο??τι ζητησε??ελεοςςςςςςς δεν μπορω να ακουω τετοια,,,φρικαρω

Δημοσίευση

Καλα, μιλαμε εχει ξεφυγει τελειιιιιιως το ατομο. Έντελως "γεια σου" δηλαδη! :woohoo: Και της το λεει μετα απο ενα χρονο? Εντελως ανωριμος, ειναι και 30, αλλα θα μου πεις οι αντρες και η ωριμοτητα σπανια πανε πακετο. Και εχει και το θρασσος να της το πει... Στο facebook ομως δεν την ειδε?

Καλα, για την κοπελα, δεν το συζητω, τρεχατε ποδαρακια μου...

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Γεια σας κοριτσακια..και χρονια πολλα με υγεια...μου ελεγε μια κοπελα σήμερα στη δουλειά οτι γνωρισε ενα παιδι απο το φασεμποοκ(καλα το λεω?γιατι ειμαι ασχετη)..τραβιόντουσαν χρονο και πανω και τι γυρισε και της ειπε???"δεν ησουν επιλογη μου.δεν σε ειδα στο δρόμο ή σε παρέα για να σε γουστάρω"η κοπελα έμεινε άναυδη..."γιατι μεσω του υπολογιστη δεν εχεις επιλογή?πρέπει να το κάνεις ντε και καλα με τον αλλον και να με τραβας ενα χρονο για να μου πεις οτι δεν ειμαι του γουστου σου?"κοριτσιαααααααα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς αυτος ειναι 30!!!!!!!!θα φλιπαρω..μηπως εγω το βλεπω εξωφρενικο μονο??

ayto einai το κακο του ιντερνετ,,,μπορεις ν ΠΕΙς ΟΤΙ θελεις χωρις να βλεπεις τον αλλον..

Δημοσίευση

μαννουλα χαχαχαχα τελεια το ειπες...χαχαχαχα...και επειδη εγινε μεσω φασεβοοκ επρεπε να την π@@@ει??δεν μπορουσε να πει οχι??και αντε το εκανε μια φορα...τι το εκανε 1 χρονο?δεν ηταν επιλογη του??θα τρελαθω..να καθοριζουμε τα λαθη μας απο τον τροπο γνωριμιας..ποση ανευθυνοτητα

Δημοσίευση

μαννουλα χαχαχαχα τελεια το ειπες...χαχαχαχα...και επειδη εγινε μεσω φασεβοοκ επρεπε να την π@@@ει??δεν μπορουσε να πει οχι??και αντε το εκανε μια φορα...τι το εκανε 1 χρονο?δεν ηταν επιλογη του??θα τρελαθω..να καθοριζουμε τα λαθη μας απο τον τροπο γνωριμιας..ποση ανευθυνοτητα

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ 20+1 και εδώ και μια βδομάδα την νιώθω κάθε μέρα σε ηρεμία όταν ξαπλώνω και εγώ! Την προηγούμενη Κυριακή την ένιωσα έντονα πρώτη φορά και το κατάλαβε και ο άντρας μου που έβαλε το χέρι του 😍 8/9 έχω β επιπέδου και δυο βδομάδες μετά στον γυναικολόγο μου.. αυτές τις μέρες θα καλέσω και την μαία να κάνουμε ένα ραντεβού!  Εγώ έχω πολύ αυξημένη ενέργεια και η αλήθεια είναι το παρακάνω λίγο με παιχνίδια και δουλειές.  Είσαι καλύτερα με το πόδι σου;;
    • Ναι ευτυχώς!! 😛 Τωρα δεν εργάζομαι γιατί είμαι σε άδεια. Εκπαιδευτικός είμαι! Έσυ?
    • Καλησπέρα σε όλες! Σήμερα είχαμε γιατρό, είναι οι μπόμπιρες 760γρμ και 730γρμ 💙💙 τα πλευρά τελικά με πονάνε γιατί ο ένας κάνει προπονήσεις πάνω τους (η μπάλα του λείπει) όλες οι μετρήσεις καλές, και έτσι ανανέωσε το ραντεβού σε ένα μήνα ξανά! Για το ένα πόδι μου που τουμπανιαζει κάποιες φορές μου είπε είναι κακη στάση σώματος και μάλλον κάποιο νεύρο πιέζεται από την μήτρα! Αυτά από εμάς, μου έβγαλε και μια φωτό τον έναν, ο άλλος αρνείται πεισματικά να ποζάρει, να το φας είναι αυτό το μαγουλακι του 🥰🥰
    • Κοριτσια για πειτε πως ειστε;;σε ποια βδομαδα;τα νιωθετε τα μικρακια σας;Εγω πλεον τον νιωθω καθε μερα οταν ξαπλωνω κ ειμαι ηρεμη,ειμαι 21+1,ραντεβου εκλεισα με τον γυναικολογο 15/09 κ τωρα τελος του μηνα εχω τις κλασσικες αιματολογικες 😊
    • @Zelda ααα κ εμας το σπιτι απο το τρολλει μια ευθεια πανω ειναι😁 κ εγω μια απο τα ιδια,εμεναν οι παππουδες μου εδω,ολα τα καλοκαιρια εδω με θυμαμαι σιγουρα🥰 αποφασισαμε να μετακομισουμε εδω κ ενα χρονο στο σπιτι αφου το ξεμπλεξα με κληρονομικα κλπ για να εχουν τα παιδια κηπο κ θαλασσα κοντα😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...