Μετάβαση σε περιεχόμενο

εχουμε χαζεψει ή εγω ειμαι απο άλλο πλανήτη?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια..και χρονια πολλα με υγεια...μου ελεγε μια κοπελα σήμερα στη δουλειά οτι γνωρισε ενα παιδι απο το φασεμποοκ(καλα το λεω?γιατι ειμαι ασχετη)..τραβιόντουσαν χρονο και πανω και τι γυρισε και της ειπε???"δεν ησουν επιλογη μου.δεν σε ειδα στο δρόμο ή σε παρέα για να σε γουστάρω"η κοπελα έμεινε άναυδη..."γιατι μεσω του υπολογιστη δεν εχεις επιλογή?πρέπει να το κάνεις ντε και καλα με τον αλλον και να με τραβας ενα χρονο για να μου πεις οτι δεν ειμαι του γουστου σου?"κοριτσιαααααααα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς αυτος ειναι 30!!!!!!!!θα φλιπαρω..μηπως εγω το βλεπω εξωφρενικο μονο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φεισμπουκ αγαπημενη :P !!Με αυτα τα καινουρια συστηματα παντως ουτε εγω τα παω καλα!!!Απεχω!!!!!

Δηλαδη μετα βρεθηκαν απο κοντα και 1 χρονο ειχαν σχεση κανονικη κ ξαφνικα θυμηθηκε οτι δεν ειναι επιλογη του?

σχεση,σεχ οπως θελεις πες το..παντως τοσο καιρο τραβιοντουσαν..δν ειναι επιλογη του...ελεοςςςςςςςςςς...δεν γινεται να λεγονται τετοιες @@

Χα!Θα σου πω εγω τι εγινε.....την βαρεθηκε!!!!Και αποφασισε να "παει γι'αλλα" κ κατι επρεπε να της πει!Ε βρηκε ενα απο τα πιο χαζα κ ανωριμα που λεγαμε....

κρατιεσαι???δεν ηθελε να χωρισει...μετα απο αυτο αυτη εφυγε και αυτος παρακαλουσε..."μετα απο αυτο που ειπε δεν γυρναω ποτε στον ανωριμο"

liberty81 έγραψε:

κρατιεσαι???δεν ηθελε να χωρισει...μετα απο αυτο αυτη εφυγε και αυτος παρακαλουσε..."μετα απο αυτο που ειπε δεν γυρναω ποτε στον ανωριμο"

Χαχα Θεα!!Δικια μας ειναι :silly: :P !!

Πλακα με κανεις???Ουτε για καφε!!!

Ειμαι σοβαρο κοριτσι εγω ,με αρχες :silly: :P !!

Ξερεις κατι ομως?Δε μπορω να καταλαβω πως μεσα σε 1 ολοκληρο χρονο δεν αντιλαμβανεσαι οτι κατι δε παει καλα με τον αλλον!

φαινεται ο καλος στον εγκεφαλο λες? :P:P:P "δεν εισαι το στυλ μου.δεν σε διαλεξα.εγω μπορει να κανω ακομα ενα χρονο να βρω αυτο που θελω.κατσε στη ζωη μου μεχρι τοτε"Ακους Στέλλα τί ειπε το ατομο??τι ζητησε??ελεοςςςςςςς δεν μπορω να ακουω τετοια,,,φρικαρω

Καλα, μιλαμε εχει ξεφυγει τελειιιιιιως το ατομο. Έντελως "γεια σου" δηλαδη! :woohoo: Και της το λεει μετα απο ενα χρονο? Εντελως ανωριμος, ειναι και 30, αλλα θα μου πεις οι αντρες και η ωριμοτητα σπανια πανε πακετο. Και εχει και το θρασσος να της το πει... Στο facebook ομως δεν την ειδε?

Καλα, για την κοπελα, δεν το συζητω, τρεχατε ποδαρακια μου...

liberty81 έγραψε:

Γεια σας κοριτσακια..και χρονια πολλα με υγεια...μου ελεγε μια κοπελα σήμερα στη δουλειά οτι γνωρισε ενα παιδι απο το φασεμποοκ(καλα το λεω?γιατι ειμαι ασχετη)..τραβιόντουσαν χρονο και πανω και τι γυρισε και της ειπε???"δεν ησουν επιλογη μου.δεν σε ειδα στο δρόμο ή σε παρέα για να σε γουστάρω"η κοπελα έμεινε άναυδη..."γιατι μεσω του υπολογιστη δεν εχεις επιλογή?πρέπει να το κάνεις ντε και καλα με τον αλλον και να με τραβας ενα χρονο για να μου πεις οτι δεν ειμαι του γουστου σου?"κοριτσιαααααααα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς αυτος ειναι 30!!!!!!!!θα φλιπαρω..μηπως εγω το βλεπω εξωφρενικο μονο??

ayto einai το κακο του ιντερνετ,,,μπορεις ν ΠΕΙς ΟΤΙ θελεις χωρις να βλεπεις τον αλλον..

μαννουλα χαχαχαχα τελεια το ειπες...χαχαχαχα...και επειδη εγινε μεσω φασεβοοκ επρεπε να την π@@@ει??δεν μπορουσε να πει οχι??και αντε το εκανε μια φορα...τι το εκανε 1 χρονο?δεν ηταν επιλογη του??θα τρελαθω..να καθοριζουμε τα λαθη μας απο τον τροπο γνωριμιας..ποση ανευθυνοτητα

μαννουλα χαχαχαχα τελεια το ειπες...χαχαχαχα...και επειδη εγινε μεσω φασεβοοκ επρεπε να την π@@@ει??δεν μπορουσε να πει οχι??και αντε το εκανε μια φορα...τι το εκανε 1 χρονο?δεν ηταν επιλογη του??θα τρελαθω..να καθοριζουμε τα λαθη μας απο τον τροπο γνωριμιας..ποση ανευθυνοτητα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...